Čudn da glih ta najbolj uspešna pljuvate... poznam celo skupino.. in Špelca je prijazna bla,bla...sam je pa čist brez osebnosti.. velik stvari bi lohk povedala sam ne bom,ker nočem nobenga pljuvat..
Zadnjič spremenil nikita20, dne 13. Maj. 2006 0:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Glede na to da ex-pevke Špelce nikol nism slišala/vidla, da bi sama odpela kak solo (in je to skos počela Špela oziroma Jani), ampak vedno sam back-e, bi rekla da bo pri izbiri važno sam to da je nova pevka blond pa da ma velke joške. Lohk pa da se motm, lohk da bo tok hudo pela, da si bom šla cd kupit
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Ma špelca se men zdi sam da se ni hotla tuk izpostavljat. Eni ljudi je pač mal strah da ne bi kaj takega butnl k bi pol še vsa slovenija o tem pisala. Jst jo čist štekam.
O glasu pa, sej niti špela ne un pastir nimata nč posebnga,tko da če je pač ona pela več...so what. Je pa res da je pr tako-zvanih turbofolk skupinah pomembn bolj to da bjonde zgledata ko pa da pojeta ..k če hočm glas poslušat grem v opero
Angel girl napisal/-a:Dons je v Novi da je na avdicijo pršla una Danica Lovenjak - una k igra uno dosadno prekmursko Cvetko na E+ in baje je pometla s konkurenco. Me prov zanima kok od tega je res...bomo vidl.
Jst močno dvomim, da je to res... Danica (Cvetka) je šla na to avdicijo za rubriko Stresno, tko da....
sjv novi so napisal da to je njihov izbor da tko oni mislejo ne da je res tko jao vse ste pomešala
no, jst Nove nism kupila, videla sem zgolj naslovnico...
a dejte no ta danica al cvetka al vatever kaj je že...joj nje si pa res ne želim gledat pa še s tistim čudnim naglasom k deluje k ena striptizeta z ukrajine k se ni naučila dobr govort slovensko........
Bageera napisal/-a:Men je bla tista oranžna HU-DA!! Ful je mela dober glas pa taka simpatična je bla. Upam da bojo njo zbral. Tista retardirana kura iz E+ pa ne vem a se je zajebavala al ne, sam upam, da je ne bojo vzel, ker je grozna
hm, če je bla oranžna res huuuda, pol je je pomojem škoda za v AH. Sicer pa ne vem, nisem nč gledala.
Jst pa te ta nove nism vidla ima mogoče kdo kje kako slikco?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Men je pa Špela faca ravno prav komunikativna zabavna, nč se vn ne meče, Jani mi je tud ok, sj en pa mora govorit.
Ko so pr nam v Velenju nastopali se je Špelca tk kislo držala, kar pr Špeli nikol nisem vidla VEDNO je bla nasmejana in za žurko.
Upam da bodo našli fajno zamenjavo. Pa da jim bo še naprej laufalo. Face so, ker so pogruntali neki kar je všeč mladim in starim, ker znajo nardit žurko.