Ash. napisal/-a:
Good point. Kar je tudi v razmahu (verjetno že dolgo) je recimo elitna prostitucija med študenti, da si lahko privoščijo študij. Ali pa pač imajo tekom študija nekega starejšega partnerja, ki jih preživlja.
Dobro tukaj ne vem zagotovo govoriti, ker nisem bila finančno samostojna med študijem. Ampak, a ne bi mogli dobiti vsi državne štipendije, kjer ima familja nizke dohodke, pa zoisova za odličnjake.. saj štud. domovi potem so poceni, pa tudi boni ali kakšni zastonj sendviči na bone kje.. Medicinci imajo tudi možnost zastonj štud. doma, sem poznala enega, ki je bival tam.. ne vem, a to res ne morejo preživeti med študijem ali samo nočejo živeti kot povprečen broke študent, ampak v nekem luksuzu, da rabijo s spolnimi uslugami služit..

dvomim da še komu, mogoče je še komu vonj dvotaktnikov, meni ima en tak nostalgičen vonj in si sam zard tega vonja želim en moped star nabavit...
Imel sem Zoisovo štipendijo, OK, tega ravno nima vsak. Se pa da dobiti državno štipendijo še vedno. Študentski dom je bil poceni, ampak mi ga je fotr plačeval, tak da stroškov praktično nisem imel nobenih, jedel sem pa kot študent v boljših restavracijah kakor sedaj, ko sem zaposlen - v centru Ljubljane, na bone. Takrat sem malo gurmana ratal
Delati mi ni bilo treba nič, ker sem imel srečo in bil preskrbljen glede staršev. Proti koncu študija mi je fotr še avto podaril, u bistvu mi je tudi zadnjega podaril in še kar dela, in še za avto mi ni treba kaj preveč skrbeti
), ni potrebe po elitni prostituciji.
) zdaj pa pojem vse, oz. mi včasih še bolj paše skorja, še posebej če je sveža in mal hrustljava.