enkrat me je en klofnu sam sm ga tako nazaj brcnla da je zvezde vidu.... sicer sva bla pol še kao neki skp, sam skregana na smrt, pol sva bla pa itak konc 
in je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM
missy* napisal/-a:Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla blain je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM
in seveda da sem sama kriva.
In zakaj si to pocela in mu se rekla nej te udari? Takih da ne recem kaj pa res ne bom nikol stekala. Ce ti jo to tolk fajn, pejd za boksarsko vreco potem...
in potem me je udaru, da bi me utišu missy* napisal/-a:a varanje obstaja tut na lep nacin al kaj?![]()
in ja, nekatere prosijo za klofuto same, kot sem npr. jaz. In nisem edina. Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla blain je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM

choco.cat napisal/-a:Ni nujno da vodi. Torej če bi ti svojega fanta pač enkrat udarila bi pol to vodilo, da bi ga naslednjič kr z pasom nažgala pol pa že pretepla do modric al kaj?študentka20 napisal/-a:ok! sam ena klofuta vedno vodi še dalje! pa tudi noben moški si ne zasluži klofute!

missy* napisal/-a:a varanje obstaja tut na lep nacin al kaj?![]()
in ja, nekatere prosijo za klofuto same, kot sem npr. jaz. In nisem edina. Vec kot 20x mi je reku, nehi nehi nehi udaru te bom in sm nakonc se rekla dej kmet neumn udar ce upas bla bla blain je se zmeri govoru nehi nehi nehi in nakonc sam BUM
Tinchka napisal/-a:Ma ni res, da če te uradi enkrat, da se bo od zdej naprej skoz fizično spravljal nate. Sej sem rekla, da je tudi mene že udaru, ampak mu je blo seveda full žal in me zdej ne vsak dan tepe!

[karamelca] napisal/-a:Nikol, nikol ne rect tipu "ne upas". Pol vedno to nardijo, za karkoli se ze gre!.