somebody napisal/-a:hm, kr luštkane cene; sam še tastarim bo treba zamorit d me pustijo pa bo
Hehe

Eh ok. Raje bom tiho da ne bom kaj kriva

somebody napisal/-a:hm, kr luštkane cene; sam še tastarim bo treba zamorit d me pustijo pa bo
Thrashy napisal/-a:pomoje je Bulma mislila pod "bodi pridna", da se boš učila, pa da boš očku in mamici pomagala, pa da boš za vikend ob dogovorjeni uri doma, da boš pazila na bratca al pa sestrico itd....
no, saj jz bi tko sklepala, če bi mi nekdo pri takih letih rekel bodi pridna, sploh v smislu šole je pri mojih starših vedno bilo največje merilo za "bodi pridna, pa boš lahko šla kam....."
Razumeš?
Če se pa motim, kaj Nuša smatra pod bodi pridna pol pa nej sama pove........tanajtabulš......
somebody napisal/-a:Thrashy napisal/-a:pomoje je Bulma mislila pod "bodi pridna", da se boš učila, pa da boš očku in mamici pomagala, pa da boš za vikend ob dogovorjeni uri doma, da boš pazila na bratca al pa sestrico itd....
no, saj jz bi tko sklepala, če bi mi nekdo pri takih letih rekel bodi pridna, sploh v smislu šole je pri mojih starših vedno bilo največje merilo za "bodi pridna, pa boš lahko šla kam....."
Razumeš?
Če se pa motim, kaj Nuša smatra pod bodi pridna pol pa nej sama pove........tanajtabulš......
ok, d zaklučm tale OT:
fora je v tem d mam čist ql ocene, mlajših geschwister (na srečo) nimam... na spolšno ni ne vem kašnih stvari d zrd njih ne bi bla "pridna". bl je problem d ne bosta izumla d so metalci eni navadni posiljevalci, narkomani, lopovi... ponavad je to izgovor; mal sta za cajtam