Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

Vilina napisal/-a:Nekaj časa traja, da se menstruacija uredi... Pa mal daljša pa močnejša je...
Js bi jih po eni strani ful rada jemala sam me je minil do sexa pa sm nehala... :( Pol je blo pa spet v redu. A ma kera podobne probleme?

jst. pa sm tabletke zamenala in je se boljs kot prej :razz: logest-cilest-*minulet*
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Tud men ni blo do seksa, samo sem pogruntala, da me je minila privlačnost do tipa. :D
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a e »

ni se mi dal it cez vse tko da ne vem ce je ze kje napisan :? v glavnm..a lahko tabletke zacnem jemat kr tko en dan ko nimam menstre.zdele se mi je glih koncala in neb cakala en mesc spet :rolleyes:
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

e napisal/-a:ni se mi dal it cez vse tko da ne vem ce je ze kje napisan :? v glavnm..a lahko tabletke zacnem jemat kr tko en dan ko nimam menstre.zdele se mi je glih koncala in neb cakala en mesc spet :rolleyes:

Ne. Začet jih morš prvi dan menstre... na žalost boš mogla še mal počakat.
:?
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a e »

ja trma sm... :lach: sam zanima me a je loh kj narobe al sam ni zascite?pa kok casa ce je ni..
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

e napisal/-a:ja trma sm... :lach: sam zanima me a je loh kj narobe al sam ni zascite?pa kok casa ce je ni..

hmmm... to pa ne bi vedla. vem sam d vsi govorijo da začet pru dan, če je pa kj narobe če se tega ne držiš, pa ne vem... dj praši svojo ginekologinjo, mislm da bo ona znala najbl točn vedt...
pa v bistvu, če je šlo zdj brez tablet, da boš pa še teh par tednov potrpela ane :)
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

če je tako napisano...potem že tako mora bit...brez veze že niso tako napisali, a ne?.jaz se na tvojem mestu ne bi igrala s tem...jooj...pa kaj sploh hodite s takimi bednimi tu gor?? če pa je vse v knjižici napisano...če misliš vzami...če ne pa ne...itak gre za tvoje zdravje....saj me nismo ginekologinje... :roll:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

se kera jemle stederil M... k so zdej kao za doplacat... tko da sm dobla zdej Rigevidon... kao iste po sestavi.... to se zdej moje ze 5 al clo 6 tabletke...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

lizzie napisal/-a:
Vilina napisal/-a:Js bi jih po eni strani ful rada jemala sam me je minil do sexa pa sm nehala... :( Pol je blo pa spet v redu. A ma kera podobne probleme?

jst. pa sm tabletke zamenala in je se boljs kot prej :razz: logest-cilest-*minulet*

jaz pa še kr jemljem...
a to je res možno? :?
da te mine.. :eek:
k jaz sm že mislila, da je z mano kaj narobe :(
Boys are my favourite thing to study!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

Latte napisal/-a:Jst jemljem Logest, pa mam grozno nihanje razpoloženja, depresija sm pa tja, tečnost...je katera mela podobne probleme pa je jemala Logest?Naj Logest ne bi bile tako močne in zato ne vem če je mogoče to zaradi kontracepcije.

jst mam tut še vedno nihanja in depresije, tut libido je bol nizek, pa logest jemljem že 9 mescov, tko da mal razmišljam o menjavi...
sm pa šla mal poiskat to yarino in ma višjo koncentracijo hormonov kot logest, tko da ne vem, kaj bi...
...just breathe...
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

ojla
jst sm mela prej minulet pa mi je razpolozenje noro nihalo-od zelo dobre volje do totalne depresije brez vzroka. sledila je menjava za logest, ki mi je zelo uredu. pred pol leta sem ga nehala jemat (malo prekinitve) zdaj sem pa spet zacela in je ful ok. za yarino pa ne vem kaksni so.
LP
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

yarina je sigurno boljša od logest...jaz nimam z njo nobenih težav...poznam pa punce, ki jemljejo logest...pa samo jamrajo....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst z logest tabletkami nimam težav.

SE pa bojim ko postanejo preblage kdaj to ugotoviš ali lahko takrat zanosiš???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Hely_3 napisal/-a:Jst z logest tabletkami nimam težav.

SE pa bojim ko postanejo preblage kdaj to ugotoviš ali lahko takrat zanosiš???

kako to mislis?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jah, to se lahko zgodi pri teh nizkohormonskih tabletkah, da postanejo za telo oz. organizem nekako "prešvoh", to je men povedala ginekologinja za Cilest tabletke, npr., sam mislim, da vseeno ne moš zanosit zgolj zaradi tega, ker mi ni takrat nič rekla o tem, da bi jih morala zamenjat za kake bolj močne.
Zaklenjeno