Ne upam se slečit pred njim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ce dlake pulis, naj nebi bile mocnejse in temnejse. Vsaj pri meni na nogah niso, in pri tistih, ki pravite, da hodite na brazilsko, glede na vase odgovore. Torej?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Če dlako večkrat izpulš, se korenina uničuje in dlaka je zmer bolj tanka in mehka, sčasoma pa mogoče sploh ne zraste več. Jst si jih po rokah (in včasih nogah) depiliram in mam po rokah še komi kej dlak. Vsaj pr men je tko :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bomo vidl kaj bo čez 15 let.
usaj na mamine "brke", ki si jih puli že 30 let, je očitno da dlaka še vedno raste in da je trikrat bolj močna kot na začetku.
sicer pa kukr pr komu.Pr enmu lohk da ne bo, pr drugmu bo pa petkrat hujš.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pri meni pa ni niti približno tako - britje in puljenje na vseh mogočih mestih je do sedaj vso zadevo samo še poslabšalo. Dlake so postale še bolj temne in močne, rastejo pa kot gobe po dežju. Skratka - če se opogumim, bom to naredila z belilno kremo, nikakor pa drugače, ker si res ne morem privoščiti sokoljega očesa še na obrazu - že itak sem obsedena s tem dlakovjem :evil:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aja? :? Pr men so se pa dlake že ful uničle, oz. so skoz bol 'švoh' in skoz manj jih je. Da ne govorim o obrveh, k mi izven loka sploh ne rastejo več, mogoče kšna na vsakih sto let :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Yazmeen napisal/-a:Da ne govorim o obrveh, k mi izven loka sploh ne rastejo več, mogoče kšna na vsakih sto let :)

Pri meni tudi. Pri moji mami pa je ravno obratno, tak da jaz pravim, da odvisno od človeka, kako bo kaj učinkovalo :wink:

pa a nismo malo OT?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

men se pa ne zdi logično da bi ble močnejše, ok pri britju itak da so ker jih odrežeš, sam če pa spulš s korenino vred pa so tanjše in jih je sčasoma tud manj
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Glej, moja mama si je vedno, par let konstantno urejala dlake na nogah z trakci, torej puljenjem. In ima zdaj čisto isto dlak kot jih je imela, so pa zelo črne postale. In je rekla da za nič več na svetu ne bi pulila dlak, ker ni učinka.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Nadine napisal/-a: sam če pa spulš s korenino vred pa so tanjše in jih je sčasoma tud manj

sam nisem nikoli razmišljal o kakršnemkoli puljenju...me pa nekaj zanima...če izpuliš dlako s korenino vred, zakaj zraste tanjša oz. zakaj sploh zraste???

mar tudi, če izpuliš drevo s korenino vred, na istem mestu zraste novo???
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

puncam kot si ti jaz samo rečem: raje mam sladke borovničke,kot grenki kokos.. mah saj se te noben ne ukvarja tolk z joški,edino en moj kolega ma fetiš na vlke zize :D ,ampak on je tak razred zase :D borovnička ne skrbi,če je pravi ded, ne bo mel nič proti
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

buubbika napisal/-a:Js si jih tud po nogah depiliram, pa mi tu pa tam kkšna zrast, ful tanka in svetla, prej sm mela pa ful močne, ko sm si jih še brila.. Da sploh ne govorim o obrveh. Men se zdi da mi sploh ne rastejo več, tam kjer sm si jih nekoč pipala zarad oblike. No, to je supr! :D

Ne vem, sej jaz sem rekla, da se mi zdi da je čisto odvisno od človeka :) jaz osebno pa ne mislim trpet z voskanjem po nogah in podobnim, razen če bi bila več kot 100% da bo kaj pomagalo :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jochie napisal/-a:
Nadine napisal/-a: sam če pa spulš s korenino vred pa so tanjše in jih je sčasoma tud manj

sam nisem nikoli razmišljal o kakršnemkoli puljenju...me pa nekaj zanima...če izpuliš dlako s korenino vred, zakaj zraste tanjša oz. zakaj sploh zraste???

mar tudi, če izpuliš drevo s korenino vred, na istem mestu zraste novo???

Nelogicno se ti zdi, ker si izbral napacno analogijo.
Namrec pri dlaki izpulis mrtvo stvar(dlaka je samo keratin), ziva stvar, ki povzroca rast je pa lasni mesicek, ki ostane.
Pri drevesu je ravno obratno, izpulis zivo stvar, za njo ostane samo luknja v zemlji, ki je, glede kake spontane rasti dreves, mrtva stvar.
(seveda prst ima veliko organizmov v sebi, torej ni resnicno mrtva star, ampak to ni relevantno tu)

Dlaka se vedno zraste, ker je "korenina" dlake samo ime za del dlake, ki je znotraj koze. Dlaka pa raste iz mesicka(folikel).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

hvala za strokovno razlago! :D :D :D
fashionable
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a fashionable »

Imela sem enak problem, ko sem spoznala zdajšnega partnerja..
Kljub temu da mi je govoril kako zelo obožuje mojo postavo (sem namreč tisti tip ženske, ki ima obline) , sem bila še vedno prestrašena..
Ampak, ko boš enkrat na tej točki in boš končno premagala ta strah ti bo tisočkrat lažjee..
in sploh ne skrbi zaradi majhnih prsi..
Če je moški res pravi zate mu bo vseeno za velikost prsi in ga to nebo oviralo..
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
Odgovori