Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
mala_anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala_anny »

Zato pa so šamponi pa balzami da lasje dobijo potrebno nego. Brez tega nobeni lasje ne postanejo kar sami od sebe lepi in sijoči. Z likalnikom se pa samo še polepšajo :wink:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Likalnik jih ze polepsa, sam definitivno jih pa ne neguje, ker tista vrocina definitivno ni dobra za lase.

Torej, da se ne bova sle tega u nedogled: zgledajo ze lepsi, niso pa bl zdravi zarad uporabe likalnika :roll:
mala_anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala_anny »

Ja no, vsak ima svoje mnjenje.... :roll:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Jah sej tvoja stvar, ti si jih kr kur redno z likalnikom, ce se ti zdi u redu pa ce misls, da mas zato bl zdrave. :roll:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst sm tud takega mnenja kot bjonda :D

Že sm pr seb vidim, ko si le občasno polikam samo par pramenov na čelu, ki se mi tako smotano kodrajo, kako suh je las potem... :?
Me ne bo noben prepričal, da z raznimi kremami ipd. se to na laseh ne pozna.
No, je pa res, da imamo vsi svoje mnenje. :wink:
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

na koliko časa pa si ve strižete konice? :?
vsaki mesec? ker jaz si trenutno puščam dolge lase, pa si jih nebi rada pogosto strigla :? .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js si konice strižem vsaka 2 meseca..imam srednje dolge lase in si trenutno tudi puščam dolge...
My dreams are my reality...
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

jst si tud na 2 mesca špičke strižem pa si dovge pušam sam to j bol da če bi rada dovge da si tko nekak strižeš k čene maš uničene lase pa j itak bv pol met dovge pa uničene ... sj bojo zrasle
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js mam pa en problem, pa k ste govorile že o suhih laseh...mam namreč ZELO poškodovane, polomljene in suhe lase pa še pobarvane, sprobala sm že kr dost stvari-maske, šamponi, balzami,kreme,silikoni...pa nč ne pomaga.Moji lasje zgledajo prou kr neki-drgač se ne morm izrazt.Prou bad mi je kr vem, da bi zgledala 100X bol huda, če bi mela neko pričesko, ne pa pač šop las na glavi. Aja, moji lasje so mau skodrani pa debeli pa dost gosti(čeprou mi odpadajo). Najlepšo frizuro mam, če si jih zlikam, sam kaj k to u dveh dneh zgine :( Čist sm že obupana in me zanima, če kera res pozna kšno ultra močno stvar, k bi spraula v red moje lase. Trenutn sm sicr pr frizerju kupla eno masko-balzam od Keunneja, k ga morš met en cajt na glavi, sam mi zaenkrat nč ne nuca-a poznate? A kj nuca po daljšem roku uporabe? :?: :heul:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ah, če maš zelo poškodovane lase mislim da ti nič ne bo pomagalo. no, razen konkretnega striženja - na žalost. jaz sem tudi imela precej uničene in se mi enostavno ni več dalo probavat kremc in vsega. sem se šla lepo ustrižit :) , sej zrastejo nazaj :wink:
muffin
Kofetarica
Kofetarica

U bistvu mam dobršn del konic najbol uničenih, las pa ne bi ostrigla na kratko frizuro :nein: Pa tut zmer k grem frizerju si kr dobr del špic ostrižm... :(
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Hey slamca, čist isti problem sem mela jst. Sam jst sm si bla pa res sama kriva, ker sem se prepogosto likala (lase sem imela suhe, zvozlane...), zdej sem si pa kupila od Tigi-ja Smoth & Shine ( krema za zaščito las pred likalnikom. Ta pripomore k ohranjanju barve las, poveča sijaj, zgladi lasno povrhnjico in navlaži lase. Lase ščiti pred likalnikom, fenom in soncem. Vsebuje toplotno in UV zaščito.
Uporabljaš jo pa tik pred likanjem...lahko na mokre ali suhe lase.
Ko si daš gor, se ti lase kar malo zlepijo...potem se počešeš in začneš z likanjem. Men so se lase ful popravle, ampak likam si jih pa še zmer vsak dan :roll: , ampak seveda poleg tega uporabljam obvezno tole kremco. Sprobaj! :wink:
Misli pozitivno....
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Ej Dančy, kje si pa kupla to kremco pa kok je prbližn cena? Sicr cena ni tok pomembna, kr dam ne glede na njo, sam da neki res pomaga.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

eeemm...če se ne motim je bila okoli 2300 sit, kupila pa sem jo pri frizerju...zdej mislm da majo TIGI skor že v vsakem salonu...tko da...sprobaj in srečno. :D
Misli pozitivno....
muffin
Kofetarica
Kofetarica

tnx, bom sprobala pa še cnej je od moje Keunne kreme :)
Odgovori