Sex z bivšim?!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

~NIA~ napisal/-a:
Maped100 napisal/-a:you will be back... :D

Sex z bivšo... Ne.
Sex z bivšo... ozdravljena čustva... Mogoče...
Sex z bivšo... da se pa zgodi, je zelo velika verjetnost... :lol:

Eno vprašanje?

Kaj to pomen, da ko sexa z zdajšnjim fantom, misli name? :?

tolažbo :lach:

hehe ja :eek: :D :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js nikol ne bi seksala s kterim izmed bivših, to pa iz preprostega razloga, ker so se mi vsi bivši zagabli :D - ne vem, vedno ko končam z nekom (pa tud če on mene pusti in mi je najprej hudo), se mi slej ko prej zagabi. To ne vela edino za zadnjega bivšega, kterga še vedno bolj ali manj neuspešno prebolevam, s kterim pa tud ne bi še kdaj spala skup, ker vem, da bi se spet noro zalubla v njega in bi sama seb nardila nepopravljivo škodo. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Jaz tudi ne bi seksal z bivšim, ker kot prvič nisem homosekusalec, kar rezultira v drugič, da pač zaradi tega dejstva nimam nobenega bivšega. :D No, pa še za res: če se danes vprašam, kaj sem na bivši videl, mi ni jasno...tako da...no way...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

se je že zgodilo...
z enim čisto tako, za foro, pač seks zaradi seksa samega in je blo prov fajn :D morm rečt da se je tip v teh letih ko nisva bila skupi korektno zverziru :lol:

z enim pa so bila vpletena čustva z obeh strani in tega se nebi šla več... ker je samo podaljšalo proces prebolevanja :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

se mi je zgodilo,po par mesecih odkar sva se pustila.zanimivo,da je bil sex po koncu najine zveze dosti bojsi kot pa prej ;) koncalo se je po enih 5ih srecanjih,ko me je vprasal ce bi poskusila se 1x (bit par)..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nimam razloga sexat z bivšim.
zame je bivši bivši in s tem ko postane bivši se zgodba zaključi.
Prvič ne spuščam se tok nizko da bi lezla nazaj in še karkoli mela s kšnim, če je določeno da je končano je končano in to je to.Drugič pa, res rajš ne sexam iz zgoraj navedenega razloga.Tretjič pa lahko komot počakam da pride kakšen drug, boljši, mimo :) :P
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

:gut:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

To ne pomeni, da spuščaš nizko in se vračaš nazaj, ampak, če se pa kje srečata in sta oba za akcijo zakaj pa ne.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

*purple* napisal/-a:lahko komot počakam da pride kakšen drug, boljši, mimo :) :P

osebno sm ze rajs z bivsim kot pa z enim xy...je pa spet vprasanje zakaj sta nehala..ce je konc grd (zarad varanja,nasilja),mislim (UPAM),da ni zive duse,k bi hotla spet sexat z bivsim...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:To ne pomeni, da spuščaš nizko in se vračaš nazaj, ampak, če se pa kje srečata in sta oba za akcijo zakaj pa ne.

odvisno.Če mi on ponuja konec zveze, ker ali ne čuti več do mene to kar je prej, ali mu je druga všeč, ali karkoli v tem smislu, oziroma če bi me prevaral, grdo ravnal z mano in spet podobne stvari, je lazenje nazaj in se spuščanje z njim v sex, spuščanje nizko.
je pa največkrat tko, da prizadetemu v tem minulem razmerju, poda tako srečanje nove upe in se s tem v glavi tudi spravi v karkoli še z njim.Potem pa jok.

anelise..Ni bilo mišljen, da je tisti na katerga bi "čakala" ena xy oseba :wink: pač naslednji fant ki bi ga imela.Fora je bila v čakanju, da me ne bo pobralo, če bom počakala na drugega in ja to nikakor nebi bil nekdo za eno noč, ker taka nisem nikoli bila in nikoli ne bom.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ah jst pa priznam da če bi šla z mojim narazen pa bi ga kdaj kje srečala da bi me takoj zamiku in bi pristala u pojstli najbrž.(pod pogojem da bi bla oba frej).

EDIT:

Anelise napisal/-a:
*purple* napisal/-a:lahko komot počakam da pride kakšen drug, boljši, mimo :) :P

osebno sm ze rajs z bivsim kot pa z enim xy...je pa spet vprasanje zakaj sta nehala..ce je konc grd (zarad varanja,nasilja),mislim (UPAM),da ni zive duse,k bi hotla spet sexat z bivsim...

Ja če bi se dogajal pa kej tazga pa itak ne.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*purple* to da greš v postlo z bivšim ne pomeni, da greš nazaj k njemu.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
MAJČ1710
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje pod soncem

Neprebrana objava Napisal/-a MAJČ1710 »

osamljena napisal/-a:a je katera tukaj da se je z bivšim dobivala in sta ga bluzla pa sta pol prišla nazaj skupaj? ful me zanima to

jap,jst pa moj bivši že parkrat
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

MAJČ1710 napisal/-a:
osamljena napisal/-a:a je katera tukaj da se je z bivšim dobivala in sta ga bluzla pa sta pol prišla nazaj skupaj? ful me zanima to

Jst tud.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

[She.] napisal/-a:
MAJČ1710 napisal/-a:

Jst tud.

Smo že tri. :D
Odgovori