Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%

Skupaj glasov: 586

Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

glavo mu odbijem da me klofne.... :eek: enkrat me je en klofnu sam sm ga tako nazaj brcnla da je zvezde vidu.... sicer sva bla pol še kao neki skp, sam skregana na smrt, pol sva bla pa itak konc :roll:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

študentka20 napisal/-a:ok! sam ena klofuta vedno vodi še dalje! pa tudi noben moški si ne zasluži klofute!
Ni nujno da vodi. Torej če bi ti svojega fanta pač enkrat udarila bi pol to vodilo, da bi ga naslednjič kr z pasom nažgala pol pa že pretepla do modric al kaj?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

a varanje obstaja tut na lep nacin al kaj? :roll:

in ja, nekatere prosijo za klofuto same, kot sem npr. jaz. In nisem edina. Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla bla :D in je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM :D
in seveda da sem sama kriva.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

missy* napisal/-a:Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla bla :D in je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM :D

OMG :roll: In zakaj si to pocela in mu se rekla nej te udari? Takih da ne recem kaj pa res ne bom nikol stekala. Ce ti jo to tolk fajn, pejd za boksarsko vreco potem...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Ga je preizkušala, a :razz: Ne vem no, naj sama pove.

Mene je tudi že udaru pa tudi jaz njega :razz: Sam to je blo mogoče 3krat, največ (da je on mene, jaz pa njega tudi ne večkrat). Jaz sem taka, da ko se kej full resno skregava, se začnem full naglas dret. In njemu gre to full na živce in mi reče bodi tiho, ustav se dret, jst se pa še kr derem :D in potem me je udaru, da bi me utišu :razz: Jaz itak v jok, to je bil res najhujši občutek, ker boli psihično neprimerno bolj kot fizično, nisem mogla verjet, da je to naredu.

Itak drugače tega ne odobravam. Samo verjamem, da ko je človek v afektu naredit stvari, ki jih ne misli. Tudi jaz jih. Mogoče to ni klofuta, lahko je kej druzga. Ja, vsi delamo napake. Če bi me pa zaradi kakšnih malenkosti udaru, bi se pa takoj pobrala.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

missy* napisal/-a:a varanje obstaja tut na lep nacin al kaj? :roll:

in ja, nekatere prosijo za klofuto same, kot sem npr. jaz. In nisem edina. Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla bla :D in je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM :D

Vcasih me je sram, da sem zenskega spola ...

Drugace pa ful fajn zveza, se vec takih in prosim te lepo, ce govoris, da si sama kriva in, da je tvoj fant naredil prav, potem imas samospostovanje in predstavo o izkazovanju ljubezni ter naklonjenosti res visoko.

Vem, da sto ludi sto cudi, ampak prepricana sem, da normalna oseba zeli od partnerja vse kaj drugega kot klofuto, ki je izraz degradacije, nespostovanja in neobvladanja. Da ti tip se grozi in sploh pride do ideje, da te ima namen udariti pa ... to zame ni noben moski!

In ne se zagovarja z 'saj sem sama hotela, saj me je samo 2x'l, ker je ze to vec kot prevec.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

choco.cat napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:ok! sam ena klofuta vedno vodi še dalje! pa tudi noben moški si ne zasluži klofute!
Ni nujno da vodi. Torej če bi ti svojega fanta pač enkrat udarila bi pol to vodilo, da bi ga naslednjič kr z pasom nažgala pol pa že pretepla do modric al kaj?

svojega fanta nebi vdarla, vdarla bi samo v primeru, da bi bla fizično napadena! ful sem občutljiva na takšne zadeve,in še vedno trdim da nasilje ne rešuje ničesar, da se da vse rešit z besedami! ko vdari enkrat, vdari vedno! to je to!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

missy* napisal/-a:a varanje obstaja tut na lep nacin al kaj? :roll:

no comment!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Ma ni res, da če te uradi enkrat, da se bo od zdej naprej skoz fizično spravljal nate. Sej sem rekla, da je tudi mene že udaru, ampak mu je blo seveda full žal in me zdej ne vsak dan tepe!
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Vidim da ene ful rade posplošujete in obračate besede :roll:
Kak je fajn bit najbol pametn, ane? :D
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Tinchka napisal/-a:Ma ni res, da če te uradi enkrat, da se bo od zdej naprej skoz fizično spravljal nate. Sej sem rekla, da je tudi mene že udaru, ampak mu je blo seveda full žal in me zdej ne vsak dan tepe!

Ne ni nujno, enim je res žal in tega ne naredijo več. Ampak, a ni tebe 3-krat udaril? Po moje mnenju 2-krat preveč.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

nikoli in nikdar!!!
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

Ufff.....meni je 1x moj best frend zašamaru en šamar sam sem si pa čist zaslužila in tko ni mi močno ampak na easy :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

[karamelca] napisal/-a:Nikol, nikol ne rect tipu "ne upas". Pol vedno to nardijo, za karkoli se ze gre!.

Ne posplošuj. Jst lahko tipu 100-krat rečem naj me udari pa me ne bo. Če pa nrdijo samo zato, ker jim rečeš, da si neki ne upajo, so pa očitno primerki, ki ne znajo mislit s svojo glavo. Ker res se mi ni treba dokazovat s takimi stvarmi, da bom ugotovila, da si pravi moški.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

the Queen napisal/-a:Ufff.....meni je 1x moj best frend zašamaru en šamar sam sem si pa čist zaslužila in tko ni mi močno ampak na easy :)

jst bi se v tla pogreznila, če bi udarila svojega prijatelja. ljudje, ki si klofute zaslužijo, pa itak ne zaslužijo naziva prijatelj.
Odgovori