Kontracepcijske tabletke
Nadine napisal/-a:ja sj to bi blo res najbol pametno da ni treba na vsake 3 mesce tja hodt
To se men ne zdi ok, ker načeloma naj bi ti vsakič, ko prideš, zmerla pritisk, te stehtala ... In te stvari se hitr spreminjajo in pregled 1x na leto po moje ne zadostuje. Jaz si itak vsak dan merim pritisk, tud tehtala bi se (ne vsak dan), če bi prišlo do tega, ampak 99% puncam bi bilo pa najbrž vseeno in bi samo goltale tiste tabletke. Pa bi spet katera umrla, kaj sledi, pa vemo ...
- andrejav88
- Komunikatorka
crnolaska napisal/-a:ja js mam tud yasminelle..a to sam teh ne smejo več predpisat al vseh? no sj jo bom vprašala, ko pridem do nje...sam tko me je zanimalo
Jst mam Yasminelle - vedno mi da 2 recepta, s tem da enga "vnovčim" v lekarni takoj, druzga na katerem ni datuma, pa čez tri mesece.
Ko so ble Yasminelle samoplačniške, sem pa dobila tak bel recept, ki je veljal celo leto - se pravi 12 škatlic.
Hodim pa na ginekološko klikniko v LJ k dr. Požlep.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Men,da za tri mesce. Pa se mi zdi to tut normalno. K pridem po novo me stehta pa zmer pritisk. To je to. Ne predstavlam si da bojo dajal kr za celo leto..Kira bedarija
Nobenga pregleda tapravga med uporabnicami..upam, da to ni res no.. 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
meni je tudi vedno dajala le za 3 mesece. se mi zdi to edino pravilno. valda se najde veliiiko punc, ki jim gre na živce, da se morajo na 3 mesece narisati pred sestro in čakati na recept. samo je vseeno zdravje na prvem mestu.
vem pa, da je pri veliko ginekologinjah tako, da te niti ne povohajo, ko prideš po recept in ti ga samo dajo, brez kakršnega koli pregleda, kar je žalostno. in v takem primeru razumem punce, da bi jim bilo ljubše tja priti 1x na leto.
vem pa, da je pri veliko ginekologinjah tako, da te niti ne povohajo, ko prideš po recept in ti ga samo dajo, brez kakršnega koli pregleda, kar je žalostno. in v takem primeru razumem punce, da bi jim bilo ljubše tja priti 1x na leto.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana