Največ sem prišla na 68...in mi je čist okay...oh morem se potrudit in prit na 59....
miteq napisal/-a:p.s.
jullia_, tvoja sestra pa naj začne jest, prosim.
miteq napisal/-a:Dita- napisal/-a:po tem sodeč je moja idealna teža 42 kg![]()
to je normalna teža za punco v 8 razredu in ne 21-letnico... btw mam 44 kg, pa se v svoji koži trenutno počutim super, ker sem bila prej bol okrogla, med tem ko mi drugi govorijo da sm precej suha.
Pa dobro no, kaj zdaj boš komplicirala zaradi 42 in 44 kilogramov? Ne ga srat. To je eno in isto.
Pa še ostalim - point je v tem, da so tiste številke zgolj okvirne, zaenkrat po mojih opažanjih pa v splošnem precej držijo. Vseeno mi je ali od višine odštejete 110 ali 115. Tudi glede dejanske kilaže - če je večja kot izračunana, še ne pomeni da je ženska debela. Jebemo sunce, kaj vam je res treba vse napisat, da ne vzamete iz konteksta? Če je dejanska teža manjša, tudi ne pomeni anoreksije. Je le neka smernica. Tolerančni pas je verjetno ± 5 ali 10kg.
js bi mogla met 45kg po tej tvoji logikipa mam skor 10 kg več pa mi folk prav da sm ful suha??? kasna bi bla ce bi mela 45kg? lj ne more bit tud približnga okiva ne kaj je debelo in kaj suho, ker nimamo vsi ptičjih kosti in nekateri mamo tud mišice.
Se bolje razumemo?
p.s.
jullia_, tvoja sestra pa naj začne jest, prosim.
missy* napisal/-a:po tem "-115" bi potem jaz morala imeti 45kg (visoka sem 160). Imam jih okoli 52 53, in niti pod razno nisem debela. Tko da, to je sfaljeno. Po kilogramih ne mores rect, kdo je debel, kdo ni. Lahko pa po izgledu.