10. Se me spomniš? O, saj res, srečala sva se le v mojih sanjah.
11. Živjo, kaj bi rada za zajtrk?
13. Zdravo, a ti je že kdo povedal, da imaš zelo lep zob?
18. Moraš biti čarovnica, saj vsakokrat, ko te pogledam, vse ostale izginejo.
39. Lahko me poljubiš, če se motim, toda ali nisi ti najboljša prijateljica moje babice?
pa pingvin
uno wtf hehehe
luštno

če je še kak sexy tipček ga pOJEM
Mi je pa zadnjič edn govoru stavke enega za drugim:
Ti si najlepša tukaj.
Jaz danes ne bom mogel spati, ker bom mislil nate...
in še in še... sploh ga po določenih stavkih nism več hotela poslušat, ker sm mu lepo reka, da me oprosti ne zanima... omg, pa kar ni hotel odnehat, pol je še 2. prišel. In ponavljal... oprosti če te vznemirjam. Pa jest.. ok je... Pa spet: Res oprosti če te vznemirjam in ni hotel oditi. Sem si mislila, kako se en folk ponižuje al kaj... meni je blo glupo za popizdit, sem prav jezna ratala.
Sej ne rečem, prvo je komplimet, če ti kdo kj reče... al pa pristop do tebe, al pa ne vem se ti nasmehne... Ampak če model mori, potem pa res ne vem. Ko sem šla na wc je moril moji znanki za mojo cifro in jo moledoval, češ da sem res posebna punca itd. wtf

včas se počutiš kot da si s psihiči obkrožen
Enkrat mi je eden napisal: Te kaj bolijo noge, ker mi že celi dan hodiš po glavi.... pa se mi je zdelo res posrečeno

potem pa od kolegice zvem, da je to en tistih stavkov, da si ga ni sam izmislil, pa je sledil malo razočaran hhhehe
Sm morm pa bit mal pijana, al pa nevem mi more bit model za dol past, da mi je kaj takega posrečeno heh
Če bi mi najlepši tip rekel: Ti si najlepša tukaj, ne vem... če bi me osvojil, bi se počutla ceneno in neumno mal. Tko da taki stavki palijo bolj tko