Ne upam se slečit pred njim
Pri meni pa ni niti približno tako - britje in puljenje na vseh mogočih mestih je do sedaj vso zadevo samo še poslabšalo. Dlake so postale še bolj temne in močne, rastejo pa kot gobe po dežju. Skratka - če se opogumim, bom to naredila z belilno kremo, nikakor pa drugače, ker si res ne morem privoščiti sokoljega očesa še na obrazu - že itak sem obsedena s tem dlakovjem 

Yazmeen napisal/-a:Da ne govorim o obrveh, k mi izven loka sploh ne rastejo več, mogoče kšna na vsakih sto let
Pri meni tudi. Pri moji mami pa je ravno obratno, tak da jaz pravim, da odvisno od človeka, kako bo kaj učinkovalo

pa a nismo malo OT?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
^^ Glej, moja mama si je vedno, par let konstantno urejala dlake na nogah z trakci, torej puljenjem. In ima zdaj čisto isto dlak kot jih je imela, so pa zelo črne postale. In je rekla da za nič več na svetu ne bi pulila dlak, ker ni učinka.
Nadine napisal/-a: sam če pa spulš s korenino vred pa so tanjše in jih je sčasoma tud manj
sam nisem nikoli razmišljal o kakršnemkoli puljenju...me pa nekaj zanima...če izpuliš dlako s korenino vred, zakaj zraste tanjša oz. zakaj sploh zraste???
mar tudi, če izpuliš drevo s korenino vred, na istem mestu zraste novo???
buubbika napisal/-a:Js si jih tud po nogah depiliram, pa mi tu pa tam kkšna zrast, ful tanka in svetla, prej sm mela pa ful močne, ko sm si jih še brila.. Da sploh ne govorim o obrveh. Men se zdi da mi sploh ne rastejo več, tam kjer sm si jih nekoč pipala zarad oblike. No, to je supr!
Ne vem, sej jaz sem rekla, da se mi zdi da je čisto odvisno od človeka

Jochie napisal/-a:Nadine napisal/-a: sam če pa spulš s korenino vred pa so tanjše in jih je sčasoma tud manj
sam nisem nikoli razmišljal o kakršnemkoli puljenju...me pa nekaj zanima...če izpuliš dlako s korenino vred, zakaj zraste tanjša oz. zakaj sploh zraste???
mar tudi, če izpuliš drevo s korenino vred, na istem mestu zraste novo???
Nelogicno se ti zdi, ker si izbral napacno analogijo.
Namrec pri dlaki izpulis mrtvo stvar(dlaka je samo keratin), ziva stvar, ki povzroca rast je pa lasni mesicek, ki ostane.
Pri drevesu je ravno obratno, izpulis zivo stvar, za njo ostane samo luknja v zemlji, ki je, glede kake spontane rasti dreves, mrtva stvar.
(seveda prst ima veliko organizmov v sebi, torej ni resnicno mrtva star, ampak to ni relevantno tu)
Dlaka se vedno zraste, ker je "korenina" dlake samo ime za del dlake, ki je znotraj koze. Dlaka pa raste iz mesicka(folikel).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
Imela sem enak problem, ko sem spoznala zdajšnega partnerja..
Kljub temu da mi je govoril kako zelo obožuje mojo postavo (sem namreč tisti tip ženske, ki ima obline) , sem bila še vedno prestrašena..
Ampak, ko boš enkrat na tej točki in boš končno premagala ta strah ti bo tisočkrat lažjee..
in sploh ne skrbi zaradi majhnih prsi..
Če je moški res pravi zate mu bo vseeno za velikost prsi in ga to nebo oviralo..
Kljub temu da mi je govoril kako zelo obožuje mojo postavo (sem namreč tisti tip ženske, ki ima obline) , sem bila še vedno prestrašena..
Ampak, ko boš enkrat na tej točki in boš končno premagala ta strah ti bo tisočkrat lažjee..
in sploh ne skrbi zaradi majhnih prsi..
Če je moški res pravi zate mu bo vseeno za velikost prsi in ga to nebo oviralo..
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel