90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.
Odgovori
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ja meni še na pamet ne pride, da bi na OH dan pojedla za večerjo kaj drugega kot sladkarije. Mljask, mljask...Jih imam prav preveč rada. Saj sem že enkrat imela to dieto in sem zdržala skoraj do konca in se nisem niti enkrat prekršila. Ampak sedaj kadar koli spet poizkusim z dieto mi nikakor ne uspe. Pozna se, da zadnje čase samo doma visim in potem samo iščem kje bom kaj jedla :oops: Potem se pa tepem po glavi :grosseaugen:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
BondJamesBond
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BondJamesBond »

ANGELgirl napisal/-a:Ja meni še na pamet ne pride, da bi na OH dan pojedla za večerjo kaj drugega kot sladkarije. Mljask, mljask...Jih imam prav preveč rada. Saj sem že enkrat imela to dieto in sem zdržala skoraj do konca in se nisem niti enkrat prekršila. Ampak sedaj kadar koli spet poizkusim z dieto mi nikakor ne uspe. Pozna se, da zadnje čase samo doma visim in potem samo iščem kje bom kaj jedla :oops: Potem se pa tepem po glavi :grosseaugen:

Jaz pridem na sadne dneve domov samo se spat... Ce sem drugje, potem vsaj ne mislim na to, kaj vse mamo v hladilniku :D
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiSs AnGeL »

Sploh nism nameravala pisat u to temo sam ne vem zakaj sm si premisnla.Uglaunem jst sm že hm..ja že skor 3 mesce na tej dieti pa ja ok so bli rezultati na začetku k sm zgubla 4 kg in sm bla čist vesela pol se je pa use ustavlo in od takrt ni šlo nč več dol mogoče sam kej gor.Sicer mi je useen pa vrjetn je to tud zato ker mam ubistvu lih prov kg in vrjetn mi zato ne gre več dol.Najhujš je pa ker sm dobila zdej (še vedno sm na tej dieti) dva kg nazaj pa ne vem zakaj.Drugač je pa to super dieta,nism hotla nobenmu volje vzet,vrjetn sm jst kej narobe nardila uglavnem počakala bom še do konc mesca pol se mi pa itak izteče 90 dni...Aja pa še to,če kdo dobi kšne alergije na začetku diete (jst sm dobila,use me je srbel,mela sm ful suho kožo) nej na oh dan zvečer je jedilno čokolado pa če ne izgine pol naslednič spet.Men je pomagal,no držim pesti da vm usem rata pa da bojo rezultati taki k si jih želite :)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

BondJamesBondJaz pridem na sadne dneve domov samo se spat... Ce sem drugje, potem vsaj ne mislim na to, kaj vse mamo v hladilniku

Hm..Dobra taktika..Sem včeraj poizkusila, da ne bi bila cel dan doma, ker sem želela imeti sadni dan. REZULTAT: Ob 12ih sem se že pred televizijo sladkala, ker so mi vsi plani propadli :cry:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Mislim, da se bom tud js te diete poslužila... sicer sem zdej vsak dan ful športno aktivna... bomo vidli kako bo... ko bom sploh začela :oops:
My dreams are my reality...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

jz pa vem da nebi zdržala
i love love
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

no da še jaz povem..
sem na dieti od 6.3. - če se ne motm..
shujšala do sedaj dobre 4 kile..
res je, da že prej nisem mela neki gul preveč kil..
tko da..gre tudi bolj težko dol..
tok kil k jih imam zdaj..ne pomnim kdaj sem nazadnje mela..
se super počutim..
tut pride sem pa tja kakšen res majhen grehec..
pa se potem naslednje dni tok bolj resno držim..
sploh zdele k je bila velika noč..
sem in jajčka in šunko skupi za kosilo jedla :oops:
pa ni pretirane sile..
bomo zdej to "škodo" popravil..
nobenih ddrugih težav..
nobenih alergij..
kvečjemu..od kar jem več sadja..pa zelenjave.imma občutno boljšo prebavo.. prej sm jo imela v k****.. in sem zdaj prav zadovoljna :D
Boys are my favourite thing to study!
Mea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mea »

Bila sem na ločevalni dieti 1 mesec in 14 dni. Shujšala sem 5 kg, po prekinitvi pa še dodaten kilogram. Športala nisem neki pretirano, ker ni bilo časa. Kar se tiče prehranjevanja, sem se je strogo držala, pregrešila sem se le s kavo (z mlekom in sladkorjem) in občasno kozarcem vina. Zdi se mi zelo fajn dieta, ker razen sadnih dni brez težav zdržiš. Sploh je super, če še koga od bližnjih nagovoriš k temu in si potem skupaj pripravljata obroke in se spodbujata tko kot sva se midve z mami. Tko da vsem, ki se je lotevate, priporočam!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sej polenta je škrob ane???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Zmaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a Zmaja »

če se mal paziš pri hrani, tud drugače shujšaš
ne sam s to dieto
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja to je res ampak sem se odločila pač za to dieto tako kot veliko punc in rezultati so vidni.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

jst sm tut pred neki časa s to dieto začela...sam na žalost sem obupala po 1 tednu :oops:
Tko, da punce tiste, ki to zdržite do konca...res vse pohvale...k jst sem se res trudla pa ni šol :?
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Zmaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a Zmaja »

ja saj verjamem, jaz sem se tud navadla da pač ne jem
skupaj mesa pa testenin al krompirja, pa jem čim manj
sladkarij pa sem tud shujšala
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

Pa nasplošno sekar držim, samo včasih pa me premamijo sladkarije :oops: potem pa sem jezna nase,samo je prepozno. :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jst sm pa tok slaba dons.

Kr nevem čist brez energije sem :?
Odgovori