- se 3 dni in vikend, mislim da so ta vikend karocke, trenutno imam obcutek, da sem se ful prevec najedla, ampak vseeno, komaj cakam fritele
- nimam energije prav nic in stanovanje je kot, da bi padla bomba
- je bilo zelo fajn bit danes par ur odsoten iz sluzbe, sva sla po pregledu na kakav s smetano in jecmenovo kavo in toaste, ful ma dobr okus hrana, ko mores bit tesc.
- ma koncno sem prisla do tega kakava s smetano, ful je bil dober in se kakav potresen cez smetano sem dobila in ogromno smetane in sedela sva v nekem takem delu ob oknu nad reko s klopmi/ kavci, locenimi od ostalega dela lokala. Vleklo se je res cakanje na ta pregled.
- in pase ful bit malo sam brez otroka
- sem pa zelo tezko se spravila nazaj v sluzbo, sem se pocutila samo za it spat v posteljo, vozila sva se vsak svoj avto nazaj do doma, ker je on ravno koncal tam sluzbo in jaz sem od zaspanosti cisto falila pot in sla ful daljso pot kot bi bilo treba
- mi je ful vsec, simpaticno to mesto zdaj, pa sem bila lani komaj prvic tukaj, v centru
- definitivno ful lepse in z boljso energijo od tega mesta, ki je nam zdaj najblizje
- pa cel pregled in kar sva bila na pijaci mi ni bilo nic slabo, sele potem na sredi poti z avtom nazaj mi je ratalo
- sem ravno zacela celoo gledat vceraj zvecer malo neke serije, nemska v povojnem obdobju in danes ko je moj doma mi je nekako ratalo malo pogledat
- je bila za vikend cela stala, ker mali naj bi imel dalince od tvja in pol mami ni vec delala televizja, se jaz sem klicala na st za neko pomoc, pisala tam sporocila na njihovo spletno stran, posiljali ne vem kaksne dokumente, mrliske liste.. da bi nam nekaj popravili… in potem ko smo mi sli, je ona nekaj popravljala in ji je ocitno uspelo popravit, da je zacelo delat nazaj, drugace bi mogla v ponedeljek s taxijem hodit do t-2 ja neke prepise rihtat. In njej je to res cel nevem kaj, da nima tvja… medtem, ko js ga nimam vsaj zadnja 3 leta, pa lih tako prezivim.