Kritike filmov!
Ameriški gangster (v glavni vlogi Denzel Washington)
S fantom sva si danes v kinu ogledala omenjeni film in moram reči, da je resnično vreden ogleda. Zanimiva zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih - vpogled v svet preprodaje mamil v Ameriki v 70-ih in 80-ih letih prejsnjega stoletja, dobra zasedba ... Ceprav je bil film dolg 2 uri in 37 minut, se nama sploh ni vleklo, kar pomeni, da je zelo gledljiv.
Priporočam!
S fantom sva si danes v kinu ogledala omenjeni film in moram reči, da je resnično vreden ogleda. Zanimiva zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih - vpogled v svet preprodaje mamil v Ameriki v 70-ih in 80-ih letih prejsnjega stoletja, dobra zasedba ... Ceprav je bil film dolg 2 uri in 37 minut, se nama sploh ni vleklo, kar pomeni, da je zelo gledljiv.

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Gone Baby Gone - film je biu kr dobr, napeta kriminalka..spominja na izginotje Maddy. 7/10
The Reaping (Krvava žetev) - men je zlo dobr triler, z dobrim razpletom. Film je tut fajni zarad Hilary Swank. 8/10
The Reaping (Krvava žetev) - men je zlo dobr triler, z dobrim razpletom. Film je tut fajni zarad Hilary Swank. 8/10
Das Experiment...tale eksperiment so naredili v resnici, samo ne vem, če je bil takšen konec (grozen) kot v filmu. 8/10
The Wicker Man - misteriozni triler. 6/10
The Wicker Man - misteriozni triler. 6/10
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
mirella napisal/-a:gledala kira I am legend ???
zanima me ful kak je.. sam cakam lepo sliko da poberem z neta..
gledala sm trailer in neke ostale posnetke.. mislim da mi bo kr vsecse posebej pa Will seveda
Pred kratkim sem si ogledala tale film. Zelo me spominja na Dawn of the Dead in podobne,...
Film definitivno rešuje Will...konec je po pričakovanjih. Skratka pač še en film posnet na podobno temo že zgoraj omenjenega filma

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Stardust - men je biu super film; fantazijski. Robert De Niro mi je biu blazno všeč v vlogi kapitana Shakespearea
Nism ga še vidla v tak smešni vlogi. 8/10
The Pledge - triler, v katerem ima zlo dobro vlogo Jack Nicholson. 7/10

The Pledge - triler, v katerem ima zlo dobro vlogo Jack Nicholson. 7/10
Bulma napisal/-a:Superbad - pričakovala sem boljšo komedijo. Tipična najstniška-sex, ženske, joški![]()
Drugače pa so največje face filma bli ona dva policaja+McLovin
men je bil pa to totalno hud film, res sm se nasmejala

Bee Movie pa ne hodt gledat ker razočara, vsaj mene je