*mala* napisal/-a:fashion.freak napisal/-a:Kaj je za mene debela ženska: verjetno tam nekej nad 65kg. Pa dobro, če je velika pa ma pač bolj boke pa stegna še gre, ker se vse nekak porazdeli al kak naj rečem. "Grdo" mi je pa za videt neko miniaturno pa tako okroglo čisto. Pač kot neka žogica.
(moja mnenje, nebi rada žalila)
Trapasta posplošitev, mimogrede. Torej ena pri 155/64 ni okrogla, ena pri 180/65 pa je
Dobr da vem, da sem debela, pri 177/66
polly-polly- meni sicer ni ideal meni imet size 0, so mi pa vseeno zelo všeč manekenke
Mi je pa Beyonce nekak povprečna (glede teže).
Saj sem ravno nasprotno rekla. Pri ženski, ki je višja se vse nekak porazdeli/porazgubi. Pri malih se pa pač nima kam za dat pa zgleda okrogla.
Sicer pa na tejle sliki, ni videt niti približno debela, verjetno pa vsi vemo, da je slika retuširana. Je pa na spletu veliko neretuširanih slik, kjer se vidi Beyonce v pravi luči in res ne morem trdit da je suha. Za mene je ona neki vmes, ni tisto ful debela, suha pa tudi niti približno ni.
Polly - Ja, za mene je večina ljudi debelih oz.močnejših. Meni je pač normalno kar se postave tiče, da je ženska suha. Ne pravim da je presušena, ampak pač normalno suha. Drugače pa vemo, da se vsako telo spremeni ja, mi se bomo tudi prej ko slej zredili, ampak jas sem samo odgovorila na vprašanje: kaj je za vas debela ženska.