90 dnevna dieta
Ja meni še na pamet ne pride, da bi na OH dan pojedla za večerjo kaj drugega kot sladkarije. Mljask, mljask...Jih imam prav preveč rada. Saj sem že enkrat imela to dieto in sem zdržala skoraj do konca in se nisem niti enkrat prekršila. Ampak sedaj kadar koli spet poizkusim z dieto mi nikakor ne uspe. Pozna se, da zadnje čase samo doma visim in potem samo iščem kje bom kaj jedla
Potem se pa tepem po glavi 

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
BondJamesBond
- Sramežljivka

ANGELgirl napisal/-a:Ja meni še na pamet ne pride, da bi na OH dan pojedla za večerjo kaj drugega kot sladkarije. Mljask, mljask...Jih imam prav preveč rada. Saj sem že enkrat imela to dieto in sem zdržala skoraj do konca in se nisem niti enkrat prekršila. Ampak sedaj kadar koli spet poizkusim z dieto mi nikakor ne uspe. Pozna se, da zadnje čase samo doma visim in potem samo iščem kje bom kaj jedlaPotem se pa tepem po glavi
Jaz pridem na sadne dneve domov samo se spat... Ce sem drugje, potem vsaj ne mislim na to, kaj vse mamo v hladilniku

-
MiSs AnGeL
- Sramežljivka

Sploh nism nameravala pisat u to temo sam ne vem zakaj sm si premisnla.Uglaunem jst sm že hm..ja že skor 3 mesce na tej dieti pa ja ok so bli rezultati na začetku k sm zgubla 4 kg in sm bla čist vesela pol se je pa use ustavlo in od takrt ni šlo nč več dol mogoče sam kej gor.Sicer mi je useen pa vrjetn je to tud zato ker mam ubistvu lih prov kg in vrjetn mi zato ne gre več dol.Najhujš je pa ker sm dobila zdej (še vedno sm na tej dieti) dva kg nazaj pa ne vem zakaj.Drugač je pa to super dieta,nism hotla nobenmu volje vzet,vrjetn sm jst kej narobe nardila uglavnem počakala bom še do konc mesca pol se mi pa itak izteče 90 dni...Aja pa še to,če kdo dobi kšne alergije na začetku diete (jst sm dobila,use me je srbel,mela sm ful suho kožo) nej na oh dan zvečer je jedilno čokolado pa če ne izgine pol naslednič spet.Men je pomagal,no držim pesti da vm usem rata pa da bojo rezultati taki k si jih želite 

BondJamesBondJaz pridem na sadne dneve domov samo se spat... Ce sem drugje, potem vsaj ne mislim na to, kaj vse mamo v hladilniku
Hm..Dobra taktika..Sem včeraj poizkusila, da ne bi bila cel dan doma, ker sem želela imeti sadni dan. REZULTAT: Ob 12ih sem se že pred televizijo sladkala, ker so mi vsi plani propadli

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
no da še jaz povem..
sem na dieti od 6.3. - če se ne motm..
shujšala do sedaj dobre 4 kile..
res je, da že prej nisem mela neki gul preveč kil..
tko da..gre tudi bolj težko dol..
tok kil k jih imam zdaj..ne pomnim kdaj sem nazadnje mela..
se super počutim..
tut pride sem pa tja kakšen res majhen grehec..
pa se potem naslednje dni tok bolj resno držim..
sploh zdele k je bila velika noč..
sem in jajčka in šunko skupi za kosilo jedla
pa ni pretirane sile..
bomo zdej to "škodo" popravil..
nobenih ddrugih težav..
nobenih alergij..
kvečjemu..od kar jem več sadja..pa zelenjave.imma občutno boljšo prebavo.. prej sm jo imela v k****.. in sem zdaj prav zadovoljna
sem na dieti od 6.3. - če se ne motm..
shujšala do sedaj dobre 4 kile..
res je, da že prej nisem mela neki gul preveč kil..
tko da..gre tudi bolj težko dol..
tok kil k jih imam zdaj..ne pomnim kdaj sem nazadnje mela..
se super počutim..
tut pride sem pa tja kakšen res majhen grehec..
pa se potem naslednje dni tok bolj resno držim..
sploh zdele k je bila velika noč..
sem in jajčka in šunko skupi za kosilo jedla
pa ni pretirane sile..
bomo zdej to "škodo" popravil..
nobenih ddrugih težav..
nobenih alergij..
kvečjemu..od kar jem več sadja..pa zelenjave.imma občutno boljšo prebavo.. prej sm jo imela v k****.. in sem zdaj prav zadovoljna

Boys are my favourite thing to study!
Bila sem na ločevalni dieti 1 mesec in 14 dni. Shujšala sem 5 kg, po prekinitvi pa še dodaten kilogram. Športala nisem neki pretirano, ker ni bilo časa. Kar se tiče prehranjevanja, sem se je strogo držala, pregrešila sem se le s kavo (z mlekom in sladkorjem) in občasno kozarcem vina. Zdi se mi zelo fajn dieta, ker razen sadnih dni brez težav zdržiš. Sploh je super, če še koga od bližnjih nagovoriš k temu in si potem skupaj pripravljata obroke in se spodbujata tko kot sva se midve z mami. Tko da vsem, ki se je lotevate, priporočam!