*kristinca* napisal/-a:Mene pa zainma, če je kdo tu (ali pa pozna koga), ki se je s FDV-ja prepisal na pravno fakulteto in kakšne ima kaj izkušnje...
ponavadi se dogaja obratno.. probajo par letnikov prava, potem pa na fdv

lp
jullia_ napisal/-a:za pravno moraš imet predvsem dovolj jajc, da se ne pustiš zjebat tistim, ki ti že oktobra povejo, da je nemogoče narest 1. letnik.
hkrati pa rabiš dovolj discipline, da hodiš na tista predavanja, ki so "obvezna", čeprav tvoji prijatelji z drugih faksov cele noči žurajo v kmšju, pa da se začneš učit že za kolokvije, čeprav kao niso pomembni. verjemite, na koncu leta je prekleto pomembno, da polovico ustavnega prava znaš že od prej.
Lastovica napisal/-a:Joj, kolk ste ene čudne. Pravna fakulteta je kot vse druge. Sama nimam nekega hudega zicledra, veliko noči sem preživela v KMŠ-ju, nisem se odpovedala prijateljem in družabnemu življenju, pa sem vseeno brez problemov naredla PF. Ene močno pretiravate.
Lastovica napisal/-a:Joj, kolk ste ene čudne. Pravna fakulteta je kot vse druge. Sama nimam nekega hudega zicledra, veliko noči sem preživela v KMŠ-ju, nisem se odpovedala prijateljem in družabnemu življenju, pa sem vseeno brez problemov naredla PF. Ene močno pretiravate.