Kontracepcijske tabletke
Hvala za odgovore. Sej glede zaščite me je najbolj zanimalo. Samo glede na tvoj post Maudisa ta opcija zame ne pride v poštev, ker sem dan pred 20 tabletko imela tudi spolni odnos in če je zaščita zmanjšana je tudi verjetnost da zanosim potem toliko večja. Namesto tega sem se odločila, da raje pojem eno tabletko iz nove škatlice in imam normalen premor, bom pa naslednjo rundo pojedla samo 20 tabletk in seveda prej ne bom počela "neumnosti"
.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
No, js sm zdej začela jemat 2. tablico kontracepcijskih tabletk Logest. Zaenkrat vse kul. Le pri prvi tablici sem imela še par dni po koncu menstruacije mal krvi, pol pa na srečo ne več. Pa tud "menstruacijo" sem lepo dobila po 3 dneh pavze, trajala pa ene 3 dni (ponavad je blo okol 5).
Edin še zmeri ne zaupam čist tabletkam, ampak se privajam. Zaenkrat res nimam pritožb.
Edin še zmeri ne zaupam čist tabletkam, ampak se privajam. Zaenkrat res nimam pritožb.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:No, js sm zdej začela jemat 2. tablico kontracepcijskih tabletk Logest. Zaenkrat vse kul. Le pri prvi tablici sem imela še par dni po koncu menstruacije mal krvi, pol pa na srečo ne več. Pa tud "menstruacijo" sem lepo dobila po 3 dneh pavze, trajala pa ene 3 dni (ponavad je blo okol 5).
Jaz sem tudi z Logest zelo zadovoljna, vmes sem skoraj eno leto jemala Yarino, pa mam zdaj nazaj Logest in so mi ful boljše, čeprav jih ima pracej probleme z Logestom.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Peterca18 napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, js sm zdej začela jemat 2. tablico kontracepcijskih tabletk Logest. Zaenkrat vse kul. Le pri prvi tablici sem imela še par dni po koncu menstruacije mal krvi, pol pa na srečo ne več. Pa tud "menstruacijo" sem lepo dobila po 3 dneh pavze, trajala pa ene 3 dni (ponavad je blo okol 5).
Jaz sem tudi z Logest zelo zadovoljna, vmes sem skoraj eno leto jemala Yarino, pa mam zdaj nazaj Logest in so mi ful boljše, čeprav jih ima pracej probleme z Logestom.
mo zame so ble logest cela nočna mora, sem jih jedla sam tri mesce, ker sem bla psihično ful na dnu, pa 6 kil sem se zredila. sicer pa odvisen od vsake ženske. zdej bom probala jest pa yaz namest yasminelle, samo mam bolj mal upanja, da bo kej razlike:(da bi se rešla vsaj s temi tableti nihanj v razpoloženju...
cascada11 napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, js sm zdej začela jemat 2. tablico kontracepcijskih tabletk Logest. Zaenkrat vse kul. Le pri prvi tablici sem imela še par dni po koncu menstruacije mal krvi, pol pa na srečo ne več. Pa tud "menstruacijo" sem lepo dobila po 3 dneh pavze, trajala pa ene 3 dni (ponavad je blo okol 5).
mo zame so ble logest cela nočna mora, sem jih jedla sam tri mesce, ker sem bla psihično ful na dnu, pa 6 kil sem se zredila. sicer pa odvisen od vsake ženske. zdej bom probala jest pa yaz namest yasminelle, samo mam bolj mal upanja, da bo kej razlike:(da bi se rešla vsaj s temi tableti nihanj v razpoloženju...
Meni pa se zdi, da se mi je ravno po Yarini začel nek špehec nabirat na trebuhu, Logest se mi zdi bolj light - manj sem slabe volje, manj "čutim" da jemljem tabletke

Res zanimivo kako imajo vsake tabletke na vsako drugačen vpliv.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
LoveLy* napisal/-a:zredite se nea nikol zarad tablet!!!!!!!!!..mogoče kak kilogram al pa dva pridobite zato ker se vam voda nabira v telesu.
ostalo pa se zredite zato ker preveč jeste.....dajte no...ne krivite tablet...al vam one dajejo v usta hrano??''![]()
čuden, da se pol nobena že ni prej zredila, ko še ni jedla tablet, ko se tok rade bašemo..to je pa res zanimiv...in da gre skor vsako pol na svojo težo nazaj...
samo apetit se poveča... itak ti sama pol več ješ, sej ti noben ne tlač hrane v usta in ti grozi, da jo morš pojest
jest sm se tud zredila kšno kilco, pa ka pol... te bo 3 kile več na riti ubilo?
ja ja, kao zveni nesramn, pa ka pol... recept: al nehi jest tablete, al pa kontrolirej apetit... (jest vem, da nism ajbolši primer in vzor za to, ampak tud men noben ne tiši hrane v usta, ker jo jem kr lepo sama, brez grožn in zvezanih rok)
(ja ja, slabe vole sm... pa virozo mam tud... so what)

(ja ja, slabe vole sm... pa virozo mam tud... so what)