Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

jst zdej nameravam kupt tega remingtonovga sleek & curl.. baje so jih že ful prodal. jst sem ga mislna že kupt, pa jim je zaloga pošla tko da moram še mal čakat :? :) sam je pa dost drag... ampak ok 3x protection tud neki pomen :lol: rajš zdej kupem enga dobrga, kt pa d kasnej ugotovim d je spet neki brez veze...
no, še mal morm počakt! :D
AnyKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a AnyKa »

Jaz mam od babyliss pa mi je ful fajn. Fajn zlika, pa obstojno je do naslednjega pranja. :)
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

LyLa napisal/-a:men je sefica kupila za rojstni dan enga Wahl, pa je kljub temu, da ima manj opcij kot ta sleek&curl in je starejsi model ful boljsi.. ful dalj mi zdrzi cupa in obstojnost je cist druga.
tko da ne vem, ce ne bom tega sleek&curl zdilala naprej... :nixweiss:

se priporočamo če se ga hočš znebit ;)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Renny napisal/-a:jst zdej nameravam kupt tega remingtonovga sleek & curl.. baje so jih že ful prodal. jst sem ga mislna že kupt, pa jim je zaloga pošla tko da moram še mal čakat :? :) sam je pa dost drag... ampak ok 3x protection tud neki pomen :lol: rajš zdej kupem enga dobrga, kt pa d kasnej ugotovim d je spet neki brez veze...
no, še mal morm počakt! :D

v big bangu v btc jih še majo... sm ga prejšnjo sredo tam dobila
The secret of success is consistency of purpose.
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej v bofu tud, sam je v intersparu mal cnejš :P jst sem pa gorenjka :D
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a btusar »

Ahoj! No, najprej glede likanja. Sm si zravnala lase s tem Remingtonom S2002 in sem bila nad rezultatom bolj srednje zadovoljna. Naslednji dan so se mi že začel malo kodrat... :roll: Ko še nism mela likalnika, so me pr frizerju res uredu zlikal. :lol: In kot po naključju, srečam ta vikend mojo frizerko... Je rekla, da moram dat temperaturo pr likalniku na maximum (jaz sm jo mela nekje na sredi) in seveda uporabit zaščito. Rekla je, da Klasove silikonske kapljice (Revital) niso dovolj za likanje, da si si moram nujno kupit še nekaj, kar bo namenjeno zaščiti pred visokimi temperaturami pri likanju. No in zdej bom uporabljala Klasove silikonske kapljice (namen: zapira lasne konice) in Hot Glatt od Loreala (namen: zaščiti lase). Pri obeh postanejo lasje gladki, svileni in mehki - piše v navodilih. Ko si umijem lase in jih zravnam, pa že poročam, če je res tako! :razz:
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

men so pa likalniki že čist out.. :) sm se naveličala pa še škoduje..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Jah, kakor za koga. A so ti "in" kodralniki?
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

btusar napisal/-a:Ahoj! No, najprej glede likanja. Sm si zravnala lase s tem Remingtonom S2002 in sem bila nad rezultatom bolj srednje zadovoljna. Naslednji dan so se mi že začel malo kodrat... :roll:

pomoje se ti tudi malce zaradi te vročine hitreje kodrajo :nixweiss: .
jaz jih imam celi čas v čopu pa se mi nič ne skodrajo. :D pa odvisno je tudi kako si jih likaš?
jaz si jih postopoma. prvo spodnji lasje in nato grem do gornjih po plasteh. samo to kr neki časa traja, ampak potem dlje zdrži :gut:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
t-ya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t-ya »

js mam tut likalnik od babyliss. kupla sm ga kr pr frizerju kr mu ful zaupam. sam mi je pa zravn dal kremo,ki si jo morm nanest pred vsakim likanjem :!: res je da je krema stala več kot 2000 sit, sam ti pa lase za 80% manj uniči kokr če te kreme ne bi nanesla pred uporabo. frizer mi je ful opisu kak likalnik deluje na lase, tak da je res dobr da se uporabla to kremo če hočeš čez par desetletij še met svoje lase. :?
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Ta vročina bo men skodrala še možgane, ne le lase :razz: Ja, mal sm še štorasta, se morm navadit... Sm desničarka, pa full lažje skodram levo polovico las, kot pa desno. :roll:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

da še jst dopolnim poročilo o sleek@curl: kokr je likalnik praktičen, se po drugi strani dogaja točno to, kar sem predvidevala da se bo... vse te pene in kreme (k jih dam prej na lase, da mam vsaj kokr tok volumna) se zelo popajo na plošče (morš pucat skor po vsakem pramenu, k ga naviješ)... velik bl kt na une k so sam keramične in teflonske (ala 2002 verzija)... tko da glede tega sm kr razočarana... pa tud drugač se mi zdi, da mi ta z 2x zaščito nardi boljš rezulatat na glavi :?
The secret of success is consistency of purpose.
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

micamaca napisal/-a:(...) vse te pene in kreme (k jih dam prej na lase, da mam vsaj kokr tok volumna) se zelo popajo na plošče (morš pucat skor po vsakem pramenu, k ga naviješ)... velik bl kt na une k so sam keramične in teflonske (ala 2002 verzija)... tko da glede tega sm kr razočarana... pa tud drugač se mi zdi, da mi ta z 2x zaščito nardi boljš rezulatat na glavi :?

jst sem nekje slišala da naj pred likanjem las ne bi nič dajal na lase... razen preparata za zaščito las. ostale stvari pa šele po likanju... nevem no. poskusi, mogoče bo učinek boljši.
pol mi pa sporoč če je res da je likalnik z 2x zaščito boljši :D a je še kateri drugi boljši z 2x zaščito?? :?
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Jst bom pa znorela, ker v tej vročini umiram ko si moram lase likat ker se zraven potim kot bi letela tri kroge okol bajte... :cry:

Če si jih pa ne pa nimam nobene oblike....jao.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Jz sm dala za svojga 16 000 sam je res ful fain =) Mislim jz mam fulful goste lase pa si jih zlikam v manj kot pol ure ^^ Drugač pa res je malo vroče zdaj poleti za likat si lase, sam je jeba ko mam jz tut drgač take ful skodrane lase & sploh ni lepo.. Jao kak bo kaj na morju =)
Odgovori