sam je pa dost drag... ampak ok 3x protection tud neki pomen
rajš zdej kupem enga dobrga, kt pa d kasnej ugotovim d je spet neki brez veze...
no, še mal morm počakt!

rajš zdej kupem enga dobrga, kt pa d kasnej ugotovim d je spet neki brez veze...

Renny napisal/-a:jst zdej nameravam kupt tega remingtonovga sleek & curl.. baje so jih že ful prodal. jst sem ga mislna že kupt, pa jim je zaloga pošla tko da moram še mal čakat![]()
no, še mal morm počakt!
Ko še nism mela likalnika, so me pr frizerju res uredu zlikal.
In kot po naključju, srečam ta vikend mojo frizerko... Je rekla, da moram dat temperaturo pr likalniku na maximum (jaz sm jo mela nekje na sredi) in seveda uporabit zaščito. Rekla je, da Klasove silikonske kapljice (Revital) niso dovolj za likanje, da si si moram nujno kupit še nekaj, kar bo namenjeno zaščiti pred visokimi temperaturami pri likanju. No in zdej bom uporabljala Klasove silikonske kapljice (namen: zapira lasne konice) in Hot Glatt od Loreala (namen: zaščiti lase). Pri obeh postanejo lasje gladki, svileni in mehki - piše v navodilih. Ko si umijem lase in jih zravnam, pa že poročam, če je res tako! btusar napisal/-a:Ahoj! No, najprej glede likanja. Sm si zravnala lase s tem Remingtonom S2002 in sem bila nad rezultatom bolj srednje zadovoljna. Naslednji dan so se mi že začel malo kodrat...
.
pa odvisno je tudi kako si jih likaš?

res je da je krema stala več kot 2000 sit, sam ti pa lase za 80% manj uniči kokr če te kreme ne bi nanesla pred uporabo. frizer mi je ful opisu kak likalnik deluje na lase, tak da je res dobr da se uporabla to kremo če hočeš čez par desetletij še met svoje lase. micamaca napisal/-a:(...) vse te pene in kreme (k jih dam prej na lase, da mam vsaj kokr tok volumna) se zelo popajo na plošče (morš pucat skor po vsakem pramenu, k ga naviješ)... velik bl kt na une k so sam keramične in teflonske (ala 2002 verzija)... tko da glede tega sm kr razočarana... pa tud drugač se mi zdi, da mi ta z 2x zaščito nardi boljš rezulatat na glavi
a je še kateri drugi boljši z 2x zaščito??