*kristinca* napisal/-a:Mene pa zainma, če je kdo tu (ali pa pozna koga), ki se je s FDV-ja prepisal na pravno fakulteto in kakšne ima kaj izkušnje...
ponavadi se dogaja obratno.. probajo par letnikov prava, potem pa na fdv
lp

Malo za šalo, malo zares. Kakorkoli že, za pf moraš imeti "zicleder", sicer lahko kar stisneš rep med noge in se vpišeš drugam. Jaz bom kot peti predmet delala matematiko na maturitetnem tečaju (tekom 4. letnika, da ne bom izgubila enega leta za brezveze) in se bom vpisala na pf Maribor. Prej sem dve leti hodila na gimnazijo, ampak sem sprevidela, da nima smisla izgubljati živcev pri kemiji in fiziki, če ju v življenju ne bom rabila. Zdaj gradim na tem, da bom šla na pravo, ampak je vse še bolj kot ne v povojih. 

jullia_ napisal/-a:za pravno moraš imet predvsem dovolj jajc, da se ne pustiš zjebat tistim, ki ti že oktobra povejo, da je nemogoče narest 1. letnik.
hkrati pa rabiš dovolj discipline, da hodiš na tista predavanja, ki so "obvezna", čeprav tvoji prijatelji z drugih faksov cele noči žurajo v kmšju, pa da se začneš učit že za kolokvije, čeprav kao niso pomembni. verjemite, na koncu leta je prekleto pomembno, da polovico ustavnega prava znaš že od prej.

Lastovica napisal/-a:Joj, kolk ste ene čudne. Pravna fakulteta je kot vse druge. Sama nimam nekega hudega zicledra, veliko noči sem preživela v KMŠ-ju, nisem se odpovedala prijateljem in družabnemu življenju, pa sem vseeno brez problemov naredla PF. Ene močno pretiravate.
enim rata brez blemov eni se pa prekleto trudijo za slabe ocene...
je treba kr vlk preživet...
Lastovica napisal/-a:Joj, kolk ste ene čudne. Pravna fakulteta je kot vse druge. Sama nimam nekega hudega zicledra, veliko noči sem preživela v KMŠ-ju, nisem se odpovedala prijateljem in družabnemu življenju, pa sem vseeno brez problemov naredla PF. Ene močno pretiravate.
) logično razmišljat, PF ni nikakršn problem .... enako je s pravosodcem ... vsi jamrajo pa govorijo kok je pa to neki groznga in da se najmanj pou leta noč in dan učijo, sama sm se pa učila 3 mesce in (lahko rečm) z lahkoto nardila izpit, res pa je, da se morš pač znat obnašat tako, da si izpraševalcem simpatičn in da jim pokažš, da znaš ... tko da ne se bat, ker PF je čist kul fax, če se znaš mal zorganizirat pa logično razmišljat