matejka** napisal/-a:am no. a ima katera od tistih, ki jemljete DIANE 35 kt kakšne stranske učinke? namreč, jas jih jemljem sedaj ze drugi teden (pač začetek menze), ampak mi še vedno iz noznice teeče takšna rjavo-rdeča tekocina, kot kri. :Spa ne vem kaj je to. te tablete imam drugič, prvič sem ji uporabljala pri 16ih (nekje okrog 8 mesecev) pa sem potem nehala. A je mogoče da so sedaj premočne za mene(20)?
Meni se je isto zgodilo... sicer imam druge tabletke, ki sm jih decembra začela jemati po enoletnem premoru. prej sem jih jemala skoraj dve leti in nikoli nisem imela nobenih težav. Cele 3 tedne jemanja tabletk moja menstruacija ni ponehala. kapljica do dve na dan sta se na hlačkah zmeraj našli. zadnjo tabletko sem vzela v sredo. zdaj še vedno po malem kaplja iz mene, a to ni menstruacija, bolj tekoče je vse skupaj in premalo obilo... S fantom v tem mesecu nisva imela dodatne zaščite, ker naj bi bila s prvo tebletko zaščitena... ginekološki pregled imam 15ga... imam razlog za zganjanje panike? naj sploh začnem z novo škatlico?