Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

mhm, sem mela tud jz tko v mislih... pol vzamem dodatne 3, premor in pol normalno dalje celo škatlco a ne? :)
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Jp, tako ja :wink:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

^^ hvala ti :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

NUJNO!!
Mam en problem (ampak nočem spraševati ginekologa, ker ga bom kmalu menjala, ker se ne razumeva in mi ni všeč).
Bila sem v tujini in so mi ukradli torbico v kateri so bile tudi tabletke.
Tako sem namesto 7 dnevnega premora imela še 5 dni več (od petka do danes je plus). Ali naj nove KT odprem komi po 21 dnevih ali naj začne jemati tako? Ali kaj sploh naj naredim?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a soncnca »

en vpr. jst sm pac normalno tabletke jemala, pol sm p zacela z nasledno skatlco, p enga uzela, pol se p odlocla d nm vec jemala (mja kr sred sm nehala) in dj mam kr s5 menstro. aj to kj narobe?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Valda, da imaš menstro, če si pa nehala jemati tabletke. In po pavzi tud ne boš več zaščitena, če ne boš začela po 7 dnevni pavzi spet normalno jemati tabletke.
Mimi88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi88 »

Mene pa zanima če se še kateri dogaja isto kot meni in sicer tabletke jem 3 mesece, vsakokrat sem pojedla celo ploščico. Potem sledi 7- dnevni premor ko naj bi se pojavila menstruacija oz. odtegnitvena krvavitev,ampak meni se pojavi že 18. ali 19. dan jemanja tabletk (se pravi, ko imam še 2 ali 3 tabletke do konca ploščice). Praviloma pa naj bi šele nekaj dni kasneje :?
Ali ima katera slučajno podobne izkušnje...?Hvala vnaprej
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Meni se to še ni zgodilo, mogoče imaš prešibke tabletke? Nujno vprašaj ginekologinjo, ker kaj pa veš - mogoče nisi čist zaščitena.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

imam eno vprašanje, prijateljica je po pomoti vezela dve kontracepcijski tabletki isti dan. je možno da bi bilo kaj narobe? in pa danes naj vzame tabletko al naj izpusti??? help....
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

bina_ napisal/-a:imam eno vprašanje, prijateljica je po pomoti vezela dve kontracepcijski tabletki isti dan. je možno da bi bilo kaj narobe? in pa danes naj vzame tabletko al naj izpusti??? help....

jaz bi rekla, da niti slučajno izpustit tabletke, ampak da naj jo normalno vzame
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Sp3lca napisal/-a:NUJNO!!
Mam en problem (ampak nočem spraševati ginekologa, ker ga bom kmalu menjala, ker se ne razumeva in mi ni všeč).
Bila sem v tujini in so mi ukradli torbico v kateri so bile tudi tabletke.
Tako sem namesto 7 dnevnega premora imela še 5 dni več (od petka do danes je plus). Ali naj nove KT odprem komi po 21 dnevih ali naj začne jemati tako? Ali kaj sploh naj naredim?

Jst bi na tvojem mestu vzela prvo tabletko na prvi dan naslednje menstruacije. Sklepam tako, ker ko prvič vzameš tabletko, jo je treba vzet na 1. dan menstre, ti si pa pač "naredila" daljšo pavzo vmes, tko da se mi nekak zdi podobna situacija. :)
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

bina_ napisal/-a:imam eno vprašanje, prijateljica je po pomoti vezela dve kontracepcijski tabletki isti dan. je možno da bi bilo kaj narobe? in pa danes naj vzame tabletko al naj izpusti??? help....

Se mi je že zgodilo, ni blo nobenih "stranskih učinkov", ampak vseeno naj ne izpusti nobene tabletke!
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Blair hvala, sm mela že v mislih, da bom to naredila, pa sm rabla še eno potrditev :wink:
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

mene pa zanima, ce bi bilo kej hudo narobe ce bi zacela jemat KT ceprav ne rabim zascite? .. imam namrec probleme s kozo in sem do zdaj probala marsikaj (od kozmeticark do dermatologov) pa ni nic kej prevec nucal. Dobila sem pa tudi veliko info. o tem, da malo pomagajo tudi pri povecanju prsi.. ali to sploh drzi? :)
aja, pa kako tabletke najhitreje dobim? :oops:
Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Thaari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Thaari »

Ladyy* am.. js sm zacela tabletke jemt zarad menstruacije in ne zard zascite. :) prej sm mela menstro tud po 10 dni, blo je tok mucno, da sm tud doma ostajala in podobno.. k sm pa zacela tabletje jemt, je blo pa menstruacije ful mn pa tud sam 4, 5 dni jo mam.. pa tud prsi so se povecale ja. :D
Zaklenjeno