Kontracepcijske tabletke
- _(daRk)SouLfLy_
- Sramežljivka
- Kraj: UnderGround
astra_mb napisal/-a:kt tabletka ima slabe in dobre strani...ampak če bi bile tolk slabe...pol jih ne bi jemalo 3/4 žensk na svetu...enim ni nič...drugim vse podrejo...in če bi bilo tako hudo...jih ne bi več izdajali...meni zadnje čase zelo lajšajo bolečine in težave..ker imam pač težave z jajčniki in maternico...ter se hormonsko zdravim...in si ne znam več predstavljat kako bi bilo brez njih...ker bi verjetno znorela od bolečin...
Se popolnoma strinjam.Jst mam tud probleme z maternico in jajčniki,pa jem minulet z pet let,pa nism mela nobenih problemov.Pa precej manj bolečin mam med menstruacijo.
*melby* napisal/-a:*melby* napisal/-a:Katera izmed vas pa je že nehala jemat tabletke in je nadaljevala z drugimi kontracepcijami??
A je katera izmed vas nehala jemat tablete, kako je bilo potem z menstruacijo??
....ja, nehala sem jih jemat že 2x do zdaj in vedno, ko neham, izgubim menstruacijo...v bistvu še ginekologi med seboj niso usklajeni....eni prtavijo, da je dobro jemati KT, drugi, da ne.....tretji, da je jemanje poivzročilo, da je zdaj nimam itd.
...tko, moj problem je v tem, da je brez jemanja tabletk, nimam........pa še neko pripojeno 'napako jajčnikov'...nisem ziher, če je res prirojeno ali gre za posledice jemanja tabletk...
Uživajte poletje
tudi jaz imam prirojeno napako jačnikov in maternice...en še mi komaj deluje...pa tudi maternico imam pamaknjeno nazaj in srčaste oblike..pa nisem takrat jemala kt, ko so mi to ugotovili...mi pa zdaj lajšajo bolečine...in brez njih sploh več ne morem...in hormoni naj bi tudi ublažili celotno napako...čeprav čisto zdrava ne bom nikoli...upam lahko le, da bom lahko zanosila...
yarina , ki jo jemljem sedaj mi čisto ugaja...in sploh ne vem, da kaj jemljem....pa tud zdravje je ok...kar pa pri diane 35 ni bilo...tako, da ne moremo metat vseh tablet v isti koš....sploh pa ne strašit deklet, ki bi se rade zaščitile...kaj pa se jim bo zdaj vse zgodilo...
yarina , ki jo jemljem sedaj mi čisto ugaja...in sploh ne vem, da kaj jemljem....pa tud zdravje je ok...kar pa pri diane 35 ni bilo...tako, da ne moremo metat vseh tablet v isti koš....sploh pa ne strašit deklet, ki bi se rade zaščitile...kaj pa se jim bo zdaj vse zgodilo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Jokica, da tebe mal ne nategujejo?
Jest mam tut logest pa mi nikol ni blo treba nič plačevat. Mogoče pa nimaš zavarovanja čist urejenega - to v zvezi z samoplačništvom za zdravila (nevem čist točno - pozanimaj se tam kjer si zavarovana), ker sem jest lih zadnjič bla neki na Adriaticu in pride en tip vs šokiran, da je kao mogu ena zdravila plačat - pa sta poj z uno gospo za šalterjem vse uredila
Jest mam tut logest pa mi nikol ni blo treba nič plačevat. Mogoče pa nimaš zavarovanja čist urejenega - to v zvezi z samoplačništvom za zdravila (nevem čist točno - pozanimaj se tam kjer si zavarovana), ker sem jest lih zadnjič bla neki na Adriaticu in pride en tip vs šokiran, da je kao mogu ena zdravila plačat - pa sta poj z uno gospo za šalterjem vse uredila

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jokica napisal/-a:em ne vem... milsm da je blo to ene 3 lata nazaj, kuj s so vn prsle...
Tole so te pa neki nahecal, da si mogla doplačevat logest...ker jst jih jem že skor 4 let in nikoli mi jih ni bilo teba doplačat! Mogoče res nimaš urejenega dodatnega zdravstvenega zavarovanja pol pa čist možno, da si mogla plačat za tabletke...tko, da se mal pozanimi, da ti ne bo potebno še naprej plačevati tega

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
ne jst sm jih najrej dobivala pr ginekologinji, ko jih v sloveniji še ni bilo na policah, kao testno, pa si mogu skoz hodt tja pa cekirat.... no ok pol so jih dal pa ne police in neki casa so ble na B listi zdravil (to pomen za doplacat), pa nima veze to z zavarovanjem. Sej pol k so prsle ne A listo (milsm da ene 3 leta nazaj) pa niso vec za placevat...
drugac pa ja jest sm zamenjala micynon zato k se bla za doplacat, pa sm dubla stederil m (kao ista količina vseh hormonov), pa smto jemala mal mn k eno leto, pa se bla te za doplačat, pa sm zdej budla še ene k niso za doplačat.
itak tud te spet niso ok... sam ti je pa ze druga zgodba
drugac pa ja jest sm zamenjala micynon zato k se bla za doplacat, pa sm dubla stederil m (kao ista količina vseh hormonov), pa smto jemala mal mn k eno leto, pa se bla te za doplačat, pa sm zdej budla še ene k niso za doplačat.
itak tud te spet niso ok... sam ti je pa ze druga zgodba
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre