pac pri ginekologu se nisem bila in ne sploh ne vem kaj in kako.. tko, da prvo kot prvo me zanimajo cakalne dobe.
hvala

sixty napisal/-a:ja sej jst bi uglaunem sam tabletke, a je sploh kaksna moznost, da bi prisla na vrsto pred novim letom?
no, ma saj bom jutri poklicala. kaj pa naj recem? da se prvic narocam, al mi ni treba tega omenit? pa recem, da bi hotla samo recept za tabletke?
sixty napisal/-a:mene pa zanima v koliksnem casu bi me ginekolog vzel na pregled oz. jaz bi se rada samo narocila k njemu, da bi mi predpisal kontracepcijske tabletke?
pac pri ginekologu se nisem bila in ne sploh ne vem kaj in kako.. tko, da prvo kot prvo me zanimajo cakalne dobe.
hvala
ŽuŽa napisal/-a:sixty napisal/-a:mene pa zanima v koliksnem casu bi me ginekolog vzel na pregled oz. jaz bi se rada samo narocila k njemu, da bi mi predpisal kontracepcijske tabletke?
hvala
Jst ko sem šla taprvič sem bla takoj na vrsti, sam nism mela pregleda. Povedala sem da sem prvič, pol sem šla notr do ginekologinje- sva se pogovorile, itd, pol sem dubla recept in šla. Ni mi blo treba nič čakat. Bila sem pa v Domžalah.
Maya19 napisal/-a:Jaz ko sem se prvič naročila, sem bila čez slaba 2 tedna že naročena pri ginekologinji. Hodim pa v ZD za študente na Aškerčevi v Ljubljani.
Malo sva se pogovorili o tabletkah in mi nato priporočala LOGEST. Zdaj jih jemljem okoli 1 mesec in sem cela mozoljasta po obrazu-res. Pa sem ji rekla da naj mi predpiše take, ki imajo najmanj stranskih učinkov. Pa to niso tisti mali mozoljčki, ampak oni prav podkožni, ki bolijo ko hudič. Upam, da je to zdaj samo na začetku tako
.
Drugače pa cascada11 moji kolegici so se tudi pojavile strije na prsih. To pa zato, ker prej ni mela skoraj nič prsi, odkar jemlje tabletke pa so se ji povečale in se je koža 'napela' pa je dobila strije. To ni nič takega...