Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Povej naslov filma prosim! :)

Aha...sm že našla - The Brave One.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Sm spet ujel mal Eyes wide shut, mal starejša zadeva (1999). Dokaz, da je Kubrick (bil+) odličen. Film, ki prikazuje, kako je meja med domišljijo ali realnostjo tanka, ali pa kar ljudje nikol ne povemo naglas, da je v željah in fantazijah več resnice, kot si upamo priznati. 8/10
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Eyes wide shut-oh ja :) Film in pol.

Jaz sem pa gledala Surf`s up (2007). Kak vredi. Full! Pa oni mali baby pingvini so tak sladki...
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

Včeraj sem pogledala Four rooms, malce starejši film (1995), posneli so ga štirje režiserji ( med njimi sta Tarantino in Rodriguez). Tim Roth je odličen, prav tako Tarantino.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ljubezenski recept :hearts: ... Podobnih filmov sem si ogledala že še pa še, pa me še vedno takšna ljubezenska komedija spravi v dobro voljo, če pa igra še luškan igralec, potem je pa sploh super. :gut: Na trenutke so zraven zaželjeni kisli bomboni, da se cukr mal uravnovesi, zaradi nevarnosti sladkorne bolezni. :P
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Captivity...kr vredu triler!
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kizzy »

gregalina napisal/-a:Skinwalkers...ta film sm včeri gledla, pa mi je biu tak bedn, da sm ga kr naprej previla in vidla, ka se sploh na koncu nardi. Ta film je pa res kr neki :roll:

Kmalu pride v Kolosej, tak da vam priporočam, da si ga ne ogledate, kr je škoda dnara za tak podn....

podpis ... film totaln dougcajt

Premonition - Slutnja > še kr uredu film, mogoče mal preveč bega od začetka 7/10

A je že katera mogoče gledala Intervju? je vreden ogleda?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Shooter (Strelec). Zelo dober akcijski film, z izvirno zgodbo, kjer ti res ni dolgčas od začetka do konca. Sovražnik pred vrati, seveda prenešen v 21. stoletje in z mučo mučo boljšim glavnim igralcem (je dec, ne pa una zenscina od Lawa). Ocena 8/10.

Blood diamond (Krvavi dijamant). DiCaprio je res odrastel. Odlična zasedba, odlična zgodba, zelo soliden izdelek. 7/10

Hollow man 2. Približno kot prvi del, z izjemo da ni notri edine ogleda vredne scene, ki je bla v prvem delu, z rhono mitro :D . Začne se ful ambiciozno, potem je pa samo bežanje pred duhcom. Srednja žalost4/10

Čez par dni grem gledat Hills have eyes 2 (unrated verzijo). Ne morem dočakat.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Učeri sm gledala Rush Hour 3 :D Jst ne vem, ampak men so čist usi 3 deli nori, res da je en in isti film ubistvu ampak men ga še vedno zmagata oba :rofl: prou ne moreš vrjet kakšne fore ...

Res huda komedija ... čist za sprostit se in za nasmejat ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

The Missing (2003) - http://www.imdb.com/title/tt0338188/- Za moje pojme fantastičen film, ker obožujem indijance. Uživala sem 100/h.

The Gathering (2002) - http://www.imdb.com/title/tt0294594/ - Še en dober film. Sicer sem mislila da je iz leta 2007. Christina Richie spet pokaže kak dobra igralka je.

Fracture (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0488120/-Mah brez komentarja! Film je fantastičen. Edino več bi lahko kazalo Hopkinsa kot vse ostale. Z izjavami v filmu je pa itak zmagal :)
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

The Crow-sicer star film, ampak je res dober. Ubistvu je zelo lep film (čeprav morda nekaterim na prvi pogled ne deluje tako) in tudi žalosten (sploh, če pomisliš, da je Brandon Lee dejansko umrl na snemanju tega filma) :cry:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni je samo prvi del kul. Glede Brandona-katastrofa! :cry: V bistvu pa v filmu sploh ne ločim kdaj igra on, kdaj pa on drug. Btw-krivca nisi našli-ali? :?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Gledal sem Hills have eyes 2 {unrated version}. Mene zelo spominja na dolgočasje Jamskega stvora (Cave). Prvi del je bil veliko boljši. Film nima neke poante, igralci so amaterski, je pa nekaj, v čemer verjetno prekaša večino kultnih filmov te zvrsti. Postavu je nove standarde v nagravžnosti. Mogoče bi me bilo v kinu kaj bol strah, ampak za tole je škoda dat 5 evrov. Da ne govorimo kako dolgočasen zaključek 4/10
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

Mi je prav žal, da sem pogledala 28 tednov pozneje, ker je ful slabši od 28 dni pozneje. Prav vleče se film, en kup nepotrebnih scen in slabo zasmišljenih situacij.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Bulma napisal/-a:Meni je samo prvi del kul. Glede Brandona-katastrofa! :cry: V bistvu pa v filmu sploh ne ločim kdaj igra on, kdaj pa on drug. Btw-krivca nisi našli-ali? :?

Ma celoten proces je bil čuden. Krivec je bil, ampak...joj, sploh ne znam razložit. Mislim, do tega sploh ne bi smelo priti (baje je bil s pravim metkom ustreljen!)! Vsa oprema bi se mogla prej preverit! Če bi to naredili, sigurno ne bi Brandon umrl :cry:

Še en dobr film:
Hair-ubistvu je musical, ki te resnično nasmeji, a ima nadvse presenetljiv konec! Very cry-material :wink: Mi ga še ni uspelo pogledati ne da bi se zjokala na koncu... :(
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Zaklenjeno