ribica_1 napisal/-a:tamarra
hvala.. no, 40€ mi je sicer res nekak zgornja mera, koliko bi še dala za frizerja, ampak ker je to izjemna situacija, druge izbre ni... nekim povprečnim frizerjem trenutno ne zaupam, ker tu so me res postrigli tak, da je joj... in jaz komot ženska, neprestano v čopu, sploh nisme ugotovila, kako je stanje, dokler si nisme par dni nazaj spravila vredu ogledat, zakaj za vraga mi kar naenkrat lasje štrlijo na vse strani... še posebej, da bom najverjetneje že naslednje leto potrebovala lepe, zdrave in predvsem dolge lase
Ja, tudi jaz sem imela slabe izkušnje z frizerji (btw, tudi pri Marko Matjažu, ki je precej znan, nisem bila čisto zadovoljna), pa sem rekla, raskiram teh 40eur, pa če bo vredu bo, če ne pa pač ne (saj sem že za kakšno večjo bedarijo več denarja stran vrgla). Ne obljubim, da boš ti zadovoljna (in tudi frizer sam ti pove, preden te postriže, sploh če se mu čisto prepustiš, da nekatere stranke niso bile zadovoljne), ampak meni je super naredil - sem imela podobno situacijo kot ti - nonstop čop, vse štrleče, nemogoče razčesati, zaradi ravnanja las pa še razcepljene in suhe konice. In mi je porezal stran, kolikor je pač bilo treba, in zdaj so lasje v takšnem stanju kot še nikoli - počešem jih brez problema. Sem pa mu tudi povedala, da si lase puščam dolge in naj mi jih čim manj skrajša in je tudi to zelo upošteval. In mi je tudi povedal, kako naj skrbim za svoje lase, 'prepovedal' mi je najmanj dva meseca ravnanje las (ker si želim, da bi nazaj dobila svoje čudovite kodre). Je pa res fajn, ker se vidi, da noče samo služit na tebi - meni je rekel, da njegovo striženje temelji na dolgotrajnem učinku in zato je tudi sam na slabšem, ker ti frizura dolgo drži; rekel je, da mi ne bo prodal kar šampona in balzama pa kremice, ker naj sama preizkusim doma tester, da vidim, kako bom zadovoljna, šele nato naj kupim (tako da kar reči za testrčke); še najbolj se mi je pa dopadlo, ko je rekel, da se on nikoli ne trudi s sušenjem las, ker mora las lepo padat in lepo stat, brez truda (in res je, jaz zdaj nimam skoraj nobenega dela z njimi)

uf, sem se razpisala, verjetno moj najdaljši post odkar sodelujem na forumu