avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ja se je treba dobro pozanimat!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja jst sem gledala Hondo 5.generacija 250.000 ait na nemški strani...

V sloveniji pa prodaja edn eno lepo hondo za 800.000sit
in bi najrajši stricu rekla če mi posod...sam bom zdej res napolno delala...pa nevem kje nej delam čez vikende... :?

prov rabm HONDO :cry: :cry: :cry: :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Tigi tut men so honde všeč. Zdej sem se na novo zaljubila v hondo accord :D Hudo je lepa. Pa honde imajo najlepši zvok
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:ja:

Honda je zakon...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Meni je tale nova Honda Civic tako lepa... (tako vesoljsko zgleda) :D

Slika
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

nikoli ne bom razumela da nekdo neke kredite jemle pa ne vem kaj vse zaradi avta. rajsi sparam ...

drugace pa :hearts: :hearts:
Slika
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Slika Slika
ajej, kok mi je pa tale avtoček lep :hearts:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Em, punce, malce pretiravate z velikostjo slik, se vam ne zdi? ;)

A mi lahko ena razlozi, v cem je car firme Honda? V cem je finta? Hud design? Motor? Varcnost? Varnost? Razmerje cena:zmogljivost? Al kaj? Ker meni se ne zdijo nic posebnega, pa me zanima. Ne kotirajo nikjer v sam vrh avtomobilske industrije, vsekakor visoko, ne pa v sam vrh. Pa ne govorite o modelih, o motorju, ampak samo "jaz bi imela Hondo"? :gruebel:

Sicer se mi pa ne vem zakaj ze novi mustang dopade. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Starie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Starie »

Jaz tudi raje ne bi jemal kredita, je plačilo takoj bolj gvišno, ker če službo izgubiš in imaš še kredit za odplačat :? .

Jaz pa bi imel tole Slika

Ljubiteljsko pa še tole Slika
Slika
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kepka napisal/-a:
A mi lahko ena razlozi, v cem je car firme Honda? V cem je finta? Hud design? Motor? Varcnost? Varnost? Razmerje cena:zmogljivost? Al kaj? Ker meni se ne zdijo nic posebnega, pa me zanima. Ne kotirajo nikjer v sam vrh avtomobilske industrije, vsekakor visoko, ne pa v sam vrh. Pa ne govorite o modelih, o motorju, ampak samo "jaz bi imela Hondo"? :gruebel:

kepka, to bom jaz razložil...honda je po raziskavah ADAC eden od najbolj zanesljivih avtomobilov. vsi modeli so v svojih razredih v vrhu. to pomeni, da se honda v povprečju manj kvari kot večina avtomobilov. tako da tvoja izjava, da ne kotirajo v vrh avtomobilske industrije, ne drži.

poleg tega pa pa je design 10 in več let starih avtomobilov (civic 5. in 6. gen, crx del sol) še vedno atraktiven,avto je športen (nizek, navit, elastičen motor) ter predvsem dostopen žepu mladih. poleg tega pa imajo tudi velik styling in tuning potencial. zato so honde tako zanimive.

zadnje, vendar zelo pomembno: vozniki hond smo organizirani v Honda club Slovenija, družimo se na piknikih, srečanjih, zabavamo se, izmenjujemo si izkušnje in to te avtomatsko pritegne.

sam sem od začetka na hondi. najprej sem vozil civica 6. generacije, sedaj pa imam accorda. in prepričan sem, da bom ob normalnih okoliščinah ostal na hondi.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Jochie Accorda imaš? :D Jz bi tut :( Kok si pa dal, če ni skrivnost?
In kar si napisal je vse res! :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

maja, accorda predzadnje generacije! :D

od fotra sem ga kupil pred dvema letoma in pol, je pa od novega pri hiši! :wink:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja res je Jochie je prov napisu...

Sej uni k ste lastniki Fiata in renulta pa BMWja imate forume kjer so ostali gor ki imajo tudi te znamke avta doma...

HONDA :respekt:

Jst sem sedaj na renultu ampoak enkrat (upam, da čim prej9 bo pa HONDA pred mojo hišo parkirana :cool:
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Jz mam isto renaulta (clio), že kr neki časa in mi do zdej ni delal težav. Razen enkrat mi je lučka, ki osvetljuje števc crknila, pa še to sm mal potrkala po njej in je spet zagorela. No pa centralno zaklepanje se mi je pokvarlo :x
Sam full mi je hudo, k ima honda accord minimalno 140 KM in te registracija pride full (čez 200.000), pa še poraba benza je verjetno velika :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

maja, če boš imela min. 5,5mio SIT za accorda, boš imela tudi 200.000sit za registracijo! :D :D :D
Odgovori