bejbika napisal/-a:Ewchk napisal/-a:A se kdo spomne une dirke k je na štartu en letu v Prostu (se mi zdi) čez Schumija... Pol so štart prekinl in ga še enkrat začel... Je bil to ALonso a ne?!
nop ... čez šumija je letu burti, ki je potem prišel v Ferrari kot testni voznik ...
una dirka je bila zame ena vrhuncev ... haha, k je najrej un letu čez šumija, pol se je še en skantu, pol so Ralfov avto na štartu pozabil spustiti ...... štart so ponovil se mi zdi, da 3x ... res zame ena bolj smešnih dirk ...
joj Eva kok sm ti fouš... k če bi jst mela s kom it na kerokol dirko, bi šla, ampak tale moj bučko pač F1 ne gleda, ga tut ne zanima, on živi in diha za un blesou aikido
ja, moja brisačka je pa iz Splita ... sam je res ogromna ...
majčka ti je fenomenalna ...
vsaj 1x bom probala bučka prepričat, da greva vsaj v Maranello, v muzej, če ne drugega ... drgač mi pa res ni všeč, da Kimi za ferrari voz ... ni on neki fenomenalni voznik ...
Ne vem zakaj sm mela skos v glavi da je Alonso letu... No ja...
Jah nč, greva pa midve na dirko
Ja Maranello je kul sam mene je razočaru na polno. Muzej ma 3 flore ampak male... To je nekak muzej Ferrarijevih zmagovalnih dirkalnikov. Ni neki wow... Js sm ful več prčakovala. Tko da pejt v Maranello če se boš lih mim pelala al pa kej. Sam v muzej ke rint je pa brez veze kr je 500km od Ljubljane. Midva sva mal krog nrdila do Monze da sva šla tm. Je pa kul ko vidš da celo mesto žvi za Ferrari!

... štart so ponovil se mi zdi, da 3x ... res zame ena bolj smešnih dirk ...
... k če bi jst mela s kom it na kerokol dirko, bi šla, ampak tale moj bučko pač F1 ne gleda, ga tut ne zanima, on živi in diha za un blesou aikido 

...