Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- joj, bi si zelela bit kak dan doma, ne jaz ne pridem do kaksne bolniske oz nisem niti poskusala, ne otrok nic ne zboli..
- se 3 dni in vikend, mislim da so ta vikend karocke, trenutno imam obcutek, da sem se ful prevec najedla, ampak vseeno, komaj cakam fritele :hearts: :hearts:
- nimam energije prav nic in stanovanje je kot, da bi padla bomba
- je bilo zelo fajn bit danes par ur odsoten iz sluzbe, sva sla po pregledu na kakav s smetano in jecmenovo kavo in toaste, ful ma dobr okus hrana, ko mores bit tesc.
- ma koncno sem prisla do tega kakava s smetano, ful je bil dober in se kakav potresen cez smetano sem dobila in ogromno smetane in sedela sva v nekem takem delu ob oknu nad reko s klopmi/ kavci, locenimi od ostalega dela lokala. Vleklo se je res cakanje na ta pregled.
- in pase ful bit malo sam brez otroka
- sem pa zelo tezko se spravila nazaj v sluzbo, sem se pocutila samo za it spat v posteljo, vozila sva se vsak svoj avto nazaj do doma, ker je on ravno koncal tam sluzbo in jaz sem od zaspanosti cisto falila pot in sla ful daljso pot kot bi bilo treba
- mi je ful vsec, simpaticno to mesto zdaj, pa sem bila lani komaj prvic tukaj, v centru
- definitivno ful lepse in z boljso energijo od tega mesta, ki je nam zdaj najblizje
- pa cel pregled in kar sva bila na pijaci mi ni bilo nic slabo, sele potem na sredi poti z avtom nazaj mi je ratalo
- sem ravno zacela celoo gledat vceraj zvecer malo neke serije, nemska v povojnem obdobju in danes ko je moj doma mi je nekako ratalo malo pogledat

- je bila za vikend cela stala, ker mali naj bi imel dalince od tvja in pol mami ni vec delala televizja, se jaz sem klicala na st za neko pomoc, pisala tam sporocila na njihovo spletno stran, posiljali ne vem kaksne dokumente, mrliske liste.. da bi nam nekaj popravili… in potem ko smo mi sli, je ona nekaj popravljala in ji je ocitno uspelo popravit, da je zacelo delat nazaj, drugace bi mogla v ponedeljek s taxijem hodit do t-2 ja neke prepise rihtat. In njej je to res cel nevem kaj, da nima tvja… medtem, ko js ga nimam vsaj zadnja 3 leta, pa lih tako prezivim.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

- sem bla tok živčna da spat nisem mogla pol je pa vse minil v 15ih min
- ne znam se dobr osredotočt čeprav k je treba vse zrihtam
- joj upam da sem dobr opravla
- mi je godila pohvala da imam čut za to
- šele po novem letu bom dejansko vedla a sem res dober opravla
- živčna še kar
-ker se gre za moj brand
- to je res najin otročiček in upam da sem mu naredila pravico
-kok je šlo hiter
- in k me je vprašal kaj sem po profesiji :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- danes ni moj dan
- bljah… nič ne gre po načrtih, vse mi gre na živce :/ :rolleyes:
- me živcira občutek, da stojim na mestu in se ne premaknem
- upam, da se razpoloženje popravi do vikenda
- očitno tudi iz tistega projekta ne bo nič :wall:
:steinigung:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- imam slab priokus, kar sem danes zvedla, glede ljudi v sluzbi, ko ze deluje, da so druge stvari v redu, pa se to. Sem se izpovedala prijateljicam in mojemu po sporocilih, ceprav mi je bedno. Upam, da me on ne bo obsojal.
- imam dovolj, ze 3 dni sem sama s tamalim po sluzbi cel dan in slabo se pocutim, rada bi imela mir in pocivala, v miru gledala serijo… ne da mi miru, vceraj me je najmanj 4x zvlekel iz postelje

- ok frendica mi je ravnokar odgovorila na sporocilo, da ni nic takega, ne vem ce pozna celo odzadje in kako se pocutim glede vsega, ampak je vseeno fajn slisat. Jaz pa njo oz jaz in se ena prijateljica jo pa poslusamo in mirimo glede dilem, ki jih ima ona s svojim novim.

- P***a, ne razumem zakaj so mi v tej sluzbi tako cudni ljudje oz da se ne pocutim domace z nobenim, eni lahko delujejo fajn po vtisu, ma s tistimi imam zelo redko kontakt, je res, da vecino leta nisem niti na kave hodila, ker sem mislila, da ze tako manj casa delam in ti ne pripada, ce si na skrajsanem… prav majnd fak je vse to… po drugi strani nisem niti najmanj clovek, da bi se pretvarjala, se zlagat se ne morem - nikoli, moj recimo bi se ful prej za vsako stvar zlagal, meni ne vem, ce se je kdaj, ma vidim, da meni za random stvari predlaga naj se zlazem, ravno vceraj, naj terapevtki recem, da sem zbolela… zakaj bi to rekla, ce lahko normalno en dan prej, ko sem za stvar izvedela, povem, da po zadnjih pridobljenih informacijah na najin termin nimam varstva za otroka v tem tednu… po njegovem je pa boljše bolje izpasti navzven in se zlagati

- drugace pa kot da se bolje razumeva, odkar sem prejsnji teden imela temo o naju pri terapevtki oz jaz vidim malo bolj pozitivno in problem, da prakticno ni spolnosti oz zelo redko in takrat ko je, je tako kratko, kot da ni. Se pocutim kot brezspolni clovek.
- in da ne zacnem o tem, da se sploh pocutim tako zelo neopazeno napram prej odkar imam otroka in odkar sem bila prvic noseca, od okolice

- tamali se ful dobro drzi, skoraj ni zbolel od spomladi, ce ne istejem 2 dneva v juliju zaradi rnu
- smo imeli vceraj v vrtcu neke stojnice, ma jaz sem bila prakticno tako slaba, da sem bila v postelji od 16 ure, naju nisem mogla peljat…
- je pa sprememba, da me zelodec vec ne boli zadnjih par dni, so pa ostali simptomi..
- ta teden si je prvic sam obul copate in cevlje
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bil en tak lep, srčen dan :hearts: :kuss:
- ^^^ ko vidiš to iskrivost v očeh otroka, da se ti srce stopi. To veselje, navdušenje… uiiii lubika moja :kuss:
- smo se imeli čudovito v centru mesta. Sprehod, lučke, vroča čokolada in kuhano vino. Pa še zeblo nas ni, kaj lepšega :D
- ^^^ še več takšnih…
- smo se končno pozdravili, tako da upam na drsanje kmalu
- še malo, pa spet praznovanje. Najprej njegovo, potem njeno. 12, already? :kuss:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- mi nismo bili na nobenih luckah, gremo pa danes s frendicami in to celo same na karocke/ Sveti andrej zdaj dopoldan. Sicer lih kar se najedla jajc na oko in bila sita se od vceraj precej, upam da ratam lacna do 11.
- dobro, da ko sem sla kupovat obleke pred leti sem bila med st xs in s in vedno vzela s malo vecje v veliki vecini in zdaj zaenkrat, ko dobim par kil so mi zaenkrat se cisto prav vse 36.., na porodniski imela problem, da mi je vse viselo iz mene in bilo vse preveliko..

- je res fajn, da si malo fraj in brez otrok, zdaj smo bile ene 2x mogoce ze, frendica sicer prisla z 9 mesecnico, ampak je cisto nezahtevna napram fantom..
- mojega je tudi strah, da bi se mali kje zgubil v guzvi, dokler je otrok se v vozicku je lazje it z njim kam, zdaj pa ko ima 2 leti in spet ne hodi tako veliko, kje bi se utrmal verjetno na kaj vse zeli it, je pa tezko z njim, lani smo sli z vozickom

- imam pa plan, da mu vzamem en tisti helijev balon

- ne vem, ali sparat ta 2 dni dopusta za konec decembra ali bi sla( sli seveda) z mojim za dva dni v eno evropsko mesto/ prestolnico za dva dni, kjer ima neke opravke ta teden..

- moja mama se jezi kako je mali zivahen in kako je tezko z njim…

- joj, se mi zdi, da je ze cela vecnost odkar sem na zadnje lahko kuhala
- komaj cakam, da vidim frendici :hearts:
- gremo 3 na en drug oddelek za nekaj casa pomagat, niti ne vem, a je bolj v izi v bistvu tam, samo mores bit pa tudi vikende in praznike, ne vem tocno ali vse ali samo nekatere.. mi pa tistih par ljudi tam deluje fajn, upam, da so fajn, ne bi bila tam dolgorocno seveda, ampak zdaj v tej situaciji mogoce pa bi bilo kul za nekaj casa

- moja vodja ima tudi ravno enega otroka 11 ali 12, mesam malo, mislim da 12
- od ostalih punc iz moje tamanjse skupine z izjemo ene, ki ima eno malo vecjo, imajo pa vse malcke, od tistih, ki imajo… samo se vedno se ne poistovetim, ker mislim, da tako brez nobene pomoci in varrstva kot sem jaz, nikoli, ni nobena in partnerja, ki dela dezurstva… in majndseta, da sem na skrajsanem, da sem cim vec z njim in porabila ves dopust, da je sel cim pozneje v vrtec..
- je sel moj zdej s tamalim malo na sprehod, da imam mir
- ugotovila, da ne rabimo kupovat nove bunde, nam je dala njegova sestra lanski december eno vreco in so notri 2 bundi, ki bi mu najverjetneje bile zdaj prav, samo oprat jih se morem
Odgovori