Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Angel girl napisal/-a:Jah k berem take zadeve mi je kr slabo, kaj mate eni probleme. Aleluja kam naj potrkam da je z mojo "taščo" vse ok. Kok dobr kuha jami, pa lepo darilce mi je dala za rd. Mam občutek da me majo radi pri njemu, kar pomeni veliko. Sploh meni, družina je veliko oz skoraj vse. Iz tukaj vse izhaja.

Pod vse tole se podpišem. Zgleda imam srečo, da ni nobena vešča ali kaj podobnega ... heh.
Razumemo se super, velikkko se pogovarjamo, smejimo, preživimo skupaj. Skratka super se imamo in res upam, da bo tako ostalo za vedno. :gut:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ice ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:44, skupaj popravljeno 1 krat.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

eh nia, ne tok zlobno no :D
sm zvedla, da večkrat po men praša, če se še kej slišva... učer je isto prašala in je začela razlagat, zakaj jz ne... je rekla, da je vsaka dobra, sam da je suha... in v teh 5ih minutah, kar je to razlagala svojmu sinčku, ji je zob vn padu... je že vedu, zakaj :rofl:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Petrca njegova mat nima pojma kaka vredu pupa si ti :) Vesela bi lahk bla, da ma njen sin bejbo s pošteno ritko pa joškami pa tko.
A bi bla kej bol vesela, če bi bla ena čist meglena 35kilska pajčevina? :roll:

Glede tega sm pa jst lahk čist vesela, mene hočjo pa poredit pr njemu :D Da bojo zdravi otroc, pa z 49/50 kilami bom baje težko rodila, pa froc ne bo zdrav :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm, ja... ona zdj razmišla, kaj bi blo, če bi bla midva še naprej skupi, pa bi mela otroke... ona misl, da bi se jz še bolj zredila... in niti pomisl ne, da se to da zgubit, kar mam zdj.. ne vem, da delam na tem.. ampak ne zarad nje, zarad sebe... ne vem no, zadne čase se čist preveč sekiram zarad tega... tud moj mi je reku, da sm super oseba, da me ma res rd tako, kot sm... pa da morm bit mal bolj optimistična.. pa ne morm bit... ker mi neki manka... on mi manka... mam ga, pa ga nimam...
res upam, da dobim v novem letu službo, grem na svoje in bova skupi žvela.. pol nj se pa ta kura kurasta pod nosom obriše...
in ne, on more met nujno eno suho žensko, da se po porodu ne bo zredila :roll: :(
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jest pa kokr sm jo do zdj spoznala se mi zdi ena super oseba, je pa res najbol zgovorna..tko da ni nikol dolgčas, ni nobene tišine :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Danes je k meni v sluzbo prisla od LARIKE tasca, zato sem se spomnila na tole temo in se odlocila, da jo malce osvezim.

Ker mi je v sluzbi vcasih res abnoabnoABNORMALNO dolgcas, sem celo temo se enkrat prelistala. Krfjolca, kako se tasca drzi zdaj, ko je tu najmlajsi?

No, jaz sem pa odkrila zdravilo, ki pri moji tasci vsaj zaenkrat zaleze.

Prvi korak je: ne hodim gor, kadar vem, da strasi po bajti.
Drugi korak: ce ze naletim nanjo, jo pozdravim in skusam pobegnit, preden odpre usta.
Tretji korak (ker je druga polovica prejsnjega koraka prakticno neizvedljiva): nekaj casa se delam, da jo poslusam, nato pa preprosto odidem.
Ampak mislim, da je ze zastekala, ker je postala precej redkobesedna (najrajsi niti ne odzdravi). Kolk je to lustn!!! :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no =)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:03, skupaj popravljeno 1 krat.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

midve se ful dober razumema... po moje ne drzi vedno, da sta tasca in snaha si vedno v laseh. moja je ful moderna in prijazna, rada ima vse ljudi in ful dobro se lahk pogovarjava, to se mi zdi enkratno.

mam pa kolegice, ki se sploh ne razumejo z njimi in vedno ko pridedemo na to temo, raje niti ne komentirajo :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

šla..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No jaz sem spoznala "taščo"....... :D

Uuaaa kaj je fajna....stara je 40 let in je super ženska...jah pogovarjali sva se kot da bi bili vrstnici ampak seveda sem jo vikala...vse je povedala kak je ta moj ane....tk vse res vse sva se menli in sm full vesela, da je taka... :D od nje fant je pa tud faca :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

uff mene je moje malo 'strah'. se zlo dobro poznava, je bila moja ravnateljica v OŠ in ker smo bol mala šola, se poznajo vsi vprek. no in mi je zdaj malo čudno. sicer govorila sem že z njo, samo še vseeno se nisem čist navadila. :? rabim še malo cajta.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Tigi napisal/-a:No jaz sem spoznala "taščo"....... :D

Uuaaa kaj je fajna....stara je 40 let in je super ženska...jah pogovarjali sva se kot da bi bili vrstnici ampak seveda sem jo vikala...vse je povedala kak je ta moj ane....tk vse res vse sva se menli in sm full vesela, da je taka... :D od nje fant je pa tud faca :D

Uuuu maš pa mlado taščo! :D Kolk je pa pol tvoj star? More tut kr mlad bit :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *spela* »

moja "tašča"je pa (do zdj full fajna), je pa res d če se le da mene ni pr njemu kdr so njegovi doma, oz.se zabubim v njegovo sobo. "tast"me pa do nedavnega sploh ni poznal(me je vidu ampak se me nikol ni zapomnu. :D )
tko d ja sm ena izmed "ta srečnih"
mrbit zto ker je njena (po govoricah sodeč) zelo obupna, pa se ona trud lih obratno :nixweiss:
bomo pa vidl kaj se bo sčasoma dogajal
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princess of the night »

mnja.. ne morm se še nč prtožt, zaenkrat je use ok.. razn zadnč par dni nazaj sm bla pr njih.. in me je poklicala po imenu od njegove bivše punce.. usi smo utihnli.. prou čutt je blo napetost.. js se nism odzvala, ampak sm počakala da se poprav.. vsm nam je blo bedno, sam dokler me on ne pokliče po imenu bivše, nej bo.. :) sicer je že več k 3 leta odkar sta z njo končala... drgač je pa ok.. se dost pogovarjave pa tko.. sicer pa še nisva dougo skupi..
There's too much blood in my caffeine system...
Odgovori