Je pa res, da nimam predsodkov do kao "manjvrednih" del. Občasno zaznam nek pokroviteljski odnos kakih strank, ki te pač etiketirajo, da če delaš v neki papirnici, si pač glupaća in nimaš pojma...najboljši občutek je bil, ko je prišel profesor iz 1.letnika faksa in mi nekaj razlaga (izvor enega priimka) in tk neumestno vmes reče "Pa saj itak ne razumete, o čem vam govorim". Njegov pogled čez par minut, ko sem mu mimogrede omenla, da sm bla njegova študentka in da zdaj končujem faks, je bil neprecenljiv, kr jecljat je začel

Aja, kak sem si prišla do tega šihta? Kolega je lastnik firme in je rabil nekoga, na kogar se lahko zanese, že od prej se kr dobro poznamo, tudi moj je nekoč delal pri njemu...pa me je pač prosil, če mu lahko pomagam.
Trenutno pa opravljam kar dve službi, druga je v moji stroki...heh, tudi "padlo iz neba"...kolega ima čisto na novo odprto pisarno, pa rabi nekoga, da ga "nadomešča" med nekajtedensko odsotnostjo...in je bil čist vesel, ko sm rekla, da sm lahk to jz =) Moram priznat, da mi je postalo ful všeč in upam, da boma sodelovala še vnaprej! Pa magar tajnico špilam od začetka, dokler ne diplomiram. V našem fohu ipak ni lahko najt pripravništva, če nimaš ravno bleščečega povprečja ali pa očeta z zvenečim priimkom.