Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:em.. Josephina: ne grem na maturanca ker grem s tistim kešm z njim nekam drgam ;)

pa žou mi on pomen dost več kot pa razred.. -pa še ena sošolka (best frendica) tut ne gre na maturanca in tut z njo grem na morje za par dni (pa vrjetn še tip zravn) kr vem da je ful lubosumn in ga res nečem delat še bl, kr vem kako bi se jst počutila. se mam z njim lepše. če bi bla samska bi pa pomojm šla na maturanca :D

evo isto pr meni..nism šla na maturanca tko d asva si lahko midva mal več privoščla in morm ret da mi ni in mi ne bo žal...sploh pa pijem ga lohk cel tedn tud doma, stiskat se pa z njim nebi mogla cel tedn če bi bla tam :) pa še prparala sem in še tanajtalepše sva se mela :)
ENY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ENY »

Prjatlca, ki je zaljubljena vanj ni nikoli prijateljica, je pač ženska k ga peca. In on tega neve? :lol:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst mojmu nebi pustila da gre nekam z eno žensko k je vanj zaljubljena. ni šanse, k taka ženska ga bo skoz pecala.
ok če gre s frendi, naj mu bo, ampk tkole z žensko pa ni šanse.sj ni tuki problem da ne bi zaupala njemu, ampk ženski ne zaupam in itak vsi vemo, da tipi znajo bit kdaj mal šibki in se čemu težko uprejo.
tko da jst rajš ne bi tvegala, pa mu rekla da bi rajš vidla da ne gre. pa pravte da je to omejevanje itd., ampk da bi ga pustila samega z žensko k je v njega zaljubljena pa sploh ne pride v poštev
petar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola-LJ

Neprebrana objava Napisal/-a petar »

če gre službeno, v redu naj gre. ampak najbrž ne gre službeno. če gre samo na potovanje bi lahko še tebe zraven vzel. jaz vem da svojo bi. ta tvoj tip je smotan
going down... into the blue
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

pod nobenim pogojem... tega nebi nikoli pustila. po moje me tega nebi niti upal vprašat, jaz bi v glavnem znorela...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

petar napisal/-a:če gre samo na potovanje bi lahko še tebe zraven vzel. jaz vem da svojo bi. ta tvoj tip je smotan

če smo že pri tem - me je povabil, ampak iz določenih razlogov ne bi mogla.. :wink:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

*purple* napisal/-a:evo isto pr meni..nism šla na maturanca tko d asva si lahko midva mal več privoščla in morm ret da mi ni in mi ne bo žal...sploh pa pijem ga lohk cel tedn tud doma, stiskat se pa z njim nebi mogla cel tedn če bi bla tam :) pa še prparala sem in še tanajtalepše sva se mela :)

Js tut nism šla na maturanca, ampak sva šla na dost boljšo lokacijo kt moji sošolci takrt (pardon, sošolke :roll: ) pa mela sva se res supr fajn in mi nikol ni blo žou, da sm tko nrdila. Seveda pa tut on ni šou na svojga maturanca (hvala k***u, kr je meu po večini zlo kurbirski razred :evil: ).

Drgač pa no way, da bi pustila tipa z neko "prjatlco" kamorkol na potovanje/počitnice :twisted: Wtf- mau spoštovanja do punce prosm.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:evo isto pr meni..nism šla na maturanca tko d asva si lahko midva mal več privoščla in morm ret da mi ni in mi ne bo žal...sploh pa pijem ga lohk cel tedn tud doma, stiskat se pa z njim nebi mogla cel tedn če bi bla tam :) pa še prparala sem in še tanajtalepše sva se mela :)

js nevem kko upaste d ne greste na maturanca...sej res d hočeste bit s tipom skupi...ma to je neki prow druzga če greš s klasom (sicer odvisno kako se razumete)...mi gremo letos na maturanca med poletnimi in sebe ne vidim d slučajno ne bi šla zrd tipa...tud moj tip me pošilja na maturanca, k noče d zamudim tak velik žur...midva bova že našla cajt za nas...mislim...sej nismo penzionisti d bi mogla sam midva žurat...

in ta fora, d gre tip z drugo punco n morje...se mi ne zdi nč narobe...ko sva bla 3 mesce skupi je šow na morje z 2 puncami, k meni doma še niso dovolili, k sva bla premalo časa skupi...in me res ni motlo d gre na morje z njimi...to je fora samo u zaupanju...in vem, d tkrt n morju ni delu neč, kar meni ne bi blo ušeč...
in vem d tud zdej, če bi hotu it s punco na morje, bi ga pustila...
sm pač liberalna punca :wink: ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

s..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Se strinjam z Nio. Mi smo bli u klasu ful po skupincah pa še 99% je blo žensk, kar pomen pouhn hinauščine in zahrbtnga opraulanja, zato VEM, da nism nč zamudila s tem k nism šla :!: Tok kokr so oni zmetal keša za aranžma, k bi ga loh dobil za pou manjšo ceno, sm js dala za miljonkrat boljšo destinacijo in mi res ni žou, kr sva se s tipom mela resnično dobr in še poglobila odnos (to je blo 2let pa pou nazaj) in od takrt naprej hodva vsak let nekam u Grčijo sama in ga žurava sama - pa ne rabva nekih diskačou, ker se ga znava tut sama napit. Sicr ga pa ni lepšga kt met ob seb tipa, kadr sm pjana - takrt mi vn udar "hotenje po lubezni" in tko ga loh legalno zadovoljim :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja se to je ponavadi problem, k se folk u klasu ne razume med sabo...na mojo srečo smo zakon klas, k bi blo res škoda d ne bi šli skupi kam žurat...
je pa itk pole od vsazga posameznika odvisno al bo šow kam s partnerjem al ne...midva bova mela tko (že use planirano skori :wink: )...od 10.7. - 22.7.2007 sm na Iosu na maturantskem, pole kšn zadnji tedn u juliju bom della, pole pa greva js in *moje zlato* 1x u avgustu u nek apartma...sej se vedno najde cajt...ma itk bomo še vidli ne kko bo to use potekalo...itk je odvisno od sowdu use

ma sam neki--->a ni to lih fora maturantskega d se s kalsom še bol zbližaš...misliste d se ne bi?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej po možnosti si še kšna goriška gimnazija, k je nabita z učenci...pr nas jih je powsod okoli 30, doro no...u našem jih je 29...
mi pa mamo enga k skoz naklada, sej ta pole na srečo ne gre na maturanca k je šow že lani, k letos je cepnu...

me pa zanima...a maste še kšna potovanja, ekskurzije al kej podobnega u šoli za več dni?tko d se malo približate s klasom..mi npr. gremo usako leto 3 dni u trento (prow organizirano), maš neke delavnice in tm se itk ful zbližš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Been there...

Moj me je tut letos razpizdil, ko je šou že drugič z najboljšo frendico v Turčijo za 4 tedne... jst sm se mela pa za učit...

Najrajš bi se fentala (pa še njega...) pa ni blo fore... mu pač verjamem, da sta sam frenda. Kaj čm drzga? Omejevala ga ne bom, ni moja last, nism njegova mama...
Odgovori