Likalniki za lase
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Js mam pa en problem, pa k ste govorile že o suhih laseh...mam namreč ZELO poškodovane, polomljene in suhe lase pa še pobarvane, sprobala sm že kr dost stvari-maske, šamponi, balzami,kreme,silikoni...pa nč ne pomaga.Moji lasje zgledajo prou kr neki-drgač se ne morm izrazt.Prou bad mi je kr vem, da bi zgledala 100X bol huda, če bi mela neko pričesko, ne pa pač šop las na glavi. Aja, moji lasje so mau skodrani pa debeli pa dost gosti(čeprou mi odpadajo). Najlepšo frizuro mam, če si jih zlikam, sam kaj k to u dveh dneh zgine
Čist sm že obupana in me zanima, če kera res pozna kšno ultra močno stvar, k bi spraula v red moje lase. Trenutn sm sicr pr frizerju kupla eno masko-balzam od Keunneja, k ga morš met en cajt na glavi, sam mi zaenkrat nč ne nuca-a poznate? A kj nuca po daljšem roku uporabe?

Hey slamca, čist isti problem sem mela jst. Sam jst sm si bla pa res sama kriva, ker sem se prepogosto likala (lase sem imela suhe, zvozlane...), zdej sem si pa kupila od Tigi-ja Smoth & Shine ( krema za zaščito las pred likalnikom. Ta pripomore k ohranjanju barve las, poveča sijaj, zgladi lasno povrhnjico in navlaži lase. Lase ščiti pred likalnikom, fenom in soncem. Vsebuje toplotno in UV zaščito.
Uporabljaš jo pa tik pred likanjem...lahko na mokre ali suhe lase.
Ko si daš gor, se ti lase kar malo zlepijo...potem se počešeš in začneš z likanjem. Men so se lase ful popravle, ampak likam si jih pa še zmer vsak dan
, ampak seveda poleg tega uporabljam obvezno tole kremco. Sprobaj! 
Uporabljaš jo pa tik pred likanjem...lahko na mokre ali suhe lase.
Ko si daš gor, se ti lase kar malo zlepijo...potem se počešeš in začneš z likanjem. Men so se lase ful popravle, ampak likam si jih pa še zmer vsak dan

Misli pozitivno....