Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

No, da še jaz pokomentiram dva filma, ki sem ju pogledala v zadnjih dveh dneh... Sicer so komentarji še bili, pa bom dodala še svoje.
In sicer za Vacancy oziroma Proste sobe... Hmm, I wasn't impressed. Dejansko sem zaspala zraven, zgodba mi ni prav nič inovativna; jaz sem ga sicer zdownloadala in gledala potem doma, da bi ga šla gledat v kino pa za moje pojme ni vredno.
Ter Evan Almighy... Hm ja, definitivno boljši od prejšnjega... Tako malo fantazijsko-odštekan. Fajn za pogledat, tak "lahkoten" filmček.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Men je biu pa Bruce bol všeč kot Evan :)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Leann napisal/-a:Ter Evan Almighy... Hm ja, definitivno boljši od prejšnjega... Tako malo fantazijsko-odštekan. Fajn za pogledat, tak "lahkoten" filmček.

Meni se je zdel pa grozen film, cisto neprepricljiv, neke reciklirane fore, ki sploh niso smesne.
Gledala sem se It's a boy girl thing, ne vem zakaj ze tocno. Tipicna najstniska romanticna komedija, razen ljubiteljem tega holivudskega zanra ne priporocam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Pravkar pogledala Shanghai Kiss ... film naj bi bil romantična komedija z rahlim privdihom drame.
Zame tole ni bila tipična romantična komedija ... prej bi rekla, da je bila ene vrste drama, ki ima romantično smešen konec.
Film ni slab, ni pa nič kaj posebnega :?

Za vse ljubiteljice serije Heroes: v filmu igra Hayden Panettiere (Claire Bennet)
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

Gledala sm Hairspray in sm glede na dost negativne kritike ZELOOO presenecena. Film mi je biu odlicn in duhovit. Kdor ma rad filme v stilu Briljantine, nad filmom ne bo razocaran. john travolta je pa tok smesn da umres :lol: nism pa nc posebnga vidla v igri zaca efrona, k ga u ameriku castijo kot "naslednjo veliko stvar"
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

učeri sem pogledla Captivity in je res dobra grozljivka, vredna ogleda. Mi je všeč k je drugačna od drugih, ni kot večina grozljivk k so vse po istem kopitu.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

1408 (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0450385/...http://www.kolosej.si/film/1408/

Stephen King. Film je eden boljši srhljivk, ali grozljivk kar sem jih gledala. Totalno priporočam!!!!
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

***Phoenix*** napisal/-a:Pogledala sem si Favnov labirint (El Laberinto del fauno - Pan's Labyrinth).

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0457430/

Meni je bil fajn film, po svoje drugačen in ti tudi da misliti.

Priporočam :) .

zraven tega filma pa se res morš koncentrirat, da veš za kaj se gre. mej je bil fantastičen film, čist nekaj drugega. morm pohvalit, čeprav mal pozno.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Pogledala še prvi del iz para Grindhouse Rodrigueza in Tarantina in sicer Planet Terror. Ful krvi in odurno/smešnih delov teles. Ful zakon!
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

honeydew napisal/-a:Pogledala še prvi del iz para Grindhouse Rodrigueza in Tarantina in sicer Planet Terror. Ful krvi in odurno/smešnih delov teles. Ful zakon!

Planet Terror - zelo zabaven film, se je pa cela dvorana oglašala ob bolj ogabnih scenah ( ja, za tiste z rahlim želodcem mogoče ni najboljši film), drugače pa super posnet.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Bordertown-kr uredu film,sam sm vseeno mislna da je boljši.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Skinwalkers...ta film sm včeri gledla, pa mi je biu tak bedn, da sm ga kr naprej previla in vidla, ka se sploh na koncu nardi. Ta film je pa res kr neki :roll:

Kmalu pride v Kolosej, tak da vam priporočam, da si ga ne ogledate, kr je škoda dnara za tak podn....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Vacany (2007) - vredu film. Precej napet (posebej tisto razbijanje po vratih :? ), vendar preveč enak ostalim ala grozljivkam. :motz:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

1408 film me je na trenutke res grozno prestrašu, sam ni nič posebnega. Prihaja kmalu v naše kinematografe.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Tuki je ful reklame za nov film jodie foster, igra tut Sayid iz LOST-a. Po reklami sodeč bi rekla da je ful uredu, nekakšen triler. Po IMDB-jevim kritikah sodeč fe tut zelo dober, igra fenomenalna, sam da je malo preveč holivudski konec...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Zaklenjeno