astra_mb napisal/-a:lipgloss napisal/-a:ja če prepušča, potem ni pravilno vstavljena (kot pravi ženska), oz se ni povsem odprla. Skodelice in tampona se ne sme čutiti, ko imaš to v sebi.
Jaz mojo skodelico nosim popolnoma spodaj pri vhodu v nožnico, moja kolegica (ki ji je tudi malo puščalo) pa jo vstavi malo višje in tako ji je ok - ne pušča.
Ko sem jo jaz prvič uporabila sem mislila, da jo čutim in da me kr nekaj boli. Sem jo izstavila in ugotovila, da me isto boli...na koncu sem se sama sebi smejala, ker je bil tipičen prvi dan, ko me šraufa od menstruacije, kot vedno vsak prvi dan..
jaz si jo tudi čisto spodaj vstavim..pa mi zmeraj zleze nekam gor, da jo moram prav poiskat..in najbrž zaradi tega prepušča..ne najdem druge razlage...ampak tam piše, da ne more nikamor pobegnit...je pa res, da imam jaz maternični vrat malo drugače obrnjen oziroma maternica ni pravilne oblike in je morda to vzrok...pojma nimam...
Skodelica se po vstavitvi vedno še sama nekoliko prestavi. Tudi meni se pomakne nekoliko višje.

Zdele se prav fajn počutim, ampak sm se pred tem matrala skor eno uro, da sm jo pravilno ustavla not. In sm res že skor obupala ko skos se mi je prehitr razprla ko si je še nisem  do konca dala not in pol ni šlo več naprej not
  Zdele se prav fajn počutim, ampak sm se pred tem matrala skor eno uro, da sm jo pravilno ustavla not. In sm res že skor obupala ko skos se mi je prehitr razprla ko si je še nisem  do konca dala not in pol ni šlo več naprej not   in pol mi je ratal v sedečem položaju in res ko sm bla z živci že čist na koncu in sm mislna da sm si brezveze to drago stvar nabavla
  in pol mi je ratal v sedečem položaju in res ko sm bla z živci že čist na koncu in sm mislna da sm si brezveze to drago stvar nabavla   no zej pa upam da bom mela pri izstavljanju kej več sreče pa da ne bo vsako vstavljanje tk dolg trajalo ko pol se mi zmeša
  no zej pa upam da bom mela pri izstavljanju kej več sreče pa da ne bo vsako vstavljanje tk dolg trajalo ko pol se mi zmeša   ja pa še vložek mam zej za vsak slučaj če slučajno kej steče vn tk ko ste ene pisale ... (drgač pa upam, da se bom kmal navadla, kr ko je not je res fajn kr se sploh nič ne čuti in čist pozabiš da maš M
  ja pa še vložek mam zej za vsak slučaj če slučajno kej steče vn tk ko ste ene pisale ... (drgač pa upam, da se bom kmal navadla, kr ko je not je res fajn kr se sploh nič ne čuti in čist pozabiš da maš M  

tok da je pecel mal vn porinu, js sm pa potiskala (sm se počutla ko da rojevam lol) da sm pol lah za dno prjela pa ga stisnla, ko mene sta že preveč prsta bolela
 tok da je pecel mal vn porinu, js sm pa potiskala (sm se počutla ko da rojevam lol) da sm pol lah za dno prjela pa ga stisnla, ko mene sta že preveč prsta bolela