Vermilion napisal/-a:vedno po vezah, razen enkrat (prek študentca)- takrt je blo res bedno delo...
jst sm mela pa lih z vezami zmeri slabe izkušnje.Najprej zato, ker če me je ktera kolegica spravila kam, sem mogla na začetku govna jest in se ji delat fino, da me nebi na kakršenkoli izmišljen način oblatila pred šefom, ko se je pa dejansko to zgodilo zaradi najinega spora (kjer šiht ni imel najmanjše veze zraven) , sem pa živce zgubla, pobasala kufre in dala odpoved
potem druge veze so ble spet z drugo kolegico, ki je hodila s tistim šefom in ko se njej ni več dalo hodit z njim in se mu preprosto več ni oglasila, je potem vsa njegova jeza name padla, ker sm bla pač njena kolegica in temu primerno se je začel tudi obnašat do mene, mi težit zarad zadev ki se mene sploh niso tikale ne nič

pa sem spet šla, ker se mi res ni dalo vsega tega prenašat, še manj poslušat 28 letnega tipa, kako cele dneve cvili za uno avšo in kako naj jo pokličem/pripeljem itd...Ne hvala no
tretja veza spet kolegice in ko smo se sprle je blo pač spet isto.
ko sm pa jst eni zrihtala šiht mi je šlo pa tud na jetra, ker kadarkoli nje ni bilo oziroma karkoli je slabga nardila, so usput še mene grdo gledal, verjetno zarad tega kao kakšne delavce jim vozim.jebat ga, sami ste hotl, sami ste rekl, nism jst ona, da bi mene krivil zarad tega.
In od vseh teh izkšenj nočem da mene kdo kam spravi, niti na kraj pameti mi ne pride da jaz koga kam spravim.