wo, veš kook te pa to štekam, k tut moja mat pa fotr sta ista glede mnenja o moji družbi.......tko, k jih je mat prvič vidla vse moje metalske prjatle moškega spola sploh ni vedla kam nej jih po predalčka, en cajt k je z njim debatirala je govorila da so full v redu fantje, čez 5 minut pa že da oni niso družba zame........hehe, sam' jebat ga, tastari majo pač tak mnenje o tem in to verjemi ne boš spremenila.........razen če jim predstaviš take bolj pocukrane metalčke, k jih je pa zj že ful čez glavo in si bodo tko ostvarili full dobro mnenje o metalski populaciji, ker drugač ne bo nič........(vem iz izkušenj, samo I don't give a shit about that, men so oni družba in to je važn.....)
pa, itak verjetno že sama veš, če se giblješ v pretežno metalski populaciji ljudi, da so velik bolj mirni in ok od vseh flešerjev in čefurjev.........ne glede na videz.........
Pomoje te bo prej posilu kak flešer, kt pa metalc

, k tle se že poraja drugo vprašanje............
Sam nimaš kej mnenja tistih ki niso doživljal tega ne razumejo, pa nej bodo to naši starši, stari starši ali pa roza pupike in briljantina fantki pri rosnih 16ih.........
V bistvu ti glede tega sploh ne znam svetovat.......
Bulma pomagej
lp