Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- komaj cakam jutri zvecer :D kooooncnnnnooo! :jump:
- se veselim, da ju vidim po dolgem casu
- me zanima kako se bodo razumele...
- ne razumem ljudi, ki po eni strani skos tarnajo kako so brez denarja, kako morajo sparat, po drugi strani pa skoraj vsak vecer visijo zunaj in pijejo
- se 15 dni :D :hearts:
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

*je danes en tak beden dan, ko ne gre nič prav ...
*jezna sem sama nase-zarad površnosti pa izpita pa lenobe pa ...
*pismo, če ne moreš it, vsaj povej, ne pa da zvem to tik pred zdajci. I just want a bit of respect, is it that hard?
*za povrh vsega je pa še dež.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da ko že mislim, da bo vse normalno spet zatišje...
*da me skrbi in nvm več kaj naj
*da sem malo zmedena in da je najbrž tudi on
*da je blo na tripu kr fajn, čeprav sem nad samim mestom malček razočarana in me ni navdušilo kot kako drugo
*da čakam na rezultate naloge za katere vem, da najbrž itak ne bodo pozitivni čeprav bi bla full vesela za nas, če bi nam uspelo. Vseeno še mam mal upanja in ostajam optimistična.
*da je vreme čudno
*da ko dobim plačo pa nujno v šoping, ker nisem bila že sto let
*^^da sicer bi dans lahk šla z mamo in bi ziher kaj častila ampak se mi ni neki ljublo lazit okoli
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

*da bi nucu slovar baba-dec, ker ta jezik je obupen!! bi, pa ne bi, pa bi, pa ne bi, pa bi unu, pa če če če, pa tu, pa unu, pa bi, pa spet ne bi ... pa človeku se misli kr odtrgat a?!
*pač vedno znova presenečen, haha :D
*no mi je pa kul, da se useen znam narežat takim situacijam, ker pač jbg, tko je! :D
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Mi gre na živce kako ona zmeraj spremeni obnašanje, ko je nekdo kao boljši poleg, jaao ženska to smo že vsi skapirali, ne, ne vsi no, sam ona še kar dalje, mjaah kul si ja. not
-naj napravim to maturo, oh pleease čim boljše. NE, prosim, naj napravim letnik še prej :) s 4.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* danes me čaka inventura - all day long! :/
* zvečer koncer!
* zgubila pokrovček od bepanthena :(
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da rabim črne čeveljčke
-da mi je tko brezveze prosit za svoj denar :mad:
-da sem sama doma :D
-da morem več športat
-da komaj čakam fešto
-da polno simpatičnih, samskih tipov hodi okoli :P
-da bi se mi prilegla ena masaža
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

čuftika napisal/-a:-da mi je tko brezveze prosit za svoj denar :mad:

- da te popolnoma razumem
- da je moj pes taka faca, še po 10 letih me zna presenetiti s svojim obnašanjem
- da čeprav je dež, zgleda bo en full fajn dan
- da sem se zvečer zmenjena s prijatelji, ki se med sabo sploh ne pozanjo, upam da ne bo tiste awkward tišine, ter da se ne bojo znal pogovarjat med sabo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Captain napisal/-a:*da bi nucu slovar baba-dec, ker ta jezik je obupen!! bi, pa ne bi, pa bi, pa ne bi, pa bi unu, pa če če če, pa tu, pa unu, pa bi, pa spet ne bi ... pa človeku se misli kr odtrgat a?!
*pač vedno znova presenečen, haha :D
*no mi je pa kul, da se useen znam narežat takim situacijam, ker pač jbg, tko je! :D

Made my day! :D
As your lover describes you, so you are.
rainbow888
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow888 »

-da sem jezna nase, ker se mi ne da učit.
-upam da bom pravdobra
-sem jezna na svojo prjatlco,kr mam včasih občutek da je vesela, ko je boljša od mene
-da nevem če sem srečna al ne kr mi je reku da me ma rad
-da me je bivši čist čustveno uniču
-da komaj čakam da bo poletje
-da morm še do poletja shujšat 4 kile
-da bom začela še bolj športat
-komaj čakam da grem v rim
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lady gumica »

- mi gre na živce ko vidim kako mi vrt prerašča trava, pa ga ne morem it oplet ker kar naprej dežuje :mad:
*sem ugotovila da je čas da se sprijanzim z določenimi stvarmi :?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se nam vsem dogajajo velike stvari: jaz se mogoce dolgorocno selim v Banglades, en frend se poteguje za hudo, ful dobro placano sluzbo, drugemu frendu je koncno uspel preboj in so njegove fotografije objavljene v svetovnih medijih kot je New York Times. Ampak vse je tako cudno in negotovo, ker je, kot da to dozivljamo eden mimo drugega. Ves cas sem bila ob njima, sploh ob Njemu, skupaj sva se bodrila, verjela drug v drugega in sedaj, ko se koncno dogaja, tega ne dozivljava skupaj.
- da si zelim, da bi bila ob njem in vem, da on cuti enako, le da ocitno ne more cez to, kar se je zgodilo. In to me strasno boli. Cele dneve iscem izgovore, da sem stran od doma, ker ko sem doma, se tresem, gre mi na jok, srce mi razbija. Ce stvari ne bodo bolje, je moja edina moznost, da se izselim. To bo zame strasno tezko, ker s selitvijo sem bom ze tako pustila dalec stran eno druzino, sedaj pa izgubljam se drugo.
- da ga nenormalno pogresam in ne razumem, kako zaradi ene same napake ne vidi vseh ostalih trenutkov, ko sem bila najboljsa prijateljica na svetu in bi zanj storila vse. Kako mu najno prijateljstvo pomeni tako malo, da ena majhna stvar spremeni vse, kar je bilo dobrega? Razumem, da sem naredila napako, ampak v zvezi z isto stvarjo sem tisockrat veckrat dokazala, da sem vredna njegovega zaupanja...
- da je vceraj, ko sem med branjem knjige zadremala, prisel v mojo sobo in mi ugasnil luc. Ko ze obupam in se sprijaznim s tem, da je situacija brezupna, me s cim takim spet zmede.

- da sem bila v petek v pisarni, edina tam ocitno, sem nekaj mutila pol ure, potem pa rekla ko vas jeb* in sla na pool party :D
- da je bilo osvezujoce, dobesedno, se po dolgem casu kopat v bikinkah.
- da je bilo tam cel kup zanimivega folka, spoznala sem recimo tipa iz srbije, ki dela v Dhaki in me bo vkljucil v njihov naslednji Ex-Yugoslavia get together. Cool :)
- da sem ful vesela, da me je cimer zvlekel s sabo, ker bi se mi doma zmesalo
- da sem ful ponosna na bangladeske zenske, da se ne pustijo in ne dovolijo, da jim skupina nazadnjaskih ekstremiatov vzame, kar so si priborile. Danes sem z busa videla celo procesijo protestnic vseh profilov, ki so zahtevale prepoved takih ekstremisticnih skupin. Sedela sem v delu busa, namenjenem zenskam in naglas komentirala “go women“, ko smo se peljali mimo. Zenske okoli mene, ena od njih oblecena v temno burko, so odobravajoce s ponosnimi nasmeski zrle skozi okno proti procesiji.
- da ne bo nesporazuma, zenskij del busa je zakon in je namenjen temu, da imamo zenske v nenormalno natlacenih avtobusih avoj sedez in s tem osebni prostor. Tako se mi ni treba sprasevati, ali en tip tam stoji tako blizu mene, ker pac ne gre drugace, ali ker se mu zdi fajn se malo stiskat :)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

*da nevem več kaj naj naredim da bi shujšala...
*da mi je ful bedno da morem ene ljudi dejansko res "skenslat" iz svojega kroga prijateljstva
*bi najraje nazaj svojo staro funkcijo na delovnem mestu, ker je nova potegnila tolko stvari za sabo...
*da so eni ljudje nenormalno maščevalni in škodoželjni...
*komaj čakam dopust, ker ga reeeeeeeessssssss že rabim...
*najraje bi šla živet in delat v drugo državo...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Iz dna srca sovražim(!) njegovo mamo. Iz dna srca. Prekleta krava frdamana!
*Mi je že začela s svojimi kretenizmi uničevat počitnice, ki naj se bi zgodile čez faking dva meseca!
*Mi gre na bruhanje.
*Je nočem nikoli več videt.
*Bi, če bi znala, odplesala kak bojni ples, pa da ji golobi na bajto priletijo in ne grejo nikoli več stran. (Ne mara golobov.) Pa da se ji sami južnjaki naselijo okoli stanovanja. Evo, to. Fuj, krava ena!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaklenjeno