Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

oo upam da ne :? po tem pa normalno naredim 1 tedn premora in tkt sm tut zaščitena?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Seveda :) (sej v navodilih vse piše).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

ok hvala :) bom tut tist prečekirala :cool:
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

js mam pa en problem..namreč s to škatlico tabletk sem se že na začetku zaribala, ker sem prvo tabletko uzela zvečer namesto zjutraj, tako kot ponavadi jemlem...zdj sm jih že 5 uzela iz te škatlice, in me zanima, če lahko druge naprej jemlem zjutri, ker sem veliko bol navajena na zjutri...ali je bolše, da jih jemlem naprej zvečer do konca škatlice?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

sem jemala tri stediril (mislim da jih ni vec), harmonet in zdej nazadnje cerazete. pri vseh sem opazila da nisem vec cutila nobene posebne potrebe po sexu pri zadnjih pa sploh...

zdej sem pa 3 tedne brez in moram rect da je fulll sprememba :)
pa pri tabletkah sem skos cutila drazenje, pekoc obcutek....zdj pa ne vec. moram rect da je razlika. nc ne pece pa ful bi skos :oops:
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

js sem u 3. tednu pozabla eno tabletko, zato sem naslednji dan uzela to pozabljeno, dokoncala ploscico in zacela takoj z naslednjo brez umesnega premora..zdei sem u 2. tednu druge ploscice in mam ze 3 dni manjso krvavitev..a je to normalno? :) hvala za odg..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

dajancy napisal/-a:js sem u 3. tednu pozabla eno tabletko, zato sem naslednji dan uzela to pozabljeno, dokoncala ploscico in zacela takoj z naslednjo brez umesnega premora..zdei sem u 2. tednu druge ploscice in mam ze 3 dni manjso krvavitev..a je to normalno? :) hvala za odg..

zakaj si pa začela direkt z novo? sej nerabš zto podalšat 1 mesc kao za varnost... men s eje to že velikrat zgodil,pa blo use ok! nikol nobenhi krvavitev itd.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

crnolaska napisal/-a:js mam pa en problem..namreč s to škatlico tabletk sem se že na začetku zaribala, ker sem prvo tabletko uzela zvečer namesto zjutraj, tako kot ponavadi jemlem...zdj sm jih že 5 uzela iz te škatlice, in me zanima, če lahko druge naprej jemlem zjutri, ker sem veliko bol navajena na zjutri...ali je bolše, da jih jemlem naprej zvečer do konca škatlice?

Pomoje je boljše, da ta mesec vztrajaš pri tem jemanju, za vsak slučaj. Drug mesec pa spet po tvoje. :)
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nutella` »

Mene pa zanima, če ni nič narobe, če sem danes zjutraj vzela tabletko (nova tablica) šele ob pol dveh zjutraj, ker me ni bilo doma, morala pa bi začeti s prvo tabletko včeraj okoli osmih, ker ponavadi jemljem ob tisti uri? To se mi v enem letu, kolikor jemljem tabletke, še ni zgodilo, zato sem malo skeptična. No, pol dveh danes zjutraj sem normalno vzela tisto tabletko, pa zdaj ob osmih zvečer normalno dalje. Saj če se ne motim, do največ 12 ur kasneje lahko vzameš tabletko od ure, ob kateri ponavadi vsak dan jemlješ, ane?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Ja, 12 ur naj bi bila tista meja. :)
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

dajancy napisal/-a:js sem u 3. tednu pozabla eno tabletko, zato sem naslednji dan uzela to pozabljeno, dokoncala ploscico in zacela takoj z naslednjo brez umesnega premora..zdei sem u 2. tednu druge ploscice in mam ze 3 dni manjso krvavitev..a je to normalno? :) hvala za odg..

V navodilih piše, da se lahko pojavi manjša krvavitev, tko da pomoje ni panike :wink:
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Nutella` napisal/-a:Mene pa zanima, če ni nič narobe, če sem danes zjutraj vzela tabletko (nova tablica) šele ob pol dveh zjutraj, ker me ni bilo doma, morala pa bi začeti s prvo tabletko včeraj okoli osmih, ker ponavadi jemljem ob tisti uri? To se mi v enem letu, kolikor jemljem tabletke, še ni zgodilo, zato sem malo skeptična. No, pol dveh danes zjutraj sem normalno vzela tisto tabletko, pa zdaj ob osmih zvečer normalno dalje. Saj če se ne motim, do največ 12 ur kasneje lahko vzameš tabletko od ure, ob kateri ponavadi vsak dan jemlješ, ane?

Se mi je že zgodila ta situacija, da sm s prvo tabletko zamudila par urc, naslednjo sem pa vzela ob tisti uri kot sem jih ponavadi in ni bilo problema :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz nikol ne uzamem točno. na začetku ene 3 mesce sm bla res uno čiist točna :D zdj pa uzemam ob 16h..pol pa enkrat uzamem ob 17h, drugič ob 17h pol ob 20h,21,24h :D tud ob 3 zjutri lol :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Ene ste ful sproščene kokr vidm. Jz si neb upala delat take časone razlike, ker pol bi ceu čas paničarla, da slučajno ni kej. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Enako. Lahko, da do zdej ni nič blo, kaj pa če enkrat bo? Sej je zadost, da je sam enkrat kej narobe, pa pride do nosečnosti.

Js se res neb igrala. Ja, 2 uri gor al pa dol ni panike...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno