Auraya napisal/-a:Sm kelnarla pa me pokličejo trije tipi: a so tvoje joške taprave? ja kolk maš pa modrc podložen? ne verjamem, a lohk potipam?
Geezus ma da mi kakšen tak model teži na delovnem mestu ga samo v tri prekrasne pošljem (in ne, drugače takih neprimernih besed res ne uporabljam, ampak v taki situaciji bi bile pa čisto primerne :roll:). To je pa res nizkotno in neumno obnašanje s strani tipov seveda (eden verjetno tega itak ne bi upal izustiti, razen če bi bil nalit). In to je taglavni razlog, zakaj nočem NIKOLI kelnarit, pa čeprav bi drugače tudi to bila pripravljena delati. Žal, ker so očitno vse kelnarce tretirane enako in to mi dvigne pritisk.
Drugače pa še eden izmed bednih pristopov (ni moja izkušnja, kolegica je zadnjič podoživljala situacijo in nam jo povedala):
Je sedela enkrat v lokalu s sestrično in njenim fantom (bilo je bolj pozno zvečer) in naročijo pijačo, nakar gre na wc in ker je bila oblečena v jeans minič (pa ne nek ekstra ultra kratek, ampak pač minica kot minica) in drugače čisto spodobno oblečena (brez izpostavljenega dekolteja ipd.), nakar ji en tip ob šanku na poti v wc dvigne minič in seveda vsi štirje ali koliko jih je bilo za šankom v smeh.