Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Jst mam pa tut tako bolj žensko postavo - ritka, boki, ful hitr trebušček dobim (
) pa 165 cm sem velka...tko bl J.LO oblike sam ne v takih ekstemih
...
...pa sm v Ottu vidla troje luškane kopalkice pa me zanima, če bi kej od tega šlo name (ultra bikinke na štrikce bolj pašejo suhicam, obline pa še bolj izpostavijo...tko sm brala?)...pa ne bi rada, da imam še večjo rit, pa širše boke, pa širša stegna, pa mejhn štepsl look....
A bela sploh gre na svetlopolte?

...pa sm v Ottu vidla troje luškane kopalkice pa me zanima, če bi kej od tega šlo name (ultra bikinke na štrikce bolj pašejo suhicam, obline pa še bolj izpostavijo...tko sm brala?)...pa ne bi rada, da imam še večjo rit, pa širše boke, pa širša stegna, pa mejhn štepsl look....

A bela sploh gre na svetlopolte?
hmm ... jst bi ti pa prej svetovala kopalke, ki ne pokrijejo prevec ... ker pol samo bolj izpostavis velko rit (na primer s kopalkami, ki ti cist celo rit pokrijejo). Kot drugo, bi ti priporocila, da so hlacke cim nizje, ker pol ti ne gleda "spehek" cez kopalke (ceprou verjamem, da ga ni veliko
). Strikci se mi pa tud zdijo super za "ne tako popolne postave", ker lahko tako zavezes, da lepo stoji na tebi, in ti (spet) ne gleda spehek pri strani ven.
Poskusi s kakimi, pa bos vidla 

Ja sej men je ta logika tut bolj taprava...pa mi je tut prodajalka kopalk enkrat isto rekla...manjš je, boljš je za skrivanje...sam me je mal strah...a pol od teh modelov ne bi noben bil preveč zame?
Pol lahk na kaj takega ciljam ane:
So mi fuuul lepe...sam nism zihr a se spodnji del zavezuje al so sam pentlje-wannabe?
Pol lahk na kaj takega ciljam ane:

So mi fuuul lepe...sam nism zihr a se spodnji del zavezuje al so sam pentlje-wannabe?
sm jih hotla narocit, sam pol sm tele narocila, in jih dobim drug teden. Upam, da bodo fajn.
Drgac pa pri teh tvojih kopalkah, pise v katalogu, da so tisto okrasni trakovi, tko da lahko mas gor, alpa das stran. 

Tr|n|ty napisal/-a:hehe, te so men tudism jih hotla narocit, sam pol sm tele narocila, in jih dobim drug teden. Upam, da bodo fajn.
Drgac pa pri teh tvojih kopalkah, pise v katalogu, da so tisto okrasni trakovi, tko da lahko mas gor, alpa das stran.
Te sm tut gledala

pa nekak sm se zmerla .. sm klicala na Otto, pa vprasala, kaksno stevilko, in je rekla, da kar tako, kot mam konfekcijsko ... pol sm se pa tam zmerla (po tistem za oblacila) in mi pride 34 (oz. nekje med 34 in 36, sam vseen bolj 34).

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana