Kontracepcijske tabletke
js mam pa en problem..namreč s to škatlico tabletk sem se že na začetku zaribala, ker sem prvo tabletko uzela zvečer namesto zjutraj, tako kot ponavadi jemlem...zdj sm jih že 5 uzela iz te škatlice, in me zanima, če lahko druge naprej jemlem zjutri, ker sem veliko bol navajena na zjutri...ali je bolše, da jih jemlem naprej zvečer do konca škatlice?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
sem jemala tri stediril (mislim da jih ni vec), harmonet in zdej nazadnje cerazete. pri vseh sem opazila da nisem vec cutila nobene posebne potrebe po sexu pri zadnjih pa sploh...
zdej sem pa 3 tedne brez in moram rect da je fulll sprememba
pa pri tabletkah sem skos cutila drazenje, pekoc obcutek....zdj pa ne vec. moram rect da je razlika. nc ne pece pa ful bi skos
zdej sem pa 3 tedne brez in moram rect da je fulll sprememba

pa pri tabletkah sem skos cutila drazenje, pekoc obcutek....zdj pa ne vec. moram rect da je razlika. nc ne pece pa ful bi skos

dajancy napisal/-a:js sem u 3. tednu pozabla eno tabletko, zato sem naslednji dan uzela to pozabljeno, dokoncala ploscico in zacela takoj z naslednjo brez umesnega premora..zdei sem u 2. tednu druge ploscice in mam ze 3 dni manjso krvavitev..a je to normalno?hvala za odg..
zakaj si pa začela direkt z novo? sej nerabš zto podalšat 1 mesc kao za varnost... men s eje to že velikrat zgodil,pa blo use ok! nikol nobenhi krvavitev itd.
crnolaska napisal/-a:js mam pa en problem..namreč s to škatlico tabletk sem se že na začetku zaribala, ker sem prvo tabletko uzela zvečer namesto zjutraj, tako kot ponavadi jemlem...zdj sm jih že 5 uzela iz te škatlice, in me zanima, če lahko druge naprej jemlem zjutri, ker sem veliko bol navajena na zjutri...ali je bolše, da jih jemlem naprej zvečer do konca škatlice?
Pomoje je boljše, da ta mesec vztrajaš pri tem jemanju, za vsak slučaj. Drug mesec pa spet po tvoje.

Mene pa zanima, če ni nič narobe, če sem danes zjutraj vzela tabletko (nova tablica) šele ob pol dveh zjutraj, ker me ni bilo doma, morala pa bi začeti s prvo tabletko včeraj okoli osmih, ker ponavadi jemljem ob tisti uri? To se mi v enem letu, kolikor jemljem tabletke, še ni zgodilo, zato sem malo skeptična. No, pol dveh danes zjutraj sem normalno vzela tisto tabletko, pa zdaj ob osmih zvečer normalno dalje. Saj če se ne motim, do največ 12 ur kasneje lahko vzameš tabletko od ure, ob kateri ponavadi vsak dan jemlješ, ane?
dajancy napisal/-a:js sem u 3. tednu pozabla eno tabletko, zato sem naslednji dan uzela to pozabljeno, dokoncala ploscico in zacela takoj z naslednjo brez umesnega premora..zdei sem u 2. tednu druge ploscice in mam ze 3 dni manjso krvavitev..a je to normalno?hvala za odg..
V navodilih piše, da se lahko pojavi manjša krvavitev, tko da pomoje ni panike

Nutella` napisal/-a:Mene pa zanima, če ni nič narobe, če sem danes zjutraj vzela tabletko (nova tablica) šele ob pol dveh zjutraj, ker me ni bilo doma, morala pa bi začeti s prvo tabletko včeraj okoli osmih, ker ponavadi jemljem ob tisti uri? To se mi v enem letu, kolikor jemljem tabletke, še ni zgodilo, zato sem malo skeptična. No, pol dveh danes zjutraj sem normalno vzela tisto tabletko, pa zdaj ob osmih zvečer normalno dalje. Saj če se ne motim, do največ 12 ur kasneje lahko vzameš tabletko od ure, ob kateri ponavadi vsak dan jemlješ, ane?
Se mi je že zgodila ta situacija, da sm s prvo tabletko zamudila par urc, naslednjo sem pa vzela ob tisti uri kot sem jih ponavadi in ni bilo problema

^^ Enako. Lahko, da do zdej ni nič blo, kaj pa če enkrat bo? Sej je zadost, da je sam enkrat kej narobe, pa pride do nosečnosti.
Js se res neb igrala. Ja, 2 uri gor al pa dol ni panike...
Js se res neb igrala. Ja, 2 uri gor al pa dol ni panike...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.