red_rose napisal/-a:no ja, ce popolnoma izgubis spolno slo a ni potem brez veze jemat tabletke ce itak ne seksas
Se strinjam
 Zato sem po 1. škatlici prenehala, ker v tem nisem več videla smisla pri vztrajanju. Minila me je popolnoma vsa želja. Me pa zanima še, če je katera imela podobne probleme, ampak so izginili po določenem času?
  Zato sem po 1. škatlici prenehala, ker v tem nisem več videla smisla pri vztrajanju. Minila me je popolnoma vsa želja. Me pa zanima še, če je katera imela podobne probleme, ampak so izginili po določenem času? MsN napisal/-a: No, še prej je seveda dobro vedeti, ali je za upad spolne sle krivo kaj drugega - npr. stres, zadeve s partnerjem ipd.
Težko bi rekla, da je kaj od tega krivo kajti s fantom sva se super razumela, ni bilo niti najmanjšega problema in tudi kar se tiče stresa je bil zame kar precej sproščen mesec (2 dneva sta bila strešnejša ampak to je tudi vse).

pa ne vem kaj je to. te tablete imam drugič, prvič sem ji uporabljala pri 16ih (nekje okrog 8 mesecev) pa sem potem nehala. A je mogoče da so sedaj premočne za mene(20)?
 pa ne vem kaj je to. te tablete imam drugič, prvič sem ji uporabljala pri 16ih (nekje okrog 8 mesecev) pa sem potem nehala. A je mogoče da so sedaj premočne za mene(20)?

Kaj točno ti je pa rekla, da ti zaradi kao previsoke teže ne bo več predpisala tabletk ali zato, ker si se za dve kili zredila? Meni je ginekologinja rekla samo to, da KT na vsako žensko delujejo drugače in da moram prenehati z jemanjem, če bom začela hitro pridobivati telesno težo (npr. 5 kg v enem mesecu) ... V dveh letih 3 kg pomoje sploh ni posledica tabletk, ampak posledica hrane ...
 Kaj točno ti je pa rekla, da ti zaradi kao previsoke teže ne bo več predpisala tabletk ali zato, ker si se za dve kili zredila? Meni je ginekologinja rekla samo to, da KT na vsako žensko delujejo drugače in da moram prenehati z jemanjem, če bom začela hitro pridobivati telesno težo (npr. 5 kg v enem mesecu) ... V dveh letih 3 kg pomoje sploh ni posledica tabletk, ampak posledica hrane ...