London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

Zakaj? A se ga ne splača? Ubstvu sploh ne vem zakaj je ampak sm ga kr štela zravn k sm misla da je pomembno. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Iskreno, ne bi vedla kolk se splača al ne, jz do zdej nisem nikol ga vzela, ker se mi je zdel pač nepotreben strošek. :D
Če si pa ziheraš, pa verjetno raje vzameš.
Ne vem, no .. me zanima kakšne izkušnje majo drugi kej s tem?
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Predvidevam da so EasyJet pa EasyHotel pa EasyBus ena firma pa me zanima če recimo obstajajo kkšni popusti če recimo vzameš letalsko karto pri EasyJet da maš recimo pol cenejšo karto za EasyBus al pa recimo prenočitev v EasyHotelu.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nič popustov :wink: Če ne bi js že kak let zastonj dobila :lach:

Jaz tudi zavarovanja nikoli ne vzamem.

Malce pozna si za poceni ponudbe poleti. Poletje je že tako dražje, tako da moraš res čimpreje kupiti karto (po možnosti čakati na kako -25% ponudbo, ter vsaj pol leta prej). Pa splača se vzet 2 osebi 1 kovček (vsaj pri easyJetu ima 1 oseba z 1 kovčkom lahko 20 kg, 2 osebi z enim kovčkom pa 32 kg in če imaš kak res ogromen kovček se splača).

Pri Ryanairu so pa kakšne "last minute" cenejši (mesec ali 2 prej).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

*mala* napisal/-a:Nič popustov :wink: Če ne bi js že kak let zastonj dobila :lach:

Jaz tudi zavarovanja nikoli ne vzamem.

Malce pozna si za poceni ponudbe poleti. Poletje je že tako dražje, tako da moraš res čimpreje kupiti karto (po možnosti čakati na kako -25% ponudbo, ter vsaj pol leta prej). Pa splača se vzet 2 osebi 1 kovček (vsaj pri easyJetu ima 1 oseba z 1 kovčkom lahko 20 kg, 2 osebi z enim kovčkom pa 32 kg in če imaš kak res ogromen kovček se splača).

Pri Ryanairu so pa kakšne "last minute" cenejši (mesec ali 2 prej).

ja poletje, je dražje vse.. pa tut recimo za tisto varjanto, k greva midve s kolegico.. sva ujele so bli samo še 4je sedeži na letalu.. pa tut prenočišče, se je podražilo že naslednji dan.. itak, bolj ko je hostel zaseden, dražje so tarife.. pa upoštevat je treba, da sva se midve omejile na samo 10 kg osebne prtljage.. nisva nč dodatno jemale.. ker če sva dale 45€ za let, se nama je ful škoda zdel dat še 30€ zato, da lahko vzameva še 15kg cunjic za sabo.. seveda, zavarovanja tut nisva vzele..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja sej pomoje lahko za nazaj kej doplačaš če maš mogoče preveč zaradi šopinga. No supr. Ful dobr da vem take stvari da ne zapravljam denarja za nepotrebna zavarovanja, kovčke, itd. No sej zdej k sm odštela zavarovanje pa dala samo en kovček pride let 130 eurou na osebo.:D
dorothy08
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothy08 »

*mala*...
Imajo v easyHotelu tudi pralne stroje oz kaj podobnega? Planiram, da bi šla v London samo z eno večjo torbico, cunje bi tam oprala, in še kj novega kupila...
Imate kaj izkušenj s pranjem cunj v Londonu?
Zanima me še ali tale oyster card + tedenska travelcard velja tudi za Buse ali samo za tubo?
Koliko časa si je pametno vzeti med pristankom letala in vkrcanjem na easyBus za v center Londona? cca?

Tnx ;)

Uživajte!
Teja
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Prov v ponudbi hotela ni. So pa povsod po mestu pralnice (pri Earl's Court hotlu je precej blizu) in tam plačuješ s kovanci. Nisem pa še uporabljala.

Travelcard velja tudi na avtobusih po celem Londonu (medtem ko podzemna le v tistih conah katere kupiš- za cone pa malce poglej na zemljevid, kje se boš bolj nahajala).

Približno 1 ura po pristanku si rezerviraj bus. Raje kakih 15 min več. Mi smo rabili 45 min, da prišli ven iz stavbe.

Če te še kaj zanima, kar povej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinderBUENOblack.^^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kinderBUENOblack.^^ »

Grem letos : )
London mi je že od nekdaj ušeč, ko gledam slike in ko mi frendi
povejo k so že bli tam ;D

Sicer me pa zanima če se bolj splača it tko sz agencijo al sam?
Ker jaz očeta prepričujem da bi šli sami, ker se mi zdi vseeno tko
bolj za sebe, ne rabiš se držat skozi ure...itd.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Mi lahko ena, ki je bila že v shoppingu na Oxford streetu napiše imena trgovin, ki so primerne za študenstki žep? :D Pač, da se dobi uredu stvari kot pri nas ali ceneje, da ne bom zgubljala časa in hodila v vsako posebi. Vem, da je na internetu nekaj strani teh trgovin, kjer vidiš tudi cene, to sem mal že pogledala, ampak vse je pa nimajo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Trgovine se po Oxford Streetu tako ponavljajo, da jih je veliko manj, kot zgleda.

Nujno Primark (čisto na koncu Oxford Street; postaja Marble Arch)-smešno poceni (basic majice za 2 funta, jeans za 9, itd...; ni vse ravno super kvaliteta, ampak se pa kar najde), potem še Dorothy Perkins, Top Shop+ Miss Selfridge, Next, Aldo (čevlji; samo niso ravno poceni), New Look, French Connection. To je pa že nekak to. Imajo pa vsi spletne strani, da preveriš cene.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Hvala *mala* :bussi:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

arrow kdaj pa letiš v London? :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Proti koncu maja :jump:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sm mislla, da greš prej.. js grem točno čez 3 tedne :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori