astra_mb napisal/-a:lipgloss napisal/-a:ja če prepušča, potem ni pravilno vstavljena (kot pravi ženska), oz se ni povsem odprla. Skodelice in tampona se ne sme čutiti, ko imaš to v sebi.
Jaz mojo skodelico nosim popolnoma spodaj pri vhodu v nožnico, moja kolegica (ki ji je tudi malo puščalo) pa jo vstavi malo višje in tako ji je ok - ne pušča.
Ko sem jo jaz prvič uporabila sem mislila, da jo čutim in da me kr nekaj boli. Sem jo izstavila in ugotovila, da me isto boli...na koncu sem se sama sebi smejala, ker je bil tipičen prvi dan, ko me šraufa od menstruacije, kot vedno vsak prvi dan..
jaz si jo tudi čisto spodaj vstavim..pa mi zmeraj zleze nekam gor, da jo moram prav poiskat..in najbrž zaradi tega prepušča..ne najdem druge razlage...ampak tam piše, da ne more nikamor pobegnit...je pa res, da imam jaz maternični vrat malo drugače obrnjen oziroma maternica ni pravilne oblike in je morda to vzrok...pojma nimam...
Skodelica se po vstavitvi vedno še sama nekoliko prestavi. Tudi meni se pomakne nekoliko višje.