Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ja pismo punce ne samo opozarjat - iz izkušenj povem...., ja povej direkt konkreten primer kaj je blo narobe :? jaz sem pri prejšnih mela blazne glavobole, zato me skrbi kako bo zdej.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

eh ne vem jest pa po 7 letih se zmer pravm, da jih nikol ne bom nehala jemat, razn ko bodo kaksni otrocicki na sceni... mam prevec tezav in se mi ne da letat vsak mesc u porodnisnco zarat prvelikih bolečin...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

kt tabletka ima slabe in dobre strani...ampak če bi bile tolk slabe...pol jih ne bi jemalo 3/4 žensk na svetu...enim ni nič...drugim vse podrejo...in če bi bilo tako hudo...jih ne bi več izdajali...meni zadnje čase zelo lajšajo bolečine in težave..ker imam pač težave z jajčniki in maternico...ter se hormonsko zdravim...in si ne znam več predstavljat kako bi bilo brez njih...ker bi verjetno znorela od bolečin...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Sej men tut ni fajn ta filing, da se vsak dan filam s hormoni. Sam se mi zdi najbolj zanesljiva oblika zaščite, in po resnici povedano, ne upam tvegat, da bi zdej imela otroka. Pa zaenkrat tut nimam še nobenih problemou z njimi, oki če izvzamem kakšno dodatno kilco.
Je pa čist odvisno kako telo sprejme kt, nekatere bodo mele probleme zarad njih, nekatere pa ne.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Vagica »

Angel girl napisal/-a:
Vagica napisal/-a:Vse, ki ste v dvomih glede tabletk.......iz izkušenj vam povem, da jih ni dobro jemat....zdaj (po 10h letih) mi je celo ginekolog povedal, da niso dobre za ženske :?

......zdaj imam kar velike težave in vam dobronamerno odsvetujem njihovo jemanje.......sej vem, pri 15h se ti zdi cool, da jih začneš jemat,a mpak čez par let gledaš drugače...

Če bi lahko zavrtela čas nazaj, jih ne bi nikdar začela jemat :?

maš kake težave? zakaj naj ne bi bile dobre če lahko zvem?

........ja, v bistvu jih imam......je pa velika verjetnost, da so med drugim povzročitelj tudi tabletke...zato pa pravim, da jih ne bi jemala.........je pa res, da sem bila že pri večih ginekologih in so mnenja zelo različna........

.........eni pravijo, da so ok, drugi pa da so strup in naj uporabljamo drugačno zaščito..

..........tukaj se mora res vsaka zase odločit.........je pa ziher res da sintetične zadeve (med katere sodijo vse tablete), pač niso zdrave...

.........to je seveda moje mnenje.......odločit se moraš pa sama :)
Uživajte poletje
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ampak kakšne težave nas zanima? :?:
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

astra_mb napisal/-a:ampak kakšne težave nas zanima? :?:

Aha točno tako...
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

*melby* napisal/-a:Katera izmed vas pa je že nehala jemat tabletke in je nadaljevala z drugimi kontracepcijami??

A je katera izmed vas nehala jemat tablete, kako je bilo potem z menstruacijo??
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
mononoke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mononoke »

Menstruacija je pri meni točna kot ura...edino kar je, je to, da imam zdaj rahle bolečine, ki jih pred začetkom jemanja nisem imela.
Sicer je pa to, kako se telo obnaša po prenehanju jemanja, odvisno od posameznice, tko da ti želim veliko sreče.

Drugače sem pa nehala s tabletkami zaradi depresij, libido je bil na nuli, skoz sm jokala...grozn je blo...jemala sm pa yarino. Raje prenašam kondome kot pa,da grem še enkrat na tako mučenje in da mi psiho še enkrat tko uniči.

lp
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

*melby* napisal/-a:
*melby* napisal/-a:Katera izmed vas pa je že nehala jemat tabletke in je nadaljevala z drugimi kontracepcijami??

A je katera izmed vas nehala jemat tablete, kako je bilo potem z menstruacijo??

ja jas sem jih tut nehala jemat, sem bla na pregledu (obupne tezave,kr na en x)pa mi je doktorca odsvetovala, tak da sem ceri ze veselo kondomčke kupovala. sadneee ijej pisane :D no zaj bomo pa vidli kak bo :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

jaz sem lani takoj po morju prenehala z tabletkami (to je nekje sred avgusta) in prva menstruacija je bla še ok, vse ostalo pa obup. sploh nimam redne, pride mi na 2-3 mesece, je zelo boleča in dolga. zato pa sedaj čakam da lahko ponovno pričnem z tabletkami, in seveda upam da nebom mela prevelikih težav :wink:
Uporabniški avatar
_(daRk)SouLfLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: UnderGround

Neprebrana objava Napisal/-a _(daRk)SouLfLy_ »

hey!

stara sem 17 in sem se zdaj odločla da bom začela jemat KT. ampak nisem še bila pri ginekologu in tut še neaj časa ne bi šla. :roll:
a lahko te yarina tabletke kar tako kupim v lekarni al bi mogla it prej k ginekologu da jih lahko kupim??
all the shots i did, i spit back at you.
all the shit you fake, comes back to haunt you!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

tabletke so na recept, sj bolš je da te prej ginekolog tud pregleda al pa vsaj izpraša. to so le hormoni.

drugač pa tud ko sm js začela jemat tabletke sm tud skoz jokala kot je ena nekaj postov nazaj napisala, sam pri men je to minil po kakem mescu. mogoče je libido res malo nižji, in ravno to me moti, ker ko ne jemljem tistih 7 dni ko mam menstruacijo bi pa skoz, pa lubi noče :evil:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

_(daRk)SouLfLy_ napisal/-a:hey!

stara sem 17 in sem se zdaj odločla da bom začela jemat KT. ampak nisem še bila pri ginekologu in tut še neaj časa ne bi šla. :roll:
a lahko te yarina tabletke kar tako kupim v lekarni al bi mogla it prej k ginekologu da jih lahko kupim??

Sj te nebo noben pojedu :wink:
Pejt lepo k ginekologinji, če ti je neprijetno, pregled bo minil v 2-eh minutkah in to je to - enkrat boš tko mogla it :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

_(daRk)SouLfLy_ napisal/-a:hey!

ne ..ne moreš...ginekolog ni noben bav bav....pa še bolje je, da te pregleda...da se prepričaš o svojem zdravju...
tabletke pa so vse na recept...sploh pa ni nujno, da ti bo yarina odgovarjala....in ti bo morda napisal kaj drugega....
Zaklenjeno