Priznam da...#18
-
- Cosmopsiho
- upam, da ne počne tega, kar se mi zdi, da počne..come on, dont be such a self involved asshole, pa ja res ne misli, da sm nek obseden freak
-je škoda, ko se nekdo izkaže za čisto nekaj drugega, kot si mislil..ampak mogoče temu posvečam preveč pozornosti, je pa res, da pač..je mal special
-time to let the antisocial side take over me again?
- prihajajo do mene zvoki Jamie Oliverja iz dnevne, haha, prav slišim kapljice sline, ki pristajajo na hrani
-me čaka res znatno manj učenja, kakor me je čakal predprejšna leta junija, ampak ker sm čist padla ven iz tega, se zdi kot da je pred mano triglav, jz pa z berglami
-sm še vedno jezna nase!
-blah.. eh krneki

-je škoda, ko se nekdo izkaže za čisto nekaj drugega, kot si mislil..ampak mogoče temu posvečam preveč pozornosti, je pa res, da pač..je mal special
-time to let the antisocial side take over me again?
- prihajajo do mene zvoki Jamie Oliverja iz dnevne, haha, prav slišim kapljice sline, ki pristajajo na hrani

-me čaka res znatno manj učenja, kakor me je čakal predprejšna leta junija, ampak ker sm čist padla ven iz tega, se zdi kot da je pred mano triglav, jz pa z berglami
-sm še vedno jezna nase!
-blah.. eh krneki

It was forever..but it didnt last long..
*sem premalo spala
*sem danes zelo čudne volje, cmerava, smotana, za nikamor
*sem se sinoči zelo čudno počutila, ker sem nova v družbi in mi je na momente malo čudno, kako se vsi med seboj pogovarjajo, sploh za dve punci mi je prav čudno
*mi ni bilo všeč spraševanje in to prav od ene osebe
*ko mi je postalo všeč je bilo vsega konec
*me čaka danes delo za kompom, ampak tako nimam volje
*mislim nanjga
*upam, da je z njim vse ok, da se po sinočnem večeru ni nič spremenilo
*se bojim, da se bo zgodilo nekaj kar mi bo strlo srce
*me zebe
*sem res preveč čustvena danes
Vse najboljše Dioniz
*sem danes zelo čudne volje, cmerava, smotana, za nikamor
*sem se sinoči zelo čudno počutila, ker sem nova v družbi in mi je na momente malo čudno, kako se vsi med seboj pogovarjajo, sploh za dve punci mi je prav čudno
*mi ni bilo všeč spraševanje in to prav od ene osebe
*ko mi je postalo všeč je bilo vsega konec
*me čaka danes delo za kompom, ampak tako nimam volje
*mislim nanjga
*upam, da je z njim vse ok, da se po sinočnem večeru ni nič spremenilo
*se bojim, da se bo zgodilo nekaj kar mi bo strlo srce
*me zebe
*sem res preveč čustvena danes
Vse najboljše Dioniz

"Life's a journey, not a destination."
-
- Komunikatorka
*Da sem preutrujena, da bi pisala seminar. In da se mi ga tako ali drugače ne da pisat.
*Da je posledica projekta, ki mi je bil tako strašansko pri srcu dejanska preutrujenost - nimam pojma, kako natančno bom preživela tole izpitno obdobje.
*Se zgoraj opisano vidi tudi v tem, da sem dejansko pozabila in ne ''pozabila'', da se moram prijavit na izpit ... in zdaj ga lahko grem delat šele čez en mesec.
*Da res res res upam, da mu uspe, kot si je zamislil.
*Da me bodo ta nihanja vremena ugonobila; sita sem migren!
*Da bi zdaj(!) šla rada na počitnice.
*Da se mi zdi skoraj mesec dni do počitnic še cela večnost, čeprav ni in bo hitro minilo.
*Priznam, da sem že čisto tečna te dni, ker sem pod stresom.
*Priznam, da sem pojedla čisto preveč torte. Je bila pa strašno dobra!
*Da je posledica projekta, ki mi je bil tako strašansko pri srcu dejanska preutrujenost - nimam pojma, kako natančno bom preživela tole izpitno obdobje.
*Se zgoraj opisano vidi tudi v tem, da sem dejansko pozabila in ne ''pozabila'', da se moram prijavit na izpit ... in zdaj ga lahko grem delat šele čez en mesec.

*Da res res res upam, da mu uspe, kot si je zamislil.
*Da me bodo ta nihanja vremena ugonobila; sita sem migren!
*Da bi zdaj(!) šla rada na počitnice.
*Da se mi zdi skoraj mesec dni do počitnic še cela večnost, čeprav ni in bo hitro minilo.
*Priznam, da sem že čisto tečna te dni, ker sem pod stresom.
*Priznam, da sem pojedla čisto preveč torte. Je bila pa strašno dobra!

* da me muzka od zunaj počasi res spravlja ob živce, shut the fuck up!
* da sm tečna k hudič! Najrajš bi enga pretepla
* da ga ne razumem, res ne, mogoče me zato tak vleče k njemu? da ni ravno enostavno, očitno vse
* da morm zdej pa res umirit se z feštami, v petek spet preveč vsega in nič od sobote; treba se učit kej začet
* da se cel maj nisem NČ učila, obupna sem res
* da se mi blazno blazno potuje...nekam bi šla, vsaj za vikend al pa neki, get away from it all
* da sm tečna k hudič! Najrajš bi enga pretepla
* da ga ne razumem, res ne, mogoče me zato tak vleče k njemu? da ni ravno enostavno, očitno vse
* da morm zdej pa res umirit se z feštami, v petek spet preveč vsega in nič od sobote; treba se učit kej začet
* da se cel maj nisem NČ učila, obupna sem res
* da se mi blazno blazno potuje...nekam bi šla, vsaj za vikend al pa neki, get away from it all
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Da sem v sluzbi in se mi ne da delat pa mal cosmo forum berem pa kavico pijem. Itak nimam nic tak nujnega vec za nardit.
Da upam UPAM, da mi uspe domov sestga, magari za tri tedne. Bom sla na morje in se kopala v bikinkah, pila pir, nosila ultra kratka krila, jedla kotlete in struklje in dobro cokolado. sedela bom na presercu in vsakih petnajst minut posluslala cerkvene zvonove namest klicev z mosej, tusirala se bom z vroco vodo, se vozila z mestnimi busi, kjer mi nihce ne bo odstopil sedeza le zato, ker sem zenska, preckala bom cesto brez nevarnosti, da umrem. In se marskaj. Potem bom pa imela dovolj in sla nazaj v mojo ljubo kaoticno Dhako...
Da sem vedno hotela rect, da delam v marketingu in turizem me je vedno zanimal. In evo
Dober, da sem studirala neki cist tretjega, da.mi zdej nic ne koristi
Da sem spoznala decka, ki mi je - hm - ful simpaticen. Mogoce ne tak po videzu, ampak se imam res fajn z njim, ful se presmejiva. In mal prevec komaj cakam, da se spet vidiva.
Da upam UPAM, da mi uspe domov sestga, magari za tri tedne. Bom sla na morje in se kopala v bikinkah, pila pir, nosila ultra kratka krila, jedla kotlete in struklje in dobro cokolado. sedela bom na presercu in vsakih petnajst minut posluslala cerkvene zvonove namest klicev z mosej, tusirala se bom z vroco vodo, se vozila z mestnimi busi, kjer mi nihce ne bo odstopil sedeza le zato, ker sem zenska, preckala bom cesto brez nevarnosti, da umrem. In se marskaj. Potem bom pa imela dovolj in sla nazaj v mojo ljubo kaoticno Dhako...
Da sem vedno hotela rect, da delam v marketingu in turizem me je vedno zanimal. In evo

Da sem spoznala decka, ki mi je - hm - ful simpaticen. Mogoce ne tak po videzu, ampak se imam res fajn z njim, ful se presmejiva. In mal prevec komaj cakam, da se spet vidiva.
WORD! mene tut mika, da grem za en vikend, 4 dni nekam. neki me vleče poljska, češka. na prevoze sem že tut gledala ceno... ah....

* razočarana nad zdravstvom

* danes imam polno nekih obveznosti - ampak sem dejansko vesela, ker sem cel vikend ležala in spala
* sem se dobila z bivšim... sva se skupaj peljala v mb... še vedno je bogi... sem mislila, da se lahko nekako normalno druživa, pogovarjava, pa ne bo šlo

* sem včeraj prvič (sramota) gledala psychota od hitchcocka - wow

* sem žalostna, ker je danes prišel ven predzadnji del Game of Thrones.
* Priznam, da se mi zdi res žalostno, ko nekdo ob takem režiserju, kot je bil Hitchcock, napiše, da je ''mojster suspenza''. Jezus no ...
* Priznam, da sem si oddahnila, ker se je ena službena obveznost prestavila na meni ljubši čas - na ta način bom ubila dve muhi na en mah.
* Pišem seminar. Danes moram končat. Ne razumem, zakaj smo dobili za nalogo dva kratka (15 strani) seminarja, namesto enega in tistega bolj poglobljenega ... da si moramo dvakrat čas jemat ali ...?

* Priznam, da sem si oddahnila, ker se je ena službena obveznost prestavila na meni ljubši čas - na ta način bom ubila dve muhi na en mah.

* Pišem seminar. Danes moram končat. Ne razumem, zakaj smo dobili za nalogo dva kratka (15 strani) seminarja, namesto enega in tistega bolj poglobljenega ... da si moramo dvakrat čas jemat ali ...?
_patchouli_ napisal/-a:DBom sla na morje in se kopala v bikinkah, nosila ultra kratka krila
V Sloveniji je zadnje čase res zelo mrzlo, veliko nižja temperatura kot povprečna, tako da dvomim da bo vse tole izvedljvo.

*mi gre na živce vreme! Jaz sem že cel teden v dveh dolgih rokavih in kalorifer non stop lavfa!
*držim pesti da se vreme kmalu izboljša, da bom lahko nosila kratke majčke, balerinke...