zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...
*pupika* napisal/-a:zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...
*pupika* napisal/-a:zdej vidiš kk je, če tipe zapreš v eno hišo- same bedarije jim gredo po glavi. In večina od njih jih je polnih samega sebe! Nvem no... sploh nevem na koga nej stavim...
tole je za sanjsko žensko an
ja,ja....sam zdej se mi zdi da je oddaja kr zaživele, k je nina pršla.. kake poglede so naredli ko so jo vidli?!
tole je za sanjsko žensko an
lol jst pa nism vedla kdo je koga zapru v hišo
JEJEJEJ!!!
ups, mal sem pa pos..... SE OPRAVIČAVAM!!! pardon.... tud najboljšim se zgodi... torej, atomik harmonik.....
Zakaj bi Špelco kazal,če je bla sam lepa pa ni nč pela, pa nč znala povedat? Dejte mal razišljat no... ni bla zanimiva zato je bla pa v ozadju.. upam,da bo ta ta nova znala pet! Pa kej povedat... luštna pa verjetn ne bo tok kokr Špelca,saj tist kar sm vidla na e plusu.. sam sej ni vse v lepoti..
nikita20 napisal/-a:Zakaj bi Špelco kazal,če je bla sam lepa pa ni nč pela, pa nč znala povedat? Dejte mal razišljat no... ni bla zanimiva zato je bla pa v ozadju.. upam,da bo ta ta nova znala pet!
Ja, tocno to sem hotela povedati. Pac so imeli tako strategijo, da se je Spelca samo smejala, Spela & Janci pa sta govorila.
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Angel girl napisal/-a:Dons je v Novi da je na avdicijo pršla una Danica Lovenjak - una k igra uno dosadno prekmursko Cvetko na E+ in baje je pometla s konkurenco. Me prov zanima kok od tega je res...bomo vidl.
Jst močno dvomim, da je to res... Danica (Cvetka) je šla na to avdicijo za rubriko Stresno, tko da....
Špelca je dala odpoved, vendar je "dolžna" še 14 dni bit z Atomiki. Valda je ne bodo kazali, ker so vsi med sabo pokregani in Špelca ni več "pomembna". Meni je škoda, ker mi je bla taka lepa pupika, vesela, nasmejana. Špela pa mi je vedno bolj anti. Pa ta Jani Pavec, bljak!!!!
Angel girl napisal/-a:Dons je v Novi da je na avdicijo pršla una Danica Lovenjak - una k igra uno dosadno prekmursko Cvetko na E+ in baje je pometla s konkurenco. Me prov zanima kok od tega je res...bomo vidl.
Jst močno dvomim, da je to res... Danica (Cvetka) je šla na to avdicijo za rubriko Stresno, tko da....
ja nej bi res šla na avdicijo. dans pr e+ bo prispevk kaj je tm dosegla..glejte pa komentirejte da men poveste k jst n bom mogla gledat
sjv novi so napisal
da to je njihov izbor
da tko oni mislejo
ne da je res tko
jao
vse ste pomešala
Bina napisal/-a:Špelca je dala odpoved, vendar je "dolžna" še 14 dni bit z Atomiki. Valda je ne bodo kazali, ker so vsi med sabo pokregani in Špelca ni več "pomembna". Meni je škoda, ker mi je bla taka lepa pupika, vesela, nasmejana. Špela pa mi je vedno bolj anti. Pa ta Jani Pavec, bljak!!!!