Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Vem ja, u Fabianiju jih majo. Sm ze lani obcudvala :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

~NIA~ napisal/-a:če čete res taprave nasvete za kopalke / spodn periv pol pejte v škofjo loko v OK Intimo ..obe prodajavki znata fulll svetvt in si uzamte čas.. je pa tut cena stvari temu primerna..

Ja pa 3 tisoč dražje kot drugje.
i love love
mallenaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mallenaa »

joj kopalke...moja večna muka :( mam suhe noge,debelo rit....prsi nčč(res nč) tko da mi je muka kupovat kopalke :cry:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Jst mam pa tut tako bolj žensko postavo - ritka, boki, ful hitr trebušček dobim ( :cry: ) pa 165 cm sem velka...tko bl J.LO oblike sam ne v takih ekstemih :P...

...pa sm v Ottu vidla troje luškane kopalkice pa me zanima, če bi kej od tega šlo name (ultra bikinke na štrikce bolj pašejo suhicam, obline pa še bolj izpostavijo...tko sm brala?)...pa ne bi rada, da imam še večjo rit, pa širše boke, pa širša stegna, pa mejhn štepsl look....

Slika Slika Slika

A bela sploh gre na svetlopolte?
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

hmm ... jst bi ti pa prej svetovala kopalke, ki ne pokrijejo prevec ... ker pol samo bolj izpostavis velko rit (na primer s kopalkami, ki ti cist celo rit pokrijejo). Kot drugo, bi ti priporocila, da so hlacke cim nizje, ker pol ti ne gleda "spehek" cez kopalke (ceprou verjamem, da ga ni veliko :wink: ). Strikci se mi pa tud zdijo super za "ne tako popolne postave", ker lahko tako zavezes, da lepo stoji na tebi, in ti (spet) ne gleda spehek pri strani ven. :wink: Poskusi s kakimi, pa bos vidla :wink:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Ja sej men je ta logika tut bolj taprava...pa mi je tut prodajalka kopalk enkrat isto rekla...manjš je, boljš je za skrivanje...sam me je mal strah...a pol od teh modelov ne bi noben bil preveč zame?

Pol lahk na kaj takega ciljam ane:
Slika

So mi fuuul lepe...sam nism zihr a se spodnji del zavezuje al so sam pentlje-wannabe?
Debatorica

hehe, te so men tudi :hearts: sm jih hotla narocit, sam pol sm tele narocila, in jih dobim drug teden. Upam, da bodo fajn. :) Drgac pa pri teh tvojih kopalkah, pise v katalogu, da so tisto okrasni trakovi, tko da lahko mas gor, alpa das stran. :wink:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Tr|n|ty napisal/-a:hehe, te so men tudi :hearts: sm jih hotla narocit, sam pol sm tele narocila, in jih dobim drug teden. Upam, da bodo fajn. :) Drgac pa pri teh tvojih kopalkah, pise v katalogu, da so tisto okrasni trakovi, tko da lahko mas gor, alpa das stran. :wink:

Te sm tut gledala :D Sam mi je ful češk, če mam prsi bolj B-C...kaj nej naročim..A-B al C-D recimo...kok velikost si pa vzela?
Debatorica

jst mam kosarco B, pa sem vzela A-B, pa stevilko 34, ker mam vcas 36, vcas 34, vcas pa kksne hlaace tud 32 :eek: pa nekak sm se zmerla .. sm klicala na Otto, pa vprasala, kaksno stevilko, in je rekla, da kar tako, kot mam konfekcijsko ... pol sm se pa tam zmerla (po tistem za oblacila) in mi pride 34 (oz. nekje med 34 in 36, sam vseen bolj 34).
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Kaj si hotla zdej povedat? :lach:

Jst nujno rabim še ene kopalke, kergrem v petek na morje. :D :razz:
This too shall pass.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Kje kupujete kopalke tiste s košarico A? Mene narava zgoraj ni preveč obdarila, spodaj pa bi kak cm z veseljem zakrila. Kakšen kroj naj izberem in kje se najdejo take kopalke? :oops:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Bikinke na strikce :) to je najboljs ce nimas velkih prsi, k lepo pride zgorn del, spodn pa na strikce, da ne gleda spehek cez (kot je ze ena mal visje napisala).

Drgac pa take kopalke lohk kups prakticno kjerkoli.
Zaklenjeno