Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

ja js men je blo tud čudno
i love love
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...
My dreams are my reality...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

*pupika* napisal/-a:zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...

tole je za sanjsko žensko an :D
i love love
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sanaya napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...

ja,ja....sam zdej se mi zdi da je oddaja kr zaživele, k je nina pršla.. kake poglede so naredli ko so jo vidli?! :eek:
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

sanaya napisal/-a:

lol jst pa nism vedla kdo je koga zapru v hišo :lol:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ushergirl napisal/-a:
sanaya napisal/-a:

lol jst pa nism vedla kdo je koga zapru v hišo :lol:

JEJEJEJ!!!
ups, mal sem pa pos..... SE OPRAVIČAVAM!!! pardon.... tud najboljšim se zgodi... torej, atomik harmonik..... :lol:
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Zakaj bi Špelco kazal,če je bla sam lepa pa ni nč pela, pa nč znala povedat? Dejte mal razišljat no... ni bla zanimiva zato je bla pa v ozadju.. upam,da bo ta ta nova znala pet! Pa kej povedat... luštna pa verjetn ne bo tok kokr Špelca,saj tist kar sm vidla na e plusu.. sam sej ni vse v lepoti..
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

nikita20 napisal/-a:Zakaj bi Špelco kazal,če je bla sam lepa pa ni nč pela, pa nč znala povedat? Dejte mal razišljat no... ni bla zanimiva zato je bla pa v ozadju.. upam,da bo ta ta nova znala pet!

Ja, tocno to sem hotela povedati. Pac so imeli tako strategijo, da se je Spelca samo smejala, Spela & Janci pa sta govorila.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

ojoj :eek:
sam ne mi Danice namest Špelce :roll:
Boys are my favourite thing to study!
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a _Le`Ona_ »

Angel girl napisal/-a:Dons je v Novi da je na avdicijo pršla una Danica Lovenjak - una k igra uno dosadno prekmursko Cvetko na E+ in baje je pometla s konkurenco. Me prov zanima kok od tega je res...bomo vidl.

Jst močno dvomim, da je to res... Danica (Cvetka) je šla na to avdicijo za rubriko Stresno, tko da....
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Špelca je dala odpoved, vendar je "dolžna" še 14 dni bit z Atomiki. Valda je ne bodo kazali, ker so vsi med sabo pokregani in Špelca ni več "pomembna". Meni je škoda, ker mi je bla taka lepa pupika, vesela, nasmejana. Špela pa mi je vedno bolj anti. Pa ta Jani Pavec, bljak!!!!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

_Le`Ona_ napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:Dons je v Novi da je na avdicijo pršla una Danica Lovenjak - una k igra uno dosadno prekmursko Cvetko na E+ in baje je pometla s konkurenco. Me prov zanima kok od tega je res...bomo vidl.

Jst močno dvomim, da je to res... Danica (Cvetka) je šla na to avdicijo za rubriko Stresno, tko da....

ja nej bi res šla na avdicijo. dans pr e+ bo prispevk kaj je tm dosegla..glejte pa komentirejte da men poveste k jst n bom mogla gledat
;D
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a _Le`Ona_ »

Angel girl napisal/-a:Ja ne vem, na sliki je pač ona tm na avdiciji z Atomiki in tko, najbrž mal za reklamo to delajo al kaj jst vem zakaj :nixweiss:

ja, vem...to sm jst tud videla na današnji naslovnici Nove...
Bom danes gledala E+ in videla, kakšen je epilog :)
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

_Le`Ona_ napisal/-a:

sjv novi so napisal
da to je njihov izbor
da tko oni mislejo
ne da je res tko
jao
vse ste pomešala :D :D
i love love
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Bina napisal/-a:Špelca je dala odpoved, vendar je "dolžna" še 14 dni bit z Atomiki. Valda je ne bodo kazali, ker so vsi med sabo pokregani in Špelca ni več "pomembna". Meni je škoda, ker mi je bla taka lepa pupika, vesela, nasmejana. Špela pa mi je vedno bolj anti. Pa ta Jani Pavec, bljak!!!!

se strinjam.špela pa jani---- :eek:
Odgovori