Ewchk napisal/-a:Js sam upam, da Alosno nikol ne pride dirkat k Ferrariju k pol se jim pa odpovem!
A ste vedl da je od Trullija sinu ime Enzo... Pomoje je njemu kot italjanu živlenska želja, da bi dirku pr rdečih. Montoya ma tut sina,Sebastiana. To nism vedla do pred parih tednov. Barichello ma pa sina Fernanda

pa Bernarda (se mi zdi)... To za Trullija me je najbl presenetl...
Bejbika, napisala si, da ti ni kul, da Kimi pride... A bi raj Alonsa mela v Ferrariju?! Pomoje, da ne

Sam sej če pogledaš, zdj ko Schumija ne bo se bo pomoje vse odvijal okol Masse (k mi je usak dan bl ušeč), Kimija pa Alonsa... Upam, da se bo Button izkazu! Pa upam, da se Coulthard pa Barichello čimprej upokojita, ker nimata za burek...
hehe ... nobenga od njiju, če sm čisto poštena .. Alonso zame ni voznik ... kot si že sama napisala, je lansko prvenstvo dobu čist po napakah drugih in ne zaradi svoje vrhunske vožnje ... kimiju se je avto razpadu čisto na vsaki dirki od začetka, potem ko so ga pa nekako usposobl, se je pa po domoače povedano, delal norca z Alonsa
Ferrari pa lansko leto enostavno ni nič vlagal v dirkalnik ... ker so vedeli, da brez menjave gum, nimajo šanse ... zabavno bo drugo leto, ko bojo briđstonke edine gume in imajo samo 4 moštva avtomobile prilagojene na njih
najraje bi pri ferrariju videla nicka Rosberga ali pa kakega drugega mladega voznika ... ker se mi zdi, da in on in npr Kubica sta zelo perspektivna voznika, zelo mlada in bi eni ekipi lahko več prinesla kot kimi .. pošteno pogledano, kimi je že kar star, da bi bil vrhunski voznik ... sej je dobr, ni kej, ampak zmagovati v nekonkurenčnem avtu, kot je to uspelo šumiju, ne bo nobenemu več ... pa o fer voznikih ...
glede na to, da ima Michael Schumacher 247 dirk, od tega 90 zmag, je močno dvomljivo, da je do vseh zmag prišel na sumljiv način ...
7-kratni svetovni prvak ... ravno tako
153 zmagovalni stopničk ... hehe
bomo se pogovarjali naprej, ko bojo imeli ti fantje toliko zmag in toliko naslvov ... dokler pa se repenčijo z manj kot desetimi zmagami ... ajde alonso, montoya ma skor več zmag k ti
pa lansko prvenstvo zame ni bilo regularno ... pa govorte kar čte ...